Şimdi Ara

Meizu 18 5G serisi gelecek hafta tanıtılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu 18 5G serisi gelecek hafta tanıtılıyor



    Kuruluşundan bu yana 18 yılı geride bırakan Meizu markası görkemli bir kutlamaya hazırlanıyor. Firmanın tarihi ile ilgili bir belgesel ve yeni kullanıcı ara yüzü yanında Meizu 18 5G akıllı telefon serisi de önümüzdeki hafta tanıtılacak.



    Meizu 18 neler sunacak?



    Firmanın ticari olarak hayata atılış macerasını belgesele döktüğü yapım 1 Mart tarihinde yayınlanacak ve 3 günlük kutlama döneminin başlangıcı olacak. Ardından da iki önemli tanıtım yapılacak.



    Ayrıca Bkz.Bitcoin kullanımında lider Nijerya, Türkiye dördüncü



    2 Mart tarihinde firmanın yeni özelliklerle donattığı Android 11 tabanlı Flyme 9 kullanıcı ara yüzünü tanıtması bekleniyor. Flyme 9 ara yüzü bir güncelleme ile ilk olarak Meizu 18 serisine sunulacak.



    Meizu 18 serisi yine iki ayrı model ile geliyor. Meizu 18 5G modelinde Snapdragon 870 yonga seti, 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB depolama, 64MP ana sensör, 4000mAh kapasiteli batarya ve 30W hızlı şarj desteği yer alıyor. Meizu 18 5G Pro ise farklı olarak Snapdragon 888 yonga seti, 4500mAh kapasiteli batarya ve 40W hızlı şarj barındırıyor. Her iki modelin kutusundan da şarj adaptörü çıkmayacak. Bunlar haricinde bir akıllı saat iddiası da var.



    Meizu 18 5G serisi gelecek hafta tanıtılıyor




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/meizu_18_series_officially_arriving_on_march_3-news-47882.php







  • Avrupa'ya güncelleme vermiyor,en yeni telefonu bile 2 sene önceki rom u kullanıyor,almak için hiçbir sebep yok
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Ülkemiz dahil tüm dünya için İngilizce bilen kullanıcılar Çin romunu kurup kullansın zaten Meizu'da iyi deneyim yaşamak istiyorsa. Global anlamda destek vermemelerinin sebebine hiç anlam veremiyorum. Herhalde büyümek istemiyorlar.

  • Meizu valla ne desem boş kutuda çıkan telefona güncellemeleri kontrol et diyorsun hata veriyor. Artık gerisini siz düşünün boş vaatleri olan cins bir firma
  • Türkiye ye getirmedikleri bir telefon daha, haber yapmanıza bile gerek yok.

  • tasarım olarak çok iyi cihazlar çıkartıyor,fiyat performans oranı en iyi telefonlar ancak firma ne yapmaya çalışıyor anlam veren varsa banada anlatsın lan arkadaş çin dışında neden güncelleme vermezsiniz cihazada süründürürsünüz ve işte globalde büyü 10 numara telefonlar yapıyorsun ama alan yok millet başına dert almak istemiyor yazılım güncellesi olmadığı için

  • Hiç kimse kusura bakmasın ama donanım ve kalite açısından efsane cihazlar üretiyorlar. Evet yazılım güncelemesi sıkıntılı ama katlanılabilir. Çin sürümüne geçilebilir, ruslar farklı android sürümlerinde romlar çıkartmaya başladılar. Onlar denenebilir.

    Bu arada ciddi anlamada Türkiye’de meizu 16th stokları tüketmek için çok beleşten sattılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 24 Şubat 2021; 10:22:59 >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    keşke dediğiniz kadar kolay olsa,çin romu bir şekilde yükleseniz bile google servislerinde stabil çalışmıyor,bildirim-oto güncellleme vs. bildiğin çalışmıyor.insanlar zar zor kazandıkları paralarını böyle ebleh stratejileri olan firmalara yedirmesinler bence.illa çin telefonu alınacaksa düzgün yazılım desteği olan firmalara yönelsinler çünkü öve öve bitirilemeyen extra donanım stabil bir işletim sistemi olmadan koskocaman bir hiç.

  • Meizu x8 kullanıyorum, cihaz fiyatına göre çok kaliteli, donanım,kamera, kasa,tasarım,arayüz bunların hepsi cidden muazzam, 710 işlemcili bir cihaz ve ben 1700 e almıştım baya uygundu diğer firmalara göre ,ANCAK Meizu gibi çin markaları batmaya mahkum, sahtekar bir firma, cihazları satabilmek için güncelleme alacağını yazıyorlar, Apple a özenip birde lansman yapıyorlar, tarih veriyorlar, hem android 10 hemde flyme os güncellemesi için, sonra bir anda iptal ediliyor,bu resmen dolandırıcılık ve sahtekarlık, eğer meizu güncelleme desteğini verseydi ve bu fiyatlara cihazları satsaydı, birçok markayı öldürdü emin olun, ama bunların neyin peşinde olduğunu, tüm dünya çözemedi, bu yüzden bu yaptıkları için , bir daha asla almam.

  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

    Paranla rezil olun diyorsun yani..ben bilmem kaç bin tl para vereyim bir de gidip çin romu kurayım,acaba uyumlu mu bilmem ne,Türkçe dil için şu programı kurayım,rus forumlarını araştırayım saçmasapan işler..


    Meizu,Türkiyeye giriş yaptı ve meizu TÜRKİYE diye bir şirket var neden hem 1 tl bile olsa para verdikten sonra saçma işlere gireyim.şu an milyon tane marka var Türkiye'de,çin markaları çoğu geldi gider onların telefonlarını kullanırım.


    Yıllardır meizu kullanıyorum ve şu mesajı bile meizu note 9 dan yazıyorum..çok telefon kullandım ama flyme tadı vermiyor.AMMA başlarım senin telefonuna meizu..

    Telefon getirmiyorsun en son 16th kullandık.amiral gemisi satmıyorsun Türkiye olarak diyorum.güncelleme vermiyorsun.eskiden flyme güncellemesi verirdin,hadi Android güncellemeyi geçtim.saçmasapan bugların var onları bile yıllardır çözmüyorsun.globali sallamıyorsun. E ben neden senin kahrını çekeyim meizu..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • canyash kullanıcısına yanıt
    Elimde meizu 16th var benim. Belki bazı sorunlar için haklısınız, güncelleme konusuna zaten katılıyorum ama bu paraya bu özellikleri ve kaliteyi veren başka marka yok.
    Elimde iphone xr da var ön kamera performansları dışında arka kamera neredeyse aynı. Stok yazılım kullanıyorum daha telefon üzerinde çalışamadım. Mesela oyun performansı olarak xr yarın saat oynasam telefon ısınıyor sırf arka malzeme cam diye ama gidip meizu ile oynarsam 1 saat ısınmıyor cihaz. Kaldı ki bu cihaz xr’dan daha ince.
    Alındıktan sonra uğraşılması gereken bir telefon anlayacağınız. Meizu telegram grubuna üyeyim bayağı şeyler dönüyor. Yazın uygulayacağım bakalım ne kadar fark ettiriyormuş.

    Aslında meizu’nun en büyük yamuğu bloother kilitinin açılmama sorunu. Haliyle böyle olunca farklı rom yazılamıyor telefona. Bir tek ruslar çözmüş o da parayla. Bir türkçe rom yazma girişi vardı ama gerisi geldi mi bilmiyorum.

    Birde meizu Türkiye’yi geçin, tamamen bitmiş artık ellerinde yedek parça bile yok. Garanti var ama işe yaramıyor bildiğiniz. Ama cidden keşke aynı donanını başka markalarda çıkarsalar. Sadece hoparlörler ve ses sistemi bile yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 26 Şubat 2021; 10:47:7 >




  • Meizu nun forumu da kapanmış sanırım.Artık her açıdan kaderimizle başbaşayız.
    16 th kullanıyorum telefon çok iyi ancak desteğin devamını getirmeyerek yazık ettiler güzelim cihaza. Oysa neleri kaldırırdı bu telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt

    Forum sitesini arkadaşlar kurmuştu zaten..facebook da meizu TÜRKİYE diye yaz aynı grup orda..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

    16 th Türkiye'ye ilk giriş yaptığı akşam gece satın aldım ve 5 ay kullandım 2500 tl ye sattım..3099 kampanyalı fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla kuponla filan 2900 civarına almıştım..flyme yazılımı güzel herşeyi güzel de banane..ben beni muhatap alıyor mu bana saygısı var mı ona bakarım isterse 10 kuruşa satsın..ben diyorum ki 17 Pro 18 Pro bunları getir istersen 10-15 bine sat isteyen alsın..ama ilgilen..

    İlgilenmiyor yazılım desteği vermiyor ne halin varsa gör diyor ama fiyatı iyi malzemesi iyi sesi iyi bilmem ne..beni ilgilendirmiyor açıkçası öbür markalar da kağıt helva satmıyor ki onların da malzemeleri malları iyi..

    bu zamanda destek veren müşteri ile ilgilenen,telefona yeni özellik ve yazılım veren kazanır.yoksa şu an en dandik markanın en dandik telefonunu al yine günlük ihtiyacımı görür.artık normal bir telefon 3/32 gb altında telefon çıkarmıyor.işlemci desen en dandik olsa günlük,facebook,what'sapp müzik bilmem ne iş görüyor.


    Zamanında meizu fanı olarak yeter artık meizu diyorum.batacak mısın HTC gibi veya sadece çin için mi varsın sana bol şans diyorum..vivoya veya realmeye şans vermek istiyorum.one plus da var hepsiburadaya bakın çok marka var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • canyash kullanıcısına yanıt
    Yok hocam haklısınız yazılım konusunda zaten lafım yok ama 2300 tl’ye satıldı bu telefon sırf stok tüketmek için.
    Sd845 güzel kamera güzel ekran alternatifi yoktu zamanında. Forumu kapanmış, telegramı da yakında kapanır muhtemelen bakalım ne olacak. Eğer cidden uğraşarak falan da çözüm bulunamazsa bu yazılım sorununa yenisini alınca güle güle derim. Globalde zaten batmıştı sadece Türkiye ve Rusyada ciddi anlamda satılmıştı o da dediğim gibi stok bitirmek adına.
  • Zamanında mx4 meizu kullanıyodum arayüzü o kadar basit ve sade'ki kullanırken çok mutlu ediyordu beni kasası olsun bildirim ışığı olsun cidden çok güzel cihazdı flymeOS süperdi cihazın tasarımı vs. ama destek olmayınca olmuyor işte xiaomi gibi aynı yıllardır mi çözüm merkezinden bugları bildirip bildirip duruyordum her güncellemede kontrol ediyodum fix'lenen en ufak birşey yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.