Şimdi Ara

Açık Dünya RPG Dungeons & Dragons Oyunu Geliştiriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Wizards of the Coast başkanı Chris Cocks 2019'un sonlarında yaptığı açıklamada, Dungeons & Dragons evrenini baz alan yedi veya sekiz oyun üzerinde çalışıldığını söylemişti. Bunlardan biri erken erişimde bulunan rol yapma oyunu Baldur's Gate 3 ve diğeri de yapım aşamasında olan co-op aksiyon rol yapma oyunu Dungeons & Dragons: Dark Alliance. Hidden Path Entertainment'ın twitter üzerinden paylaştığı iş ilanı sayesinde bir tanesi daha belli oldu.

    Defense Grid serisinin yaratıcısı ve Counter-Strike: Global Offensive ile Age of Empires II HD'nin yapımına destek olan Hidden Path Entertainment "Dungeons & Dragons serisinin içinde geçen AAA, üçüncü şahıs, açık dünya fantezi rol yapma oyunu" geliştirdiklerini duyurdu.
     
    State of Decay 2 ve Beyond Blue'nun yazarı Whitney Beltràn bu projede hikaye anlatımından sorumlu yönetmen rolünü üstlenecek. İş ilanları Unreal Engine 4, seslendirilmiş diyaloglar ve dallanan hikaye anlatımından bahsediyor. Hidden Path Entertainment'ın "Dungeons & Dragons serisinin içinde geçen" demesi mevcut bir Dungeons & Dragons ortamını kullanacağına işaret olabilir. Baldur's Gate 3 ve Dungeons & Dragons: Dark Alliance'ın ikisi de Forgotten Realms'de geçiyor. Whitney Beltràn daha önce Dungeons & Dragons'ın gotik korku dünyasını temel alan Van Richten's Guide to Ravenloft kitabı üzerinde çalıştı. Yine de Hidden Path Entertainment'ın Ravenloft oyunu yaptığına dair bir kanıt değil.




  • Yani hiç iç açıcı kadro yok ama bakalım
  • arkadaşlarla dnd oynamak çok zevkli umarım bu oyun da bir o kadar zevkli olur
  • MMO olmasın yeter. Başka birşey istemem.
  • Yapacakları tek şey Baldur's Gate 3 kıvamında bir şey yapmak. Ama işte bir tarafta Larian var diğer tarafta hiçte umut vermeyen isimler. Bakalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.