Şimdi Ara

Rengarenk iMac’ler geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rengarenk iMac’ler geri dönüyor



    Geçen yılın sonlarında beklenen ancak pandemi nedeniyle bu yıla doğru sarkan iMac serisinin yenilenmesi hamlesine adım adım yaklaşıyoruz. Apple M1 yonga seti ve yeni tasarım iddialarına şimdi de farklı renk seçenekleri iddiası katıldı.



    Rengarenk iMac modelleri



    Mart ayındaki Bahar etkinliğinde veya Haziran ayındaki WWDC 2021 etkinliğinde tanıtılması beklenen yeni iMac serisi pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Bir ihtimal Apple Silicon yanında yeni tasarım ve renk seçenekleri de olacak.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin kullanımında lider Nijerya, Türkiye dördüncü



    İddialara göre yeni iMac tasarımı iPad Pro ve iPhone 12 ile gördüğümüz metalik köşegen konseptine yaklaşıyor. Ekran kenarları da inceltilen iMac böylece daha kompakt ve ince bir görünüme kavuşuyor.



    Diğer taraftan renk seçenekleri de iPad Air ile aynı çizgiye geliyor. Gül kırmızısı, yeşil, gökyüzü mavisi, geleneksel gümüş ve uzay grisi şeklinde 5 farklı renk seçeneği uyuma önem verenleri bekliyor olacak.



    Son olarak Apple M1 yongasının da artık iMac içerisinde kullanılması bekleniyor. Bu yonga Apple M1 mi olacak yoksa daha güçlü Apple M1X yongası mı olacak net değil ancak yeni iMac erken tanıtılırsa Apple yongasını göremeyedebiliriz.



    Rengarenk iMac’ler geri dönüyor




    Kaynak:https://mashable.com/article/apple-imac-2021-new-colors







  • Olmamış
  • Yeşil rengi çok beğeniyordum umarım uygun fiyatlı olur alırız

  • Uzay grisi ve Gumus olarak 2 renk cikarsalar yeterli bence. Fiyat olarak da uygun sunarlarsa bence cok guzel bir secenek olur.
  • "aynı tasarımın kenarları köşeli yaptık, bakın ne kadar şık" diye düşünüyorlarsa ben de şunu diyorum; PC'ler artık sizin bilgisayarınızdan daha şık, 1998 ve 2002 yılındaki gibi öncü tasarımlar yapmanızı beklerdim. Fakat, o öndeki Apple logosunu kaldırıp ekranı büyültmek güzel bir karar. Gereksiz yer tutuyordu ekranın altında.

  • bütün portlar arkada olursa bekledikleri satışı yakalayamazlar. en az 2 usb yan kenarlardan birinde olmalı (her ne kadar çirkinleştirse bile)

  • şUANKİ BİLGİSAYARLARDAN HAL GÜZELLER BENCE HELE BU TASARIMLI İmAC HARİKA OLMUŞ

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.