Giriş | |
|
|
|
25 Ekim 2007; 11:57:18
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: DarKSpideR99 Geralt kazirmanın ilahı abi. Saçları yarası falan şahane Ben ilk başta Dark Elf sandım, benziyorlar ten renkleri dışında. evet yaw , Eleman , Forgotten Realms'deki Drizzt karakterine baya bir benziyor . (en azından görünte ve dövüş stili ile)
|
|
|
25 Ekim 2007; 12:34:37
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Ragdol Oyun en az orta düzeyde ingilizce (veya desteklenen diğer diller) istiyor. o zaman bana rpg haram
L10.....LiNcoLN "Biz Gönüllere Çektik Bayrakları Direklere Değil"..."Biz Tarihe Yazdık İsmimizi Duvarlara Değil"..."Biz Klaslarla Coştuk Kalaslarla Değil"..."Ve Biz Avrupa'da Açtık Bayrağımızı Kadıköyde Değil"..."İç Hatlarda Değil Dış Hatlarda Bekledik Biz"..."Şakşakçılara Değil Dünyaya Poz Verdik Biz"..."Ve Efsanelerle Değil,Futbolun Krallarıyla,Profesörleriyle,İmparatorlarıyla Büyüdük Biz"..."Sarı Kırmızı Renklerin Her An Gönlümde"..."Dalgalanır Bayrağımız Ali Sami Yen'de"..."Teselli Aramam Başka Sevgide"..."İstesende Senden Vazgeçemem ki"..."Cimbomsuz Bir Günüm Hiç Geçmedi ki"..."Sarı Kırmızı Bir Aşk İşte Benim ki"...
|
|
|
|
|
25 Ekim 2007; 12:39:02
|
|
|
Çok sağlam oyunlar gelmeye başladı bir anda
|
|
|
|
|
25 Ekim 2007; 12:51:46
|
|
|
oyuna başlıkta çıktı yazıyo ama 30 ekim çıkış tarihi diyo nası iştir =????
|
|
|
25 Ekim 2007; 12:53:54
|
|
|
Çıkmasa millet nasıl oynayacak peki?
Ragdol
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
25 Ekim 2007; 12:56:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ultrAslan-45 quote:
Orjinalden alıntı: Ragdol Oyun en az orta düzeyde ingilizce (veya desteklenen diğer diller) istiyor. o zaman bana rpg haram Deneyebilirsin aslında çünkü görev penceresi çok açıklayıcı, dialogları kaçırsan dahi görev penceresindeki metinlerden ne olup bittiğini yakalayabilirsin.. hani bilmediğin kelimeleri filan sözlükten bakarak toparlayabilirsin gibi geliyor bana. Sıkılırsan bırakırsın en azından. Darkspider, sen birde seslendirmesini gör hocam Geralt'ın.. "Beni oraya getirtmeyin, almayım ayağımın altına" diyor adamın ses tonu. Aerich, hocam sağol açıklama için.. Yavaş yavaş çözeceğiz artık sistemi.
|
|
|
|
|
25 Ekim 2007; 12:57:47
|
|
|
Ağlıcam ya. Çok sabırsızlanıyorum ya kaçıcam işten şimdi şerefsizim
|
|
25 Ekim 2007; 13:14:57
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: killercreek oyuna başlıkta çıktı yazıyo ama 30 ekim çıkış tarihi diyo nası iştir =???? o oyunun lokal mağazalardaki çıkış tarihi internette çıkış tarihi değil
|
|
|
|
|
25 Ekim 2007; 16:02:18
|
|
|
Galiba sistemi iyi olmayanlar mecburen izometrik kamerada oynayacaklar oyunu ben verilen ss lerdeki gibi kaliteli grafikler göremem kendi sistemimde :) İtem çeşitlerinden bahsetmemişsiniz pek itemler nasıl uniq item rare item çeşitleri varmı? Boss varmı oyunda? exp. sistemi nasıl işliyor? Skill ağacı baya ayrıntılı gibi geldi bana peki bu yeteklerin çoğu pasifmi aktifmi? Aura gibi şeyler varmı skilllerde?
|
Ragdol
Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
|
 |
|
25 Ekim 2007; 16:51:13
|
|
|
Karakter ekranında solda yazan her öğe için 20den fazla yetenek var.. Bu yetenekler bronz, gümüş ve altın olmak üzere üçer seviye.. Yani oyunun sonunda dahi tüm özellikleri açamamış olmanız olası.. Çok detaylı gerçekten. Bu yeteneklerin bazıları aktif, bazıları pasif. Çoğu direk olarak dövüş metodunuza etki ediyor. Itemler konusunda biraz zayıf göründü oyun bana.. Yada zayıf görünen tüm öğeleri gibi itemlerde çok teferruatlıdır henüz çözememişimdir belki. Zira oynadığım kadarında iki farklı kılıç görebildim. En başta aldığım zırhı dahi değiştiremedim henüz. Bakalım, göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 25 Ekim 2007; 16:52:16 >
|
|
|
|
|
25 Ekim 2007; 16:59:59
|
|
|
@ragdol incelemelerin için teşekkürler bu oyunu edinmek şart oldu gerçi haftasonu önemli bir demomuz var ama
|
|
25 Ekim 2007; 19:15:03
|
|
|
|
fırsat bulup gidip alamadım halen , gelmiş ama , cok merak ettim bu yazılanalrı ve ss leri görünce.
|
|
|
|
|
25 Ekim 2007; 19:51:25
|
|
|
7 gb indirdim hata raporu verdi
|
|