Şimdi Ara

Hyundai'nin elektrikli otomobili Ioniq 5'in iç mekanından ilk teaser geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Otomotiv dünyası üretim tarafında çeşitli sorunlarla karşı karşıya olsa da tanıtım olarak oldukça yoğun bir şubat ayı geçiriyor. Yeni modeller gördüğümüz ve görmeye devam edeceğimiz bu ayda Hyundai de yeni Ioniq 5'in örtüsünü kaldıracak.



    Koreli marka, geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdiği yeni Ioniq markası altında piyasaya süreceği ilk model olan Ioniq 5'in tanıtımına (23 Şubat) sayılı günler kala yeni bir ipucu görseli paylaştı. Paylaşılan görselde Ioniq 5'in iç mekanını kuşbakışı görebiliyoruz. Hyundai, dikkatimizi çeken orta konsolu 'Universal Island' olarak adlandırıyor ve ileri-geri kaydırılabildiğinin altını çiziyor.



    Ayrıca Bkz.Çin üretimi 25 bin dolarlık Tesla dünya genelinde satılacak



    Ioniq 5'in ön koltuklarında bacak destekleri bulunuyor. Bu da örneğin şarj esnasında sürücü ve yolcunun rahatlamasına imkan veriyor. Otomobildeki koltuklar, keten tohumundan elde edilen bitkisel yağ özütleriyle boyanan ve işlenen bir tür deri döşemeyle kaplanmış. Diğer alanlarda ise geri dönüştürülmüş elyaf ve plastik pet şişelerden dönüştürülen kumaşlar gibi sürdürülebilir tekstiller kullanılmış.



    Ioniq 5'in teknik özellikleri geçtiğimiz aylarda Hyundai Avusturya tarafından sızdırılmıştı. Söz konusu özelliklerde otomobilin 313 beygir güç üreten iki elektrik motoru sayesinde dört tekerlekten çekiş düzenine sahip olacağı, 0-100 km/s hızlanmasını 5.2 saniyede tamamlayacağı ve WLTP'ye göre 450 kilometre sürüş menzili sunacağı belirtiliyordu.



    Hyundai'nin elektrikli otomobili Ioniq 5'in iç mekanından ilk teaser geldi





  • Yüzde 60 ötv yani. O yeee.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu araç maalesef olmadı , isim mi kötü; tasarım mı ...
    Ama olmadı yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 16 Şubat 2021; 0:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.