Şimdi Ara

Söylenti: Diablo 2 Remaster Duyurusu Bu Hafta Yapılacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    BlizzConline etkinliğine sadece birkaç gün kaldı ve etkinlikte yapılacak duyurulara dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı.

    Overwatch haberlerini sızdırması ile bilinen Metro, Diablo 2'nin yenilenmiş sürümünün duyurulacağını iddia ediyor. Şimdiye kadar Diablo 2 Resurrected adıyla duyduğumuz proje Bloomberg'ten Jason Schreier dahil birden fazla güçlü kaynak tarafından doğrulandı ve en sonunda resmi olarak duyurulacak gibi görünüyor.
     
    Metro, etkinlik için beklentilerimizi düşürmemizi söyledi. Overwatch 2'den yeni haberler paylaşılacağını ve Overwatch 1'in öldüğünü belirtti.
     
    Blizzard haberlerini sızdıran başka bir kullanıcı Kaiser499 ise BlizzConline etkinliğinde yapılması planlanan duyuruları şöyle listeledi:
     
    World of Warcraft: The Burning Crusade Classic
    Diablo II Resurrected
    Hearthstone Genişlemesi
    Diablo: Immortal Çıkış Tarihi
    Mobil Duyuru(lar)? (Warcraft Pet Battle Game)
    Overwatch 2 Yeni Karakterler, Haritalar ve Hikayesine Kısa Bir Bakış
    Diablo IV Yeni Sınıf ve Bölge
     
    BlizzConline etkinliği Türkiye saatiyle 20 Şubat 01:00'da başlayacak.








  • 20 yıllık oyunun neyini Remastered edeceksiniz zaten hali hazırda modlarla çözünürlük desteği geldi yapın bir Remake'de oynayalım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Duyurunun duyurusuna hoş geldiniz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Remastered ile remakenin farki ne?Ayrica yeni cozunurluklu halini nerden indirebiliriz?
  • Blizzard iyice batırdı. İmmortal duyurulalı 2 sene oldu. Diablo 4 de 1 seneyi geçti. Yeni sınıf duyurmayı çok önemli buluyorlar ama oyuncular sıkıldı artık boş bir etkinlik yine diablo 4'ün açık betası başlamalı çok geç kalındı
  • 3-4 ay önce project diablo 2 diye bir mod çıkış yaptı ve ilk günlerde yaklaşık 20k online player vardı serverları çöküp duruyordu. eski oyun tasarımları üzerinde daha çok uğraşıldığı göze daha hoş geliyor ve tekrar oynamak isteyen ciddi bir kitle mevcut. diablo 2 yi cilalayıp çıkarıp bırakmamaları lazım geliştirmeye açık olması gerek ve görsel olarak aşağıdaki video kalitesinde 60fps desteği yeterli olur






  • Diablo 2 oynamak isteyenlere project diablo 2 modunu öneririm kendisi başlı başına bir remake, d2 bnet'te 250 player varsa project diablo 2'i 5k insan oynuyor, martta leader sıfırlanacak, single da oynayabilirisniz, mutlaka deneyin, pişman olmazsanız. Adamlar sanki yeni bir expansion çıkarmış.


    https://www.projectdiablo2.com/


    İnternette buldugunuz random key ile online oynayabiliyorsunuz, orjinal keye ihtiyaç yok.

  • Warcraft 'ın remaster i gibi olacaksa. Hiç uğraşmasınlar.20 yıllık oyuna bu haliyle saygımız. O saygıyı da yitirmeyelim. Bu oyunun neyini remastered yapacaklar? Yapılacaksa böyle bir yapım remake i hakeder.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Diablo 2 lod için en iyi mod median xl modudur. Bütün skiller değişmiş, itemler çoğalmış, sistemler değişmiş. Resmen başından kalkılmayan bi hale gelmiş. Ayrıca eklenen onlarca yeni bölüm de cabası. Öyle 3-5 skill ekleyip bırakılmamış. Hemen herşeye el atılmış. İsteyen 1 saat denesin, bırakabilirse bıraksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.