Giriş | |
|
|
|
7 Haziran 2007; 1:08:44
|
|
|
Samsung SGH-E590 ve Jasper Morrison imzalı tripodu Ünlü tasarımcı Jasper Morrison imzalı tripod, Samsung'un yakın gelecekte piyasaya sunacağı yeni modeli SGH-E590 için tasarlanmış Fotoğraf çekmeyi kolaylaştıran ve profesyonellerin en önemli ekipmanlardan biri olan tripodların mobil versiyonunu, daha önce Nokia'nın N93 modeli için ve Sony Ericsson'un Cyber-shot serisi için görmüştük. Cep telefonuyla fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılara kullanım kolaylığı ve daha yüksek performans sunan mobil tripodlara bir yenisi de Samsung'dan geliyor. Ünlü tasarımcı Jasper Morrison'un tasarlamış olduğu tripod, Samsung'un yakın gelecekte piyasaya sunacağı yeni modeli SGH-E590 için tasarlanmış. Bean bag isimli tritodun bacakları yok. Kum torbasını andıran ürün, düz mekanda cihazın sabit durmasına olanak sağlıyor. Bean Bag, Samsung SGH-E590 modeli ile beraber satışa sunulacak. SGH-E590 ise oldukça sade bir tasarıma sahip klasik bar tipine bir cihaz. 262 bin renkli TFT ekranı 220 x 220 piksel çözünürlük sunuyor. Bluetooth ve EDGE destekli cihaz, MP3 çalar, video kayıt ve oto fokus özellikli 3.2 megapiksel kameraya sahip. 13.5 mm kalınlığındaki SGH-E590'ın ağırlığı ise 66 gram.
|
|
7 Haziran 2007; 1:10:48
|
|
|
SGH-E590 Özellikler Şebeke GPRS Class 10 / EDGE / Tri-Band (900/1800/1900) Kamera 3.0 MP half shutter ile AF Kamera Panorama çekim Ekran 262144 renkli TFT Ekran (220x220 piksel 1.79-inç) Özellikler Müzik formatları (MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/wma), FM Radyo Bluetooth 2.0/ USB 2.0 Voice streaming / Video kayıt 90 MB / microSD Kart Yuvası Boyutlar 94 x 42 x 13.5-mm Ağırlık 66g
|
|
7 Haziran 2007; 1:15:54
|
|
|
Samsung'da joystick yapmaya başladı herhalde. Görünümü idare eder derecede ama özellikleri falan çok güzel. Sadece bir tasarımı var ve bu telefon hiç bu özelliklere sahipmiş gibi durmuyor. Piyasaya çıkacakmı yoksa hayal olarak duracak mı PHI. Bilgin var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ünal korkmaz -- 7 Haziran 2007; 1:16:31 >
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
7 Haziran 2007; 1:15:57
|
|
|
ya bunun tipi hoşuma gitti hayrett... normalde böle teller sevmem.. ama ilk resimde hoş gözüküyo.. sevmemin nedeni... sade olması ve yes no tuşunuda renkli olmaması.. yani sade ve hoş tel.. bence tutar... böle model seven çok insan var... özellikleride iyi.... ufacık...
|
|
|
7 Haziran 2007; 1:18:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz Piyasaya çıkacakmı yoksa hayal olarak duracak mı PHI. Bilgin var mı? Okuduğum yerli ve yabancı haberlerde henüz piyasaya çıkışı ile ilgili bir haber yok. Ama muhtemelen tanıtımı yaz sezonuna yapılır diye tahmin ediyorum
|
|
7 Haziran 2007; 1:29:32
|
|
|
Ama ayrı bi hava katmış joystick ve güzel de olmuş.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|
|
|
|
|
7 Haziran 2007; 1:35:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz Ama ayrı bi hava katmış joystick ve güzel de olmuş. Sanki görünüşü basit bir telefonmuş gibi duruyor. Ama özellikleri öyle değilim diyor Kamera 3.0 MP half shutter ile AF Kamera Panorama çekim Ekran 262144 renkli TFT Ekran (220x220 piksel 1.79-inç) Özellikler Müzik formatları (MP3/AAC/AAC+/e-AAC+/wma), FM Radyo Bluetooth 2.0/ USB 2.0 Voice streaming / Video kayıt 90 MB / microSD Kart Yuvası Boyutlar 94 x 42 x 13.5-mm
|
|
7 Haziran 2007; 1:46:54
|
|
|
Sony nin K serisine rakip çıkarıyor...
|
|
|
7 Haziran 2007; 10:21:14
|
|
|
k serisine benzer duruyo... arkasında kameranın yanındaki hoparlör deliğine baksana, k700 ün aynısı SE nin joystick li telefonu alınmaz yaa, yıllardır joystick yapıyolar hala daha öğrenemediler şu işi.. en kralı yine elinde kalıyo insanın. çevremde joystickli SE kullanıp sorun yaşamayan yok diyebilirim. umarım samsung için bu durum daha farklı olur. ayrıca tasarımın sade olması çok hoşuma gitti, özellikleri de baya iyi. piyasada baya bi görücez bunu heralde..
|
|
7 Haziran 2007; 12:42:36
|
|
|
tipi sıradan ama özellikleri çok iyi, yeni bir tarz olsa gerek...
|
|