Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pad 5'in canlı görüntüsü sızdı: İşte özellikleri ve beklenen fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Pad 5'in canlı görüntüsü sızdı: İşte özellikleri ve beklenen fiyatı



    Xiaomi, görünüşe göre bu yıl, uzun süredir güncelleme almayan Mi Pad ailesinin yeni bir tabletini tanıtacak. Sızan bilgiler sonucunda da yaklaşan yeni tabletin özellikleri, maliyeti ve hatta ayrıntılı bir görüntüsü ortaya çıktı.



    Kaynaklara göre Xiaomi Mi Pad 5, WQHD+ çözünürlüğe, 144 Hz yenileme hızına ve 480 Hz örneklemeli sensöre sahip bir ekranla gelecek. Tabletin arka panelinde ise 20 megapiksellik bir ana kamera sensörünün yanı sıra makro lensli 13 megapiksel ikincil bir kamera bulunacak.



    Xiaomi Mi Pad 5'in canlı görüntüsü sızdı: İşte özellikleri ve beklenen fiyatı



    619 dolardan satılması bekleniyor



    Mi Pad 5'in gövdesinin alüminyumdan yapılacağı ve biyometrik güvenlik yöntemi olarak da cihazın, yan tarafında bir parmak izi tarayıcısı ile geleceği bildirildi. Yayınlanan yeni bir rapora göre Xiaomi Mi Pad 5, Snapdragon 870 işlemciden güç alacak ve fiyatı 851 dolar olacak. Üst düzey yapılandırmasında ise 16 GB'a kadar RAM mevcut olacak. Temel modelin (8/128 GB) 619 dolardan satılacağı tahmin ediliyor. Yapılandırma seçeneklerine göre de bu fiyat 851 dolara kadar çıkabilecek.



    Resmi olarak Xiaomi, Mi Pad 5'in piyasaya sürüleceğini henüz onaylamadı. Ancak şirketin üst düzey yetkilileri daha önceli açıklamalarında, 2018'de piyasaya sürülen tablet serisini yeniden canlandırma planlarından bahsetmişlerdi. Buna paralel olarak da Xiaomi'nin önümüzdeki dönemde Mi Pad 5'i piyasaya sürerek bu planı hayata geçirmesi beklendiğini de belirtelim.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/02/26/alleged-renders-specs-price-xiaomi-mi-pad-5-leaked/







  • Utanmasa adına m harfini de koymayacak direkt ipad diyecek.

  • Bu kadar emek hırsızı, taklitçi, geri z*kalı bir millet yok. Hiçbir katkıları yok bu dünyaya, şimdi korkudan, Uygur halkını asimile etme çabaları içindeler. Biliyorlar ki ilerde Türkler onlara aynı geçmişte olduğu gibi dünyayı dar edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbatine -- 13 Temmuz 2021; 23:27:46 >
  • Snapdragon olacak cihaza neden 800 dolar vereyim. Ayrıca senin kıçı kırık cihazına 800 dolar vereceğime gider ipad alırım. Neyin kafası bu anlamak mümkün değil.

  • 200-300 dolarlık telefonu 19 bine satan iPhone'u ölümüne savunanlar 600 dolara çıkan ürünü kıskanıp yerden yere vuruyorlar.

  • Htpb H kullanıcısına yanıt

    Sırf bana bunu yazabilmek için hesap açmış :) Bari daha yaratıcı olsaydın, uğraşının hakkını verseydin Xiaomi Mi Pad 5'in canlı görüntüsü sızdı: İşte özellikleri ve beklenen fiyatı 



    Eteğe saklanma çocuk. Gel evimde bir tane apple ürünü gör bakayım.


    Ha bu arada Apple çin'de üretiliyor demiş :) Üretilmiyor, MONTE ediliyor. Çekirge sürülerinin ucuz işçiliğinden faydalanılıyor.

  • böyle olursa çok kötü olur. redmi note 9 veya note 9 pro ile aynı donanımda ve aynı fiyatta satılsa şansı olur. öbür türlü çok zor.

  • Tamam da kaç inç?

  • Mypad olsun ismi
  • o fiyata daha iyi tablet alınır samsungun amiral tabletleri

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.