Şimdi Ara

Intel Rocket Lake Core i9 işlemcilerin kutu tasarımları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Intel Rocket Lake Core i9 işlemcilerin kutu tasarımları belli oldu



    Mavi ekibin dikkat çeken kutu tasarımı stratejisini Rocket Lake’te de görmeye devam edeceğiz. Ortaya çıkan görseller Core i9 işlemcilerine ait.



    Yeni kutu tasarımları yolda



    Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Core i3 işlemcilerinin kutuları sade tasarımıyla öne çıkıyordu. Comet Lake Refresh olarak karşımıza çıkacak Core i3 seçeneklerinin aksine Core i5 ve üzerisinde yeni Cypress Cove çekirdeklerine yer verileceğini hatırlatalım.



    Intel Rocket Lake Core i9 işlemcilerin kutu tasarımları belli oldu



    Ayrıca Bkz.AMD Phenom 9900 140 watt'lık güç tüketimine sahip olabilir



    Ortaya çıkan kutu görsellerine göre Intel Core i9 işlemci ailesinde son nesillerde de olduğu gibi dikkat çeken kutu tasarımlarına gidecek. En agresif tasarım da Core i9-11900K’ya ait olacağa benziyor.



     



     




    Kaynak:https://videocardz.com/newz/intel-core-i9-11900k-rocket-lake-s-series-packaging-leaked







  • Yeni kutu tasarımları 11. Nesil logolarını çok güzel bir şekilde vurgulamış. Tabi i9-11900K modelinin kutusu her zaman olduğu gibi i9 işlemcilere yakışır bir kutu olmuş. Zaten performans ile ön plana çıkan i9-11900K işlemciyi bence kutusu için bile satın almak isteyen kullanıcılar olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WalkerCyborgCK

    Yeni kutu tasarımları 11. Nesil logolarını çok güzel bir şekilde vurgulamış. Tabi i9-11900K modelinin kutusu her zaman olduğu gibi i9 işlemcilere yakışır bir kutu olmuş. Zaten performans ile ön plana çıkan i9-11900K işlemciyi bence kutusu için bile satın almak isteyen kullanıcılar olacaktır.
    Hmmm kutusu çok guzelmis hemen alayım 10 tane rafa dizerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU NE LAN!?

  • Seker paketleri gibi ne kadar cicili olursa o kadar cok satacaklarini dusunmusler galiba

  • Yeni logo ile sade görselli kutu oldukça şık olmuş. 9900K kutusu gibi bunlar da oldukça kaliteyi yansıtır şekilde olmuş :)

  • Zenohsama kullanıcısına yanıt

    Kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama bu kutu büyük ihtimalle sadece i9 10900K ya da üstüne özel olacaktır. Dünyada kaç tane 10900K satılıyor, kargolulanıyor ki? Ayrıca Amerika'da vs sırf şu kutu için alacak insanlar olacağına eminim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GryAsl G kullanıcısına yanıt

    Bir haber atmışlardı foruma, güya intel açıklama yapmış, fiyatları aşağı çekebilmek vs adına maliyetleri düşürmek ve daha fazla işlemci taşımak için küçük ve gösterişsiz kutular üretilecekmiş.

  • Yeni kutu tasarımları yeni logo gibi sade ve şık olmuş. Performans konusunda 10. Nesil'den sonra ciddi artış gösteren Intel, görsel olarak da gayet iyi işler yapıyor.

  • Intel 11th gen işlemciler ile gerçekten çok yenilikler yaptı. Ben dış görünüşünde en az performans kadar önemli olduğunu ve olumlu algı oluşturduğunu düşünüyorum. Güzel hareket

  • Yenilik, herşeyiyle yenilik. Bravo intel, logo ve yeni kutu tasarımı bu serinin ne kadar önemli ve hızlı ilerleme kaydettiğini net şekilde sunuyor. Ambalaj ürünün kalitesiyle doğru orantılıdır :)

  • Hani bazı mücevher kutuları, bazı saat kutuları veya parfüm kutuları vardır ya, üründen daha çok beğenilir ve sevilir, işte bu durum da aynen böyle. İntel kalitede ne kadar önde olduğunu bu küçük ayrıntıda bile göstermiş oldu. Tebrikler.

  • Vaov! Gerçekten gördüğüm en güzel donanım paketi, ambalajı, kutusu. Alsaydım kutuyu çöpe atmaz gururla rafa koyardım. Zanaat değeri var[.sm=icon_smile_approve.gif]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bazen parfümlerin kutuları, saatlerin kutuları, ya da mücevherlerin kutuları ürünün kendisinden daha ön planda olur ya, işte bu tasarım da, İntel'in her anlamda kalitede üstün olduğunun göstergesi. Şık tasarım ve göz alıcı bir görsel. Tebrikler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.