Şimdi Ara

New Pokémon Snap ‘Lental Bölgesine Hoş Geldiniz’ Fragmanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    The Pokémon Company, New Pokémon Snap'ten yeni oynanış fragmanı yayınladı.

    Ormanlar, çöller ve sahillerden oluşan Lental bölgesinde geçecek ve 200'den fazla Pokémon içerecek New Pokémon Snap'te oyuncular Pokémon'ları doğal ortamlarında keşfedip fotoğraflarını çekerek kendi Pokémon Photodex'ini oluşturabilecek.
     
    Oyuncular çektikleri fotoğrafları çeşitli çıkartmalar ve çerçevelerle süsleyebilecek ve diğer oyuncularla paylaşabilecek. Fotoğraf ne kadar iyiyse o kadar yıldız ve puan kazanılacak. Profesör Mirror'ın icat ettiği Illumina Orb'lar ise Pokémon'ların parlamasına ve element efektlerinin değişmesine yol açacak. Bu da muhtemelen daha fazla puan anlamına geliyor.
     
    New Pokémon Snap 30 Nisan'da Switch için çıkış yapacak.

    Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Bu tarz pokemon dünyasında hissettirecek oyunları seviyorum. Oyun bir çok kişiye sadece resim çektiğimiz için güzel gelmeyecektir. Oyunun güzel bir keşif hissi vermesi lazım. Aslında bir pokemon anime filmini yaşayabileceğimiz oyun daha güzel olabilirdi. witcher daki gibi belli kararları olan bir karaktere yön verdiğimiz ve legendary pokemonların kavgalarını başka bir legendary pokemondan yardım alarak durdurabildiğimiz bir oyun. Mesela 12. filmdeki gibi arceus saldırısını önlemek için dialga sayesinde zamanda geriye gittiğimiz bir oyun. Belki 3-4 tane filmi birleştirip yapılabilir. Ni no kuni gibi olacaktır muhtemelen. Çok bilinmese de gayet başarılı oyundur ni no kuni

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Foto oyunu yap 60 dolardan sat fanboylarda incigine kadar açıklasın , şunu ubisoft yapsa ea yapsa sovecek adamlar sırf Nintendo yapıyor diye süper diyorlar ov şeet diyorlar . 60 dolarlık balon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.