|
Ratchet & Clank PS4 Oyunu Mart Ayında PlayStation Store'da Ücretsiz
-
-
Taş taş mı geçiyorsunuz kardeşim. Oynamayan kaldı mı bu şaheseri?
Versene bi GtaV, ver bi cod yada Gow.
Adamlar pc de beleş oyun vermeye doyamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel. Hem de çok güzel. Geçen sene Nathan Drake Collection adeta ilaç gibi bir hediye olmuştu. Şimdi de Ratchet & Clank'i vermeleri de bir o kadar güzel. Üstelik bu hediyeleri her PS hesabı olanlara veriyor olmaları ise daha da bir güzel. Bakalım diğer verecek oyunları nasıl olacak? Ben olası bir Bloodborne veya God of War bekliyorum.
-
Çok iyi oyunu daha önce satın almamış olsam daha iyiydi ama :D. Bakalım daha hangi güzel oyunlar verilecek. Plusla verilen oyunun kaliteleri son zamanlarda yükseldi ve hep böyle sürecek gibi duruyor. Plus Collection da cabası
Bu ay Sony Control Ultimate Edition'ı ücretsiz verdi Plus'la Next Gen sürümü çıkış gününde ücretsiz oynadık diğer platformlarda paralıyken.
Böyle devam Sony
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 23 Şubat 2021; 16:52:44 > -
Az satmış herkesin oynamadığı Gravity Rush Remastered, Order 1886, Knack 2, Zone of the Enders 2 versene. Yeni gelen Ratchet reklamı için daha önce plus ile verdiğini tekrar önüme getiriyorsun ne güzel iş. -
quote:
Orjinalden alıntı: lextor
RDR 2 ya da Demon Souls'da versinler mi? -
Güzel haber ekleriz hesaba.
-
Matıklı bir hamle. Yeni Rachet oyunu yolda ve seriyi bilmeyenler oynamayanlar tadıp PS5 de devam oyununu almak isteyecektir.
-
PS Collection'dan almıştım zaten ama Ps5 sahibi olmayanları sevindirebilir.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
EVVETTT
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: lextor
zaten gow'u kimse oynamamıştı bu nasıl bahane
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X