Şimdi Ara

Bloodborne Yapımcısı Masaaki Yamagiwa, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan Ayrılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bloodborne, Deracine ve Tokyo Jungle yapımcısı Masaaki Yamagiwa, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılıyor.

    Masaaki Yamagiwa twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Bu ayın sonunda Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayırılıyorum. Oyunlar yaratmak için sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğim. Herkese çok teşekkürler." diye belirtti.

    Gelecek planları hakkında daha fazla bilgi paylaşmadı.
     
    Son zamanlarda Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan yüksek profilli isimler ayrılıyor. Bloodborne, Demon's Souls remake ve Soul Sacrifice yapımcısı Teruyuki Toriyama ile Silent Hill, Siren ve Gravity Rush yaratıcısı Keiichiro Toyama geçtiğimiz Aralık ayında ayrıldı.




  • Bloodborne Yapımcısı Masaaki Yamagiwa, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan Ayrılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JourneyToTheWest -- 25 Şubat 2021; 8:55:34 >
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli isimlerin Japon stüdyosundan ayrılması iyi bir şey değil. Sony belli ki Japon stüdyosunun fişini çekmeye hazırlanıyor. Bundan sonra, batılı stüdyolara daha fazla destek verecekler sanırım.
  • Sizde daha Silent Hill, Bloodborne 2 gelecek sanıp bekleyin. Nintendo japon stüdyoları ile yardırırken Sony'nin olmasada olur moduna girmesi saçmalıktan başka bir şey değil. Kimsede demiyor mu biz niye ayağımıza sıkıyoruz.
  • Jim ryanın kovulmasına 1.5 yıl veriyorum bı gönderiyi bulursam yazacağım buraya Jim Ryan ve yönetimi 1.5 yıl sonra kovulacak sony'de adam kendi fikirinden olmayan herkesi gönderdi resmen başta işini çok iyi yapan shawn layden olmak üzere
  • Bu Jim Ryan bitirecek Sony'i ...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony kendi özünü kaybediyor iyiyce Batı firması olmaya başladı. Yeni gelen Jim Ryan yerine Japon birisi olsaydı keşke dedirtiyor. Bizde Bloodborne 2 gelir diye hayal kuralım. Nintendo ne güzel kendi özünü hiç bozmadan yıllardır aynı kafada ilerliyor takdir ediyorum. Özel oyun kavramı da yavaş yavaş bitiyor galiba her sene bir oyunu PC ye çıkartacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phil Spencer ve Jim Ryan birbirine benziyor ama Phil akıllı Jim değil Phil Spencer özel oyunları pc ye çıkartti ama gamepass sistemi ve konsol ucuzluğu ve fiyat performans ürünü olarak en iyi cihazı sundu ve bir yerde avantajı kaybederken bir yerden kazandı. Jim Ryan ise hem oyunları pc ye çıkarıyor hem de PS de fiyatlarını 10 dolar artırıyor birini seçmeliydi ikisi birden olmaz bir politika belirle ya PS de fiyatı aynı Bırak pc ye çıkar ya da PS özel oyunlarını pc ye çıkarma fiyatı arttır ama ikisini birden kabul etmeyecek bence PlayStation oyuncuları
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JourneyToTheWest

    <img src="https://store.donanimhaber.com/67/4c/e1/674ce1bf56afff39a7a023270d3d6654.png" align="middle" border="0" alt="">


    Olm yapmayın ya :D:D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.