Şimdi Ara

Youtube'dan TikTok'a rakip geliyor: Shorts

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtube'dan TikTok'a rakip geliyor: Shorts



    TikTok, son birkaç yılda adeta bir fenomen haline geldi ve bir zamanlar Vine'ın yaptığı kısa video formatını geri getirdi. Şimdi ise diğer şirketler TikTok'a rakip platformlarını birbiri ardına kullanıma sunuyorlar ve bunun son örneği ise Youtube'dan geldi.



    Ayrıca Bkz.Redmi, yeni dizüstü bilgisayarının sağlamlığını, üzerinden araba geçirerek gösterdi



    Önce ABD, sonra tüm dünyada kullanıma sunulacak



    En büyük video izleme platformu YouTube, TikTok'un izinden gitmeye karar verdi ve dikey modda çekilmiş bir dakikaya kadar videolara izin veren Shorts hizmetini başlattı. Bu özellik şimilik beta test aşamasında, ancak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Youtube kullanıcıları arasında kullanıma sunuldu bile. Şirketin 12 aydır testleri devam ettirdiği belirtiliyor ve dolayısı ile de kararlı sürümün yakın bir zamanda çıkması kuvvetle muhtemel.





    YouTube Shorts beta sürümün başlarında 3.5 milyardan fazla video görüntülemesine sahipti. Bu nedenle platformdaki videoların artık daha fazla kullanıcıya ulaşacağı söylenebilir. Karşılaştırma açısından TikTok'un aylık 1 milyar aktif kullanıcıya sahip olduğunu da belirtelim. Youtube'un yeni özelliği ne zaman tüm dünyadaki kullanıcılara sunacağı ise henüz netlik kazanmış değil.









  • Umarım gelecekte TikTok ve benzeri şeyler önemini yitirir de insanlık kazanır.Youtube'dan TikTok'a rakip geliyor: Shorts 

  • Koskoca şirketlere bak eskiden bu tür hareketler itibar zedelemesi getirirdi. Artık fikri direk büyük bir şirket uygulayınca normal geliyor. Acayip bir dünyaya doğru gidiyoruz.

  • Uygulama çöplüğü içinde yüzüyoruz, bende kendi sosyal uygulamamı yapcam yakında adıda tırrik
    Osurma videoları ile iletişim olcak anliyicağın insan işi değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italian delight -- 2 Mart 2021; 23:6:2 >
  • AribyAriana kullanıcısına yanıt
    tiktok vb uygulamalar ile ig,youtube,facebook gibi uygulamaların farkı yok ki.içeriği aynı,kaliteli içerik iki türde de mevcut ama çoğunluk kalitesizlerde.
  • tiktoktan ne zaman kurtuluruz derken yenisi geliyor hayırlı olsun

  • tiktok miktok hepsini yasaklasınlar böyle seyler toplumun ahlakını bozuyor

  • Tiktok yasaklansın diye beklerken 2. bir vaka geliyor

  • Arkadaşlar insanların ahlakını bozan uygulamalar değil. Onlar yasaklanınca sizin ahlaksız toplumunuz ortadan kaybolmayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: behemodh

    Arkadaşlar insanların ahlakını bozan uygulamalar değil. Onlar yasaklanınca sizin ahlaksız toplumunuz ortadan kaybolmayacak.

    toplumumuzu ve insanımızı internet bozdu.. internetin olmadıgı zamanlarda Türk milleti gayet saygılı ve üstün ahlaklıydı.. hala da cogunluk olmasa da, bircok Türk üstün ahlaklıdır yani tamamı bozulmadı.. daha gecen gün 200 lira düsürdüm adam bankamatiğin önünden almıs götürmüs iceriye bankaya teslim etmis.. kac lira oldugu önemli değil az bir para ama o davranıs kisi karakteri hakkında bilgi veriyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 3 Mart 2021; 12:48:39 >
  • Bana geldi bile, ABD'de değilim.

  • Kopyaları asıllarını yaşatır, insanlar alışkanlıklarını kolay değiştirmezler Tiktok halihazırda fazlasıyla büyük bir kullanıcı sayısına sahip ve hesap sahipleri bu kopyaya geçmez. Tıpkı facebook kopyası google+ gibi bu da tutmayacak. Youtube bu hali ile zaten bir marka bir başka şeye kendini benzetmesi sadece kayıplara neden olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.