Şimdi Ara

Elon Musk, Dogecoin'in ateşini harladı: Değeri yüzde 25 yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bitcoin’deki değer kaybı nedeniyle ‘dünyanın en zengini’ unvanını kaybeden Elon Musk bugünkü Tweet’leriyle Dogecoin’i ateşledi. Elon Musk’ın Twitter biyografisine Dogecoin’le ilgili bir slogan ekledi.



    Ayrıca Bkz.Jack Dorsey’in Square firması 170 milyon dolarlık Bitcoin aldı



    Elon Musk bugüne kadar Dogecoin’i desteklemiş ve Dogecoin’e ciddi yatırım yapmıştı. Dogecoin hakkındaki paylaşımlarıyla değerini iyice yükseltti. Bugünkü tweetinde de Ay’a iniş yapan Dogecoin resmi paylaştı. Bu paylaşımıyla Ay’a sembolik olarak Dogecoin gönderebileceğinin sinyalini verdi. “Gerçekten, gerçek Ay’a…” dedi.






    Bu paylaşımla kalmadı Twitter biyografisine “Doge all day, Doge all night” yazdı. Bir Twitter kullanıcısı Elon Musk’a, “Dogecoin’i neden bu kadar çok seviyorsun?” diye sordu. Musk yanıt olarak, “Köpekleri ve Dogecoin capslerini seviyorum” yanıtını verdi.





    Elon Musk’ın Dogecoin’in fitilini ateşlemesiyle değeri 0,3800 TL’den 0,4410 TL’ye kadar yükseldi. 24 saat önce 0,3100 TL seviyelerindeydi. Şu anda diğer koinlerde hacim düşerken Dogecoin hacmi artıyor. Yatırımcılar diğer altcoinlerden Dogecoin’e geçiyor.










  • Bu işlerden anlamayan biri olarak soruyorum, bu adamın yaptığı yasal mı?

  • Meydanı boş buldu keriz silkeliyor Elon efendi,
    oynat bakalım....

  • bu adam cok ortalık karıştırıyor bu aralar

  • Ne güzel twiti atmadan önce sevdiklerine doge alın diye haber ver sonra sonra twit at hepsi çalışmadan köşe oldular sendende bir kuruş çıkmasın..

  • Dogecoin bir çıkarım sınırı olmadığı için manipülasyona çok açık ve uzun vadede sürekli değer kaybetmesi muhtemel bir kripto para birimi çünkü sınırsız.

    Kripto paralara yönelecekseniz uzun vadede belirli bir üretim adedi olanlara yönelmenizi öneririm. Örneğin BNB ilk çıktığı 2017'den beri tam 2660 kat arttı, 2017'de tanesi 0.10 cent iken BNB'ye 1000 dolar yatıran bir insanın bugün 2 milyon 660 Bin doları var...

    Tabi ki BNB gibi yatırımcılarını zengin eden Coin'lerin yanında değeri yüzde 1 oranına düşmüş ve büyük para yatıranların ocağını söndürmüş coinler de bulunuyor. Bu yüzden coin'lerin özelikle altyapıları ve arkasındaki kişi/kurumlar oldukça önemli. BNB'nin bu çıkışının sebebi çıkaran kurum olan Binance'ın dünyanın en büyük kripto para borsası olması.

    Kripto Paralar istesek de istemesek de geleceği temsil ediyorlar. Dünya bankacılık sisteminin merkezlerinden sayılan İsviçre bankalarının kendi kripto paralarını ortaya çıkarmaya başlamaları bu durumu doğrular nitelikte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 24 Şubat 2021; 18:30:45 >




  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Coin Kerim yasal bir altyapısı yok ki! Velev ki yasal olmasın bu elon un yaptığı. Kim engel olacak, aynısını borsalarda yapsa ömür boyu işlem yapamaz. Düşünsenize Apple hissesi alıyorum veya satıyorum diyorsunuz, Apple hissesi aynı anda % 10-20 artıyor. Borsa, SPK vb kurumlar buna spekülasyon diye engel olurlar.
  • Düzenleme olmayan ve olması da mümkün gözükmeyen bir piyasada adamlar kumar gibi oynuyorlar.
  • Bu iş çok sakat , kazanınca iyi hoş diyorlar ama ne bir yasal zemini var, ne de devlet destekli bir yatırim aracı, resmen kişilerin elinde.. İşleyiş olarak değil de mürid kasmak için çiftlikbank hadisesinden bir farkını göremiyorum...

  • Bu tam olarak manipülasyon !!! Tam bir saçmalık.

    Bir kişinin sözü bir paranın değerini değiştirmemesi gerekir.

    Saçmalık. saçmalık ötesi.

  • Bir gün alacaklar bu herifi içeri. Burnunu sokmaması gereken yerlere sokuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: amanhem

    Coin Kerim yasal bir altyapısı yok ki! Velev ki yasal olmasın bu elon un yaptığı. Kim engel olacak, aynısını borsalarda yapsa ömür boyu işlem yapamaz. Düşünsenize Apple hissesi alıyorum veya satıyorum diyorsunuz, Apple hissesi aynı anda % 10-20 artıyor. Borsa, SPK vb kurumlar buna spekülasyon diye engel olurlar.

    Coin borsalarida var bildigim kadari ile o zaman onlarin bir yaptirim gucu yok diyebilir miyiz? Bitcoin daha dogrusu blockchain teknolojisi uzerine biraz yormustum ve merkeziyetsiz olusu en buyuk avantaji idi... Şimdi dusunuyorumda bu teknolojininde arkasinda yine bazi gucler mi var yoksa var olan durumun aciklarini bulup kullanmayi mi iyi beceriyorlar onu cozemedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Amerikada bir soruşturma başlatıldı diye okumuştum ama pek elle tutulur bir sonuç alınacağını sanmıyorum.
  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Coin borsalarının fiyat istikrarı, spekülasyon üzerine bir yaptırım gücü yok, en fazla sizin hesabınızı blokeler veya silerler. Ama gider başka bir borsada bitcoin veya hangi coin alıyorsanız alıp satarsınız. Coin modern Saadet zinciri, yüz yıllardır benzer Saadet zincirleri isim , model değiştirerek coin şekline kadar geldi. Belki bazıları coin yatırım diyecek ama öyle değil, coin alınca ne üretiyorum diye sorun, cevap verebiliyorsanız evet yatırım yapıyorsunuz, yok cevap hayır ise siz kazanırken birileri kaybediyor demektir.
  • Fiziksel olarak da birbirlerine bu kadar benzemeleri enteresan!


    Elon Musk, Dogecoin'in ateşini harladı: Değeri yüzde 25 yükseldi
    Elon Musk, Dogecoin'in ateşini harladı: Değeri yüzde 25 yükseldi
  • Zaten adam dalga geçiyor, millet adamın dalga geçtiği şeye yatırım yapıyor...

  • Elon Muskin bu twitlerine insanlar neden tepki gosteriyor anlamiyorum. Bir kisi boyle bir twit atamaz mi yani insanlar neticede alip satmakta ozgur degil mi o atti diye ne olacak yani. O atti suclu ise onun attigi twite gore alim satim yapanlar da suclu o halde. Bilmedigimden soruyorum neden insanlar tepki gosteriyor yani bunun nesi yanlis? Neyi etkiliyor piyasada? Cok merak ediyorum gercekten millet cildiriyor cunku.

  • Doge zaten şaka amaçlı çıkmış bir kripto para. Elon da gır gır geçiyor takılıyorlar işte. Doge alan parasının sorumluluğunu da üstlenir. Burda yorumlarda hoplayıp zıplamayın.

  • çok manipüle ediyor ceza yicek yakında

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hikmetg

    Bu tam olarak manipülasyon !!! Tam bir saçmalık.

    Bir kişinin sözü bir paranın değerini değiştirmemesi gerekir.

    Saçmalık. saçmalık ötesi.

    ABD başkanının iki tweetiyle para birimi darma duman olan bir ülkenin vatandaşından bu sözlerin çıkması biraz ironi olmamış mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.