Şimdi Ara

Instagram'a 4 kişilik canlı yayın ve yayından para kazanma özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram'a 4 kişilik canlı yayın ve yayından para kazanma özelliği geldi



    Instagram’ın canlı yayın özelliği, pandemi döneminde epey kullanıldı. Fenomenler yüzbinlerce kişiyi tek yayında toplamayı başardı. Sıradan kullanıcılar, canlı yayın aracılığıyla arkadaşlarıyla sohbet etmek için yayınlar açtı. Ancak son günlerde Clubhouse’un popülerlik kazanmasıyla birlikte Instagram canlı yayınlarına olan ilgi ciddi oranda düştü ve canlı yayınlarda liderliği Clubhouse kaptırdı. Bu durumun farkında olan Instagram, canlı yayına yönelik yeni özellikleri bugün kullanıma sunuldu.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'den, Clubhouse'a rakip uygulama: MiTalk



    Instagram Canlı Odalar ismindeki yeni özellik ile yayına 3 konuk eklenebiliyor. Yani 4 kişi aynı anda yayın yapabiliyor. Konuklar yayın esnasında değiştirilebiliyor.



    Instagram'a 4 kişilik canlı yayın ve yayından para kazanma özelliği geldi



    Canlı Odalar özelliğiyle yayıncı sayısının artırılmasının yanı sıra canlı yayınlardan para kazanma özelliği de geldi. Seyirciler, rozet satın alarak yayıncıya destek olabilecek. Üç farklı fiyatta rozet mevcut. Rozetlerin ABD fiyatı 1 dolar, 2 dolar ve 5 dolar olarak belirlenmiş. Türkiye fiyatını henüz göremedik.  Rozet alan kullanıcıların isimleri yayın esnasında “... kişisi rozet satın aldı” şeklinde gösterilecek. Bu kullanıcılar sohbete yazdığında isimlerinin yanında kalp ikonu gözüküyor. TikTok’un canlı yayın özelliklerinin Instagram’a geldiğini söyleyebiliriz.



    Instagram'a 4 kişilik canlı yayın ve yayından para kazanma özelliği geldi



    Rozet özelliğinin yanı sıra Influencer hesaplar Alışveriş sayfasındaki ürünlere yönlendirme yapılabilecek. Yardım kuruluşlarına bağış toplanabilecek.



    Canlı Odalar özelliğine ilerleyen haftalarda yeni eklemeler yapacağını belirtiyor. Dört kişilik yayın açma ve bağış özellikleri bugün kullanıma sunulmaya başlandı. Bir hafta içerisinde tüm kullanıcılara ulaşacağı açıklandı. Uygulamayı güncellemeniz gerekiyor. Instagram, Clubhouse’un Android uygulaması çıkmadan önce bu güncelleme yapılarak kitleyi elinde tutmayı amaçlıyor.




    Kaynak:https://about.instagram.com/blog/announcements/doubling-up-on-instagram-live-with-live-rooms







  • Vur gelsin vurrr vur gelsinnnnnn osman napıyosunnnn osmannnn
  • Sanal dilencilik. Bir an önce bitmesini umuyor ve istiyorum, influencer'ların uzaktan yakından alakası ve bilgisi olmadığı ürünleri satmaya çalışıp reklam almasına sinir olmamak mümkün değil. Adam intel core 5i işlemci var dedi ya geçen gün Instagram'a 4 kişilik canlı yayın ve yayından para kazanma özelliği geldi 

  • influencerlar


    ücretli izlemeye x markalı ürün %50 indirim geliyor arkadaşlar. Kaçırmayın derim Instagram'a 4 kişilik canlı yayın ve yayından para kazanma özelliği geldi 

  • Sanal dilenciler dolacak ama pandemide cami önüne gidemiyorlar yazık, bence iyi olur.

  • Dilencilere yeni platform iyisiniz 😂
  • Telefonunda Canlı Yayın özelliği olmayan ben (Android 4.4.2).

  • Biz yine fakir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.