Şimdi Ara

Samsung'un artırılmış gerçeklik gözlüklerinin reklam filmi ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un artırılmış gerçeklik gözlüklerinin reklam filmi ortaya çıktı



    Lansman tarihine henüz çok var ancak Samsung AR Glasses ve Glasses Lite adlı artırılmış gerçeklik gözlüklerinin tanıtım filmi şimdiden sızdırıldı. İçeriden öğrenenlere göre, şirket sadece aktif olarak orijinal bir ürün geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda sunumuna da hazırlanıyor.



    Ayrıca Bkz.Apple'ın üçüncü nesil AirPods kulaklık modelinin fotoğrafları sızdı



    Tanıtım tarihi henüz belli değil



    Videoda sunulan aksesuar, üç boyutlu dijital nesneleri artırılmış gerçeklikte görmenizi sağlıyor. Reklam filminde de görüldüğü üzere cihaz, film izleme, görüntülü sohbette kullanma veya geleneksel ekranı olmayan bir bilgisayarda çalışma yeteneği olan büyük bir sanal monitör olarak da kullanılabiliyor. Ek olarak, video güneş gözlüğü modunu da göstermekte.





    Ayrıca bu arıtırlmış gerçeklik gözlükleriyle, kullanıcılar dron'larını da rahatlıkla kontrol edebilecekler. Samsung Glasses Lite'ın bir akıllı saat ile etkileşimine de dikket çekilmiş. Teknolojinin karmaşıklığı, yani işlemci ve batarya gereksinimleri göz önüne alındığında, bu tür AR gözlüklerinin ticari bir cihaz olarak yaygınlaşmasının birkaç yılı bulabileceği düşünülüyor.









  • Mükemmel valla Hololens i düşününce eğer piyasada rakipler artarsa birkaç sene içinde normal gözlük gibi olacaklarına inanıyorum.

  • Tasarım olarak geliştirilmesi lazım yoksa komutan logar gibi dolaşır millet.
  • Reklam güzel ama biraz daha iyi bir tasarımla gelmesi lazım ve geldiğinde de cidden kullanılabilir özellik ve yönlerinin olması lazım. Burada gösterdiği örnekleri uygulayacak yazılımlar da gelecek mi platformla? Yoksa birilerinin geliştirmesi mi beklenecek? Hani Samsung Wave gibi sonu yakın bir ürün olacaksa kullanıcılara zarar ettirmekten başka bir şeye yaramaz.

    Bir de Samsung S21 Ultra fiyatına satmaya çalışırlarsa yaş iş...

  • Görünüş olarak sınıfta kaldı

  • TV lerdeki 3D gözlüklerin yeni versiyonu gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.