Şimdi Ara

Nvidia 90HX CMP madencilik kartı Ampere tabanlı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nvidia 90HX CMP madencilik kartı Ampere tabanlı olacak



    Nvidia’nın oyuncuları en azından bir miktar rahatlatmak için hazırladığı madencilik odaklı özel ekran kartları ile ilgili detaylar devam ediyor. HX adındaki seride Turing ve Ampere mimarileri bir arada olacak.



    Nvidia 90HX CMP neler sunuyor?



    Nvidia bilindiği üzere kripto madencileri için yeni bir seri hazırladı. Nvidia 30HX ve 40HX CMP ekran kartlarının TU116 ve TU106 grafik birimlerini temel aldığı açıklanmıştı. Nvidia 50HZ CMP ise RTX 2080 Ti ile birlikte TU102 grafik birimini kullanıyor.



    Ayrıca Bkz.El çizimi görselliğe sahip macera oyunu Doodle Dash, mobil cihazlar için yayınlandı



    Bu ekran kartlarının Turing mimarisinde olması Ampere ekran kartı arayan oyuncuları biraz rahatlatacağı konuşuluyordu. Burada tek konu Ampere tabanlı bir madencilik kartı olup olmayacağıydı ve var gibi görünüyor.



    Gelen bilgilere göre Nvidia 90HX mdencilik kartı GA102-100 birimini kullanıyor yani RTX 3080 ile aynı seviyede olacak. 86MH/s kazma oranı 50HX’in neredeyse iki katı ve seride büyük bir fark oluşturuyor.



    Bireysel ve bütçesini düşünen madenciler 50HX ve altındaki kartlara ilgi gösterecektir ancak 90Hx madencilik çiftliklerinin gözdesi olmaya aday. Bu da Ampere tabanlı kartlardaki darboğazı arttırabilir.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/279124/nvidia-90hx-crypto-mining-processor-based-on-ampere-ga102-100-gpu







  • şimdi anlaşıldı 3060 ları neden kitledikleri

  • Ampere GPU üretim kapasitesi sınırlı olduğundan şimdi hem stok sorunu devam edecek hem de madenciler için üretilen kartlar ikinci elde oyuncuların işine yaramayacağı için biraz bekleyip ucuza madenci çıkması alırım diyenlere de yol kapanacak. Bu işten tek karlı çıkan Nvidia olacak.
  • Kimse almayacak bence bu mining kartları çünkü miningciler gider gene normal kartları alırlar sonradan satıp kartlardan zarar etmemek için. Şimdi bu kartları alsa mining düşünce ya elinde kalacak yada gene miningcilere satacak.
  • Ulan Musk kullanıcısına yanıt
    üst jenerasyonlarda öyle olur da madencilerin elinde dünyanın 3060 ti ı 3070 i var hocam ya bu düşüşte son atımlık kartlar olurlar muhtemelen.

  • Pc toplayı dedim şimdi adam ekran kartımı yok ya öffff

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.