Şimdi Ara

İsmini 'Very Positive' Koyan Geliştirici Steam'den Banlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 'Very Positive / Çok Olumlu' ismini kullanan geliştiricinin Steam hesabı banlandı ve oyunu Emoji Evolution mağazadan kaldırıldı.
     
    Sebebi de Steam'in kullanıcı inceleme sistemini manipüle etmek.
     
    Steam'de kullanıcı incelemelerinin derecelendirilmesi ile yayıncı / geliştirici yazısının aynı renkte ve alt alta olması sebebiyle çok dikkat edilmediğinde oyunu satın almayı düşünen kullanıcılarda yanlış bir izlenim oluşturulabileceği düşünülmüş.
     
    Banlanan geliştirici bu karara hiç katılmadığını ve Valve ile iletişime geçerek duruma çözmeye çalışacağını belirtti. Geliştirici ayrıca tek suçunun gerçekten kötü bir oyun yapmak olduğunu ve eğer Steam'de kötü oyunlara izin yoksa CD Projekt RED'in hesabının neden hâlâ banlanmadığını sordu. Geliştirici daha sonrasında oyununu kanan müşterilerden özür diledi. 
     
    Bu olaydan sonra Emoji Evolution itch.io üzerinde ücretsiz olarak yayınlandı. Valve, geliştiricinin hesabının açana kadar oyun ücretsiz kalacak. Muhtemelen "sonsuza kadar".
     
     
     
     
     








  • Birde CDPR'a laf atmış  Ya troll ya aptal olsa gerek. İyi olmuş banlanması.

  • Yüzsüze bak sen iyi olmuş banlanması kurallar varsa uyulması gerekir eğer uymazsa gelip ibilik ibilik diyemez
  • çok saçma, şirketimin adı diyelim ki Very Bad ama mükemmel bir oyun yaptım very positive reviewlar aldı. bende mi review manipulation dan banlanacağım o zaman?
    Yada steamde yayın yapamayacaksa bu firma en baştan firma hesabı açarken söylenmesi gerekirdi, bu isimle firma açamassınız diye.
    steam batırmış, sıvamış yapımcıda twitterda tüyünü dikmiş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Saçma olmuş, gereksiz duyar kasılmış. İsterse Mudurnu Tavuk koyar, küfür yok hakaret yok. Tüketicide bilinç yoksa, beyin yoksa, idrak yolları tıkalıysa suç onda değil ki?
  • Steam in UI tarafında da sıkıntı var , neden review sisteminin kullandığı tasarım ile birebir aynı tasarımı geliştirici bilgilerinde kullanıyorsun , bu tarz aksyonlardan önce kendini düzeltmesinde fayda var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 19 Şubat 2021; 22:36:42 >
  • Very Positive, çok normal bir mağaza adı. Ben gidip very bad yazsam ne olacak yine mi banlanacağım? Saçma sapan karar.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Shrikeen

    Very Positive, çok normal bir mağaza adı. Ben gidip very bad yazsam ne olacak yine mi banlanacağım? Saçma sapan karar.


    neresi normal? hayır okumanda sıkıntı var sanırım oyun sanki çok olumlu puan almış gibi gözüküyor kandırmaya yönelik bir hamle olmuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim orası Abd. Kekin içindeki jöleden ağzı yanıp paket üstüne neden uyarı koymadınız diye dava açanların ülkesi. Steam kendini koruyor aslında. Yayıncıya bir garezi yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.