Şimdi Ara

Kroger Health, iPhone destekli COVID-19 hızlı test kitlerini piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kroger Health, iPhone destekli COVID-19 hızlı test kitlerini piyasaya sürecek



    Kroger Health ve Gauss ortaklığı ile geliştirilen COVID-19 Hızlı Antijen Ev Testi, kullanıcıların hızlı ve basit bir şekilde kendilerine test yapmalarına olanak tanıyacak. Test sonuçları bir iPhone aracılığıyla görüntülenebilecek. Kroger ve Gauss, test kitinin halka ulaştırılması için FDA'dan Acil Kullanım İzni'ni (EUA) bekliyor.



    Ayrıca Bkz.Türkiye’ye özgü koronavirüs mutasyonları ortaya çıktı



    15 dakikada evde COVID-19 testi



    Test, bir sürüntü örneğini düzgün bir şekilde toplamak ve işlemek için adım adım talimatları gösteren bir kit ve sonuçları öğrenmek için iPhone uygulamasından oluşuyor.



    İşlem tamamlandıktan 15 dakika sonra uygulama, kullanıcının uygulamaya girmesi gerekiyor. Uygulama,bir iPhone'unun kamerası aracılığıyla kullanıcıdan hızlı testini taramasını isteyecek ve sonuçları gösterecek. Gerekli durumlarda ayrıca test sonuçları yerel sağlık birimleriyle paylaşılabilecek.



    Kroger Health, iPhone destekli COVID-19 hızlı test kitlerini piyasaya sürecek



    Uygulamanın güvenilirliğini desteklemek için FDA'ya sunulan bir klinik ön rapor, testin mevcut Acil Kullanım İzni onaylı PCR testleriyle karşılaştırıldığında % 93 pozitif ve % 99 negatif sonuç doğruluğuna sahip olduğuna dair belgeler sunuldu.



    Gauss, EUA onayını aldıktan sonra hemen dağıtıma başlamayı planladığı için 1.5 milyon adet kiti hazırda bekletiyor. Şirket, tam üretim kapasitesinde ayda 30 milyona kadar test yapabileceğini iddia ediyor. COVID-19 Hızlı Antijen Ev Testi'nin ABD dışına sunulup sunulmayacağı bilinmiyor ancak ilk dağıtımlar için böyle plan bulunmuyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/02/21/kroger-plans-rollout-of-iphone-assisted-covid-19-rapid-testing-kits







  • Anlamadığım nokta bir ara piyasada olan test kitinden ne farkı varmış? Piyasadaki test kitinde kullanma kılavuzda yazıyor nasıl yapılacağı, ne zaman bakılacağı. Bunda uygulama üzerine yazmışlar sonucu öğrenmek için ise kamerayı cihaza tutuyorum.... Güzel para kaldırma girişimi ama saçma buldum şahsen.

  • Bir sağlık çalışanı tarafından yapılmayan testleri böyle işlemleri doğru bulmuyorum ki bazen normal sağlık düzeninde bile hatalı sonuçlar çıkabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.