Daha çok soğutma ürünleri ile tanıdığımız Scythe firmasının USB arayüzü üzerinden Serial ata ve Parallel ata cihazları çalıştıran Kama Connect isimli ürününü inceledik. Sata ve Ide arayüzüne bağlı her türlü donanımı tak-çalıştır( Plug&Play) şeklinde çalıştırabilen Kama Connect, boyutlarıyla da oldukça dikkat çekici bir ürün.
Videomuzda Kama Connect'i Serial Ata sabit disk ve Ide DVD yazıcı ile test edip, elde ettiğimiz sonuçları değerlendirdik.
Kama Connect, boyutları, işlevselliği, fiyatı ver performansı ile bizlerin oldukça beğenisini topladı.
Teknik Özellikler :
Boyutlar:72.5 x 56 x 14 mm (Cihaz) & 115 x 57.5 x 32 mm (AC Adaptör)
Ürünün işlevselliği ve performansı tartışılabilir ancak fiyatı tartışmasız yüksek diyebilirm Neredeyse kaliteli bir harici kutu ile aynı fiyat. Sisteminde sata olmayıp ide'ye mahkum olanlar için kısmen bir avantaj olabilir.
ASUS VENTO 3600(SS 500W), GA-965P-S3 1066@1800(F2@F8), E6300 Core2Duo/1.86@3.15GHz (+ZM9500LED), 2*1GB OCZ Special Ops UEE 800@900Mhz, 19'' Sony SDM-HS95DB (8ms+DVI), MSI 8600GT OC EDITION/590*1600(@Fatality), 2x250GB WD 16mb/Sata2 (@silverstone cooler), 200 GB Seagate 8mb/Sata (@vantec cooler), 80GB External (Ice Box) Seagate, Samsung 182D, Nec 5170A, Creative X-Fİ XtremeMusic, Logitech X-530, USRobotics 9105, Skystar2 vrs2.6D, HP PSC 1315, Mustek 600VA Plus, Infosec PFS 7 TGE, Whitkey Q + Apple F Keyboard, Logitech MX510 + Razer X Speed Pad + Sennheiser HD280Pro. WinXP Pro.& MacOSX Tiger 10.4.5 Yarabbi Şükür daha ne olsun
bende bu aletin bi benzerini kullanıyorum şuan ve 30 ytl ye aldım yazıcıoglundan ben sata hardiski usbden bagaldım ve canavar gibi çalışıyo markasıda RAİN bu aletin fiyatı 64 ytl aynı aleti ben 30 ytlye aldım yani çokkk pahalı
bu kart bence en çok benim gibi teknik serviste çalışanların işine yarayacak HDD testi ve data yedekleme kurtarma için SATA ve IDE destekleri arasında gidip gelmek ve kasaya tak çıkarla uğraşmaktan ya da elinde laptop varken illaki çalışır kasa aramaktan kurtaracak bişi.... en kısa zamanda bundan bi tane almak lazım....
çok pahalı hem de başarısız bir ürün. hem cihaza güç bağlıcaz hemde harddiske güç bağlıcaz.
izmir çankaya necip bilgisayarda 30 ytl ye: hem sata hem ide usb çıkışlısını satıyorlar yanında harddisk vey cdrom için güç adaptörü (ufak bişe) veriyolar.