Şimdi Ara

Intel’in DG2 ailesi 3 karttan oluşabilir, 4096 birimli 12 GB kart gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Intel’in DG2 ailesi 3 karttan oluşabilir, 4096 birimli 12 GB kart gelebilir



    Mavi ekibin harici ekran kartı ekibi oyuncu dünyasına ilk masaüstü örneklerini sunmaya hazırlanıyor. Modeller detaylanmaya devam ediyor.



     



    Bir kullanıcının paylaşımına göre Intel DG2 harici ekran kartı ailesinde 3 modele yer verebilir. 512, 384 ve 128 EU’dan oluşan kartlarda paralel işlem birimi sayısı 768’den 4096’ya kadar ölçeklenecek. 3072, 2048, 1536 ve 1024 shader çekirdeğine göre bellek kapasitesinin 12/6 GB, 8/4 GB ve 4 GB şeklinde tercih edilmesi bekleniyor.






    Intel’in DG2 ailesi 3 karttan oluşabilir, 4096 birimli 12 GB kart gelebilir



    Daha önce paylaşılan 384 EUlu DG2 kartında yer alan 190 mm2’lık GPU’ya 6 bellek modülü eşlik ederken tahminlere göre 192-bitlik arayüze verilmişti. 384 EU için Intel’in AMD kanadında Navi 22 ve Nvidia kanadında GA106 GPU’sunu hedef alması bekleniyor.



     



     



     




    Kaynak:https://videocardz.com/newz/specifications-of-intel-dg2-xe-hpg-gaming-gpu-family-emerge







  • Şu yoklukta bulunabilir olursa, piyasaya güzel bir giriş yapmış olur. Orta seviye kartların performansını karşılayıp, fiyat açısından cazip konumda olursa denemek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 27 Şubat 2021; 22:2:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .V.

    Şu yoklukta bulunabilir olursa, piyasaya güzel bir giriş yapmış olur. Orta seviye kartların performansını karşılayıp, fiyat açısından cazip konumda olursa denemek isterim.
    Şimdi giriş yapsa hunharca satılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel güzel işler çıkarır elbet ama uygun fiyat beklenmemeli bence. İntel hiçbir zaman bütçe dostu olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartı fiyatları şu sıralar tam intelin istediği gibi. Alan çok olur. Geç kalmasınlar bari.

  • Rasyonelizm kullanıcısına yanıt

    Yeni gireceği bir pazar mecbur ucuz olmak zorunda yoksa tutulmaz.Xiaomi ilk ciktiginda belesti telefonları hatta bir süre sonra bile uygun fiyat politikasıyla piyasayı domine ettiler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel bütün Tanrılara dua etse böyle bir fırsat dilimi denk gelmezdi. 3 ay içinde yaptı yaptı yoksa diğerleri iyi yedik az da şu fukaralara kart vereyim bari diyecek.

    Tanıt, göster, tarih ver. Kartların über süper olmasına gerek yok 1050 ler konuşuluyor şuan öyle abuk bir ortam var, f/p dengesini korumaya bak yeterli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üreticilere iyi dayatır artık işlemcimin yanında ekran kartlarımıda kullanın yoksa bozuşuruz.

  • işlemci üretebilen bir firmanın ekran kartını bu kadar geç çıkarması tam bir pazarlama fiyaskosu. Ürünlerini bundan 10 yıl önce çıkarmaya başlasaydı belki de şu an Intel'in ekran kartı piyasasındaki rekabetlerini, Intel ekran kartlarının kripto para kazma kapasitelerini, Intel ekran kartlarındaki kampanyaları ve AMD'nin Intel ekran kartları ile olan rekabetini vs konuşuyor olacaktık.

  • Gelmeyedebilir!

  • Miningciler yuzunden ekran karti kitligi varken ekran karti pazarina girecek firmalar iyi satis yapcaklarini dusunuyorum

  • Büyük ihtimalle en başından beri hesaplama odaklı geliştirildi veya modifiye edildi bu kartlar. Oyunlar ikinci planda. Yoksa Nvidia, RT DLSS falan uçup gitmişken, çok daha sağlam gelirdi Intel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.