Şimdi Ara

Zack Snyder's Justice League için yönetmen hiçbir ödeme almayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zack Snyder's Justice League için yönetmen hiçbir ödeme almayacak



    2017 yılında yayınlanan Justice League'in ilk yönetmeni Zack Snyder'ın versiyonu olarak yayınlanacak olan Zack Snyder's Justice League'in gelişim sürecine dair bazı detaylar paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Hugh Jackman başrollü bilim kurgu filmi Reminiscence'ten ilk video paylaşıldı



    Zack Snyder, yaşadığı trajik olay sebebiyle Justice League filminin çekimlerinin bitmesine çok kısa bir süre kala filmi bırakmak zorunda kalmıştı. Ardından Joss Whedon filmin kurgusunu yapmak ve çekimleri tamamlamak adına projenin başına geçti. Ne yazık ki ortaya çıkan sonuç çoğu kişi için çok kötüydü. Geçtiğimiz yıl da Zack Snyder, Warner Bros ile anlaştığını ve filmin kendi versiyonunu yapıp yayınlayacağını söyledi.



    Zack Snyder'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada kendisi 2017'de yayınlanan versiyonu hiç izlemediğini söyledi. Ayrıca kendisi bu yeni kurgu için yani Zack Snyder's Justice League için herhangi bir ödeme almamış. Zack Snyder'ın bu açıklamasından yola çıkarak bu filmi para için yapmadığını düşünebiliriz. Umuyoruz ki orijinal filmin bıraktığı tadı silebilir.



    Zack Snyder's Justice League'in yayın tarihi ise 18 Mart 2021. 4 saatlik bir film şeklinde yayınlanacak. Film Amerika'da HBO Max'te yayınlanacak, Türkiye'de nasıl yayınlanacağı ilerleyen günlerde açıklanacak.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/zack-snyder-hasnt-seen-whedons-justice-league-and-isnt-being-paid-for-the-snyder-cut







  • film için alması gereken parayı ilk çekimlerde zaten aldığını söylemiş. yeniden üzerinde çalışmak için para istemediğini, bu sayede yaratıcılığını konuşturmayı istediği konularda stüdyo ile pazarlık yaparken bu durumun elini baya güçlendirdiğini belirtmiş. ayrıca 4:3 formatında çekilip, yayınlanacak olmasının sebebi ise belki bir gün imax salonlarında gösterime girebilir umudu. sinemada yayınlanan versiyonu izlememesinin sebebi, eşi (filmde yapımcı) ve nolan filmi izledikten sonra kendisine izlememesini tavsiye etmişler, o da bunun için hiç izlememiş.

  • canguler917 kullanıcısına yanıt

    film kare mi? yayınlanıcak hocam iğrenç.

  • Haftada en az 2 gün bu film ile alakalı reklam pompalıyorlar piyasaya, umarım şişirdikleri kadar vardır yoksa zack snyder bundan sonra zor iş yapar.

  • isimini mi kurtarmaya çalışmış o zmn. ben ne olursa olsun iyi bir iş bekleyemiyorum

  • canguler917 kullanıcısına yanıt

    "eşi (filmde yapımcı) ve nolan filmi izledikten sonra kendisine izlememesini tavsiye etmişler,"

    Burası çok iyiymiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi filmin yeniden kurgulanması için ise 70 milyon dolar kullanıldı.. 70 milyon dolar.. Sırf bu parayla Joker filmi çekildi. Umarım güzel bir sonuç alacağız Zack Snyder's Justice League için yönetmen hiçbir ödeme almayacak 

  • bvs rezaletinden sonra birde utanmadan para mı alacak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemoberk

    film kare mi? yayınlanıcak hocam iğrenç.

    Kare olmasının sebebi daha çok detay görmen için, filmi televizyondan ya da izlediğin mp4 oynatıcıdan televizyona sığdırabilirsin. Hem de detay kaçırmamış olursun, adam izleyiciyi düşünüp imax versiyonunu yayınlıyor bunlar da film kare diye ağlıyor ortalıkta hey allahım.


    Zack Snyder's Justice League için yönetmen hiçbir ödeme almayacak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.