Bildirim
Condemned 2 : Bloodshot
Rolson 62917 Bıçak Seti, 17 parça, plastik kutu : Amazon.com.tr: Oyuncak
https://www.amazon.com.tr/dp/B000WDXMZ0
geçen yıl paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konsollardan sonra gelir sanırım,1.sini bitirmiştim güzel oyun ama daha yaratıcı olması gerekirdi 2.sini heyecanla bekliyorum -
çıkar kesin ama büyük ihtimal ile ilk konsola çıkar ondan sonra pc ye gelir.. -
Süper oyundur Condemned. 2. oyunu baya geç oynayacaz PC'de anlaşılan. -
ilk oynun tadı damağımızda kalmıştı....umarım 2.si de iyi olur... -
BU OYUN NE YA ADINI YENİ DUYUYORUM -
YUh condemned in adını yeni duyuyosan artık diyecek bişe bulamıyom -
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLgaTe
YUh condemned in adını yeni duyuyosan artık diyecek bişe bulamıyom
aynen.....
-
valla adını bi yerden gözüm ısırıyor ama tam hatırlayamadım...
bi ssn atarsanız belki hatırlarım -
oyundan ss yokmu -
herhalde artık F.E.A.R motoru kullanmazlar yeni oyunda next gen olur sanırım, birde o ara jericho gelirse iki gerilim oyunumuzda olur -
cok iyi oyundu ya oyundan ziyade konuydu film gibi bişi sürükleyici sevindim konsol beni bağlamaz cıkarsa pc ye beklerim mouse suz oynanmaz bu oyun -
gerçekten 1. si harikaydı ya oynaduğım en iyi korku oyunlarından birisiydihatta en iyisiydi diyebilirim inş buda pc ye çıkar
birde bişey sorcam ya 1. oyunun sonunda adamımız yaratığa dönüşüyodu bir an 2. si nasıl başlıcak acaba gene o ajanı kontrol ediyoruz belkide o yaratığın bize kattığı ekstra şeyler olabilir -
yaw arkadaslar bn bu oyunun 1. olanını yukedim de oyunu anlamadım ilk basta bi adam var takip ediyorum tmm bi yere gidiyoz yerde 1 kız masadad bi adam var ölü sonra ne yapacaz hiçbir şey olmuyor yardım edin -
dostum orda kaldıysan hiç oynama bırak... şaka şaka adamım bak ölülerin yanına gelince ekranın sağında bi işaret çıkıyo o zaman T tuşuna bas adam bi alet çıkarıyo o aletle ölülerin üzerlerindeki parmak izlerini felan alıyosun ok -
Bu oyunu ben tırsmaktan oynayamamıştım ki 2. sini hiç elime alamam gibime geliyor. Ama deli oyundu. Zopii alıp gidiyorduk ki of amaan çivili odunla adamların kafasına kafasına. Hele bazen adamlar duvarın kenarından bakıp kaçıyorlar sonra böh diye önünüze atlıyorlar. Oralar feci altıma işettiriyordu beni (işemedim tabii ki )2. si çıkarsa 1. oyunun hatrına alır oynarım elbet.
Saygılar...Gökhan... -
bu oyun, survivor yarışmasının ölüm kalım versiyonu herhalde, filmide çıkmış. -
Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth oynadıktan sonra hiç korkmadan,hatta gerilmeden rahat rahat oynadım.Keşke böyle oyunlar bol çıksa.Penumbra,Call of Cthulhu,Condemned,Resident Evil,Cold Fear vs.. gerilim korkuları çok seviyorum.Ama dediğim gibi az çıkıyor.Özellikle fpsler çok eğlenceli oluyor ama fps aksiyon sadece Call of Cthulhu ve Condemned C. var ne yazıkki(Penumbrayı saymıyorum,oyun sayılmaz,tanıtım gibi birşey)...
Buarada tek başına Call of Cthulhu'yu korkmadan oynayacak eleman olduğunu sanmıyorum.Hele birde gece ve ses sitemi de varsa(tabi gamayı kısıkta tutacaksın)oynamada yanında yat... -
Yorumlarınızdan güzel bi oyun olduğu düşüncesini edindim.Bi Screenshot olsaydı... -
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
konsollardan sonra gelir sanırım,1.sini bitirmiştim güzel oyun ama daha yaratıcı olması gerekirdi 2.sini heyecanla bekliyorum
bir oyun daha nasıl yaratıcı olabilir merak ettim açıkcası???
quote:
Orjinalden alıntı: ANDREİ
Yorumlarınızdan güzel bi oyun olduğu düşüncesini edindim.Bi Screenshot olsaydı...
buyrun
Benzer içerikler
- mafia 2 kaç bölüm
- rdr1 pc
- epic games kuyruğa alındı hatası
- mafia 2 açılmıyor
- cs 1.5 bot atma
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- valorant yeni hesap açma
- resident evil 9
- deadlock ne zaman çıkacak
- cs2 fps gösterme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X