Şimdi Ara

Açık Dünya Pokémon Oyunu Pokémon Legends: Arceus Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Nintendo ve geliştirici Game Freak, Pokémon Legends: Arceus'u Switch için duyurdu.

    2022'nin başlarında çıkış yapacak.

    Açık dünya RPG Pokémon oyunu Pokémon Legends: Arceus oyuncuları Pokémon Diamond ve Pearl'den tanıdığımız Sinnoh bölgesine götürecek.

    Oyuncular partner Pokémon'lar Rowlet, Cyndaquil veya Oshawott'tan birini seçerek maceralarına adım atacak ve yolculukları boyunca Poké toplarını fırlatarak ve sıra tabanlı savaşlara girerek yaratıklar toplayacak. Oyun, efsanevi Pokémon Arceus çevresinde gelişecek.

    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • bu iyi gorunuyor fixlerlerse fps problemlerini grafikleri belki is yaparda bende or/asdan sonra ilk kez bi pokemon oyunu alirim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Harika.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haha sonunda hep istenen Breath of the Wild vari Pokemonu yapmışlar. Fakat üstünde daha çok çalışmaları lazım, grafiklerden fps'ye pek bitmişe benzemiyor. Alfa sanki.
  • yeni bişiler deniyorlar gibi hayırlısı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun gerçekten ilgi çekici. Çok fazla yeni şey var, çok fazla, insanların istediği şey var. Güzel olmama olasılığı yüksek ama mutlaka oynamak isteyeceğim bir pokemon oyunu. Mesela 23 yıldır ilk defa farklı nesillerden pokemonları başlangıç pokemonu olarak kullanıyorlar. 2. nesilin çıkışı 2000'e falan geliyor hadi 20 olsun bu sayı. Bu sefe 2. 5. ve 6. nesilden pokemonlar var. Bunun dışında hep çizgisel bir açık dünya vardı. Dolaşıyorsun ama sürekli sınırlar barındırıyordu bu dünya. S&S'de açık dünya olayını denediler ama oda sınırlıydı bir yerde. Onun da dışında Arceus oyunlarda üstüne durulmayan, hatta yeni pokemon modları ile "Pokemonların Tanrısı" ünvanını hak etmemeye başlamıştı. Önceki D&P oyunlarında da gerekli değer verilmemişti. Fanları dinleyip çalışmışlar. Özellikle pandemi döneminde pokemon dünyasında olduğunu hissetmek çok güzel olacaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • inşallah MMO değildir. MMO oyunlarındaki trolllerden bıktım. Pokemonuda berbat ederler. Sürekli PvP daveti atıp dururlar. Kabul etmeyincede küfür ederler, ana bacı saydırırlar. Her MMO'da bu tip trolller var.
  • tamam grafik önemli değilde bu kadarda kötü yapmazsın be zelda botw yeterliydi onun kadar yapsaydınız en azından ps2 görselliği abartısız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 28 Şubat 2021; 10:32:31 >
  • Neden yeni starter pokeler yok madem eski starterleri koyucaksin bestleri koyun bari. Greninja olurdu ne bilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rambocuk

    tamam grafik önemli değilde bu kadarda kötü yapmazsın be zelda botw yeterliydi onun kadar yapsaydınız en azından ps2 görselliği abartısız


    Hocam grafiklerden değil sıkıntı çözünürlük ve fps kötü bir gösteriyor. BOTW engine kullanıyor besbelli, 2022 başına kadar daha düzeltilirse ne ala. Güçlü Switch gelirse geçmek lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    inşallah MMO değildir. MMO oyunlarındaki trolllerden bıktım. Pokemonuda berbat ederler. Sürekli PvP daveti atıp dururlar. Kabul etmeyincede küfür ederler, ana bacı saydırırlar. Her MMO'da bu tip trolller var.


    Nintendo switchte öyle chat ve sesli sohbet yok yani kimse kismeyi rahatsız edemez :))) özellikle uygulama indirmediğin sürece sesli bile konuşamazsın, friende ekli olması ve telefondan uygulama indirip telefondan konuşman lazım :))
    he bu arada chat olayınıda ben sadece warframede gördüm başka hiçbir oyunda görmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 1 Mart 2021; 7:50:23 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel görünüyor.
  • Tek versiyon cikmasi da ilginc. Yine de beklentileri cok da yukseltmemek lazim game freak sonucta.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.