Şimdi Ara

PlayStation Studios'un patronu God of War 2 için fazlasıyla heyecanlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation Studios'un patronu God of War 2 için fazlasıyla heyecanlı



    Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Santa Monica'nın yaptığı God of War, 2018 yılında yayınlanmıştı ve hem yayınlandığı yılın hem de oyun dünyasının en iyilerinden biri olarak tarihe geçmişti. İkinci oyun da geçtiğimiz yıl ufak bir teaser eşliğinde duyuruldu. 



    Ayrıca Bkz.Rockstar'ın yeni iş ilanı GTA 6 fragmanına işaret ediyor



    Oyun duyurulduğundan bu yana oyuncuların en çok heyecanlandığı oyunlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. PlayStation Studios patronu Hermen Hulst da aynı oyuncular gibi düşünüyor. Hermen Hulst'un yaptığı açıklamaya göre kendisi PlayStation'ın yaklaşan oyunları arasında en çok God of War 2'yi bekliyor. Hatta kendisi, oyuncuların Santa Monica'nın yaptığı işi görmeleri için fazlasıyla heyecanlı.



    God of War 2 ya da God of War Ragnarok, geçtiğimiz yıl duyuruldu ve bu yıl çıkacağı söylendi. Ancak büyük bir ihtimalle oyun ertelenecek. PlayStation'ın bu yıl çıkacak olan oyunları için yayınlanan videoların hiçbirinde God of War bulunmuyordu. Bu yıl içerisinde hem ertelenme haberini hem de yeni bilgileri büyük bir ihtimalle göreceğiz.




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/god-of-war-ragnarok-is-playstation-studios-boss-most-anticipated-game/







  • Valla bende heyecanlıyım..😁
  • Her nesilde olduğu gibi Kratos xbox'ı atomlarına ayıracaktır. Şimdiden Ruhuna el fatiha diyebiliriz

  • Çabuk bitmesinde.

  • Tabii ki ertelenecek :)

  • bu kadar fanı olan bir oyun kendi açık kaynaklı oyununu oluşturamıyor mu !?

  • Oyunun çıkış aralığına 11 aydan az bir süre kaldı ne bir trailer ne de bir oynanış gösterebildiler. Yine aynı sony politikaları uygulanıp devlet sırrı gibi bu dönem boyunca hiçbir şey göstermeyip oyun çıkışına bir hafta kala her yeri spoiler videoları ile dolduracaklar. Bir de bizim yayıncılara oyunu verirler. Onlar da en önemli sahneleri cover yaparlar videolarına al sana yeni god of war.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kamera açısıyla devam edilecekse oyun çıktığında yine eleştiririm. Bu dar açı yakın dövüş için değil shooter oyunlar içindir.

  • elden ringi bekliyoruz mediamart ın önünde sıradayız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Bu kamera açısıyla devam edilecekse oyun çıktığında yine eleştiririm. Bu dar açı yakın dövüş için değil shooter oyunlar içindir.
    Oyunda combatlar çok seri yapılıyor aslında siz oynayamamışsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Bu kamera açısıyla devam edilecekse oyun çıktığında yine eleştiririm. Bu dar açı yakın dövüş için değil shooter oyunlar içindir.

    Sen oynamayı becerememişsin hocam, gercek bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DDF6E77A0

    Oyunda combatlar çok seri yapılıyor aslında siz oynayamamışsınız

    Alıntıları Göster

    Bu oyunu oynamakla ilgili değil. Bu kamera açısının darlığı ile ilgili. Bakış açısı dar. Bu kamera combatlar için uygun olsaydı birebir dövüşlerde bütün street fighter oyunları mortal kombat oyunları bu kameraya geçerdi. Bu kamera olduğu sürece dövüştüğünüz rakip sayısı da dövüştüğünüz rakiplerin boyutu da kameraya sığmadığı için sürekli ufalıp ekrana sığacağı kadar çizilecektir. Yani aynı anda 10 kişiyle eski god of war daki gibi kapışamayacaksınız. Sorunda zaten bu. Sürekli birebir ve sığ kombatlar. Rakipler ekrana sığmadığı içinde büyük boyutlu rakipler sürekli uzaklarda çizlecektir. Yanınıza gelince de sadece ayaklarını görürsünüz ya da sürekli kamera uzaya doğru bakacaktır. Bu kamera Tomb raider gibi oyunlar için uygundur. Birebir dövüş oyunlarında bu kamera insanı rahatsız edecek kadar kötüdür. God of war oyununu bu denli ünlü yapan zaten dövüş içi sinematikleri ve devasa dövüş alanlarıdır. Bu arkdaki sabit kamera net olarak şu sorunlara yol açar


    -Rakip saysını azaltır

    -Boyutça büyük tek rakiplerle yakın dövüşünüzde sorun yaratır. Kamera yeterince açılamaz.


    Kısacası Bu kamerayla vurup parçalayıp kırıp döktüğün bir oyun yapılamaz. Sadece önüne geleni görürsün. Dövüş oyunlarında kamera geriye doğru açılmak zorundadır. Eğer siz bu kamerayla bu oyunu god of war olarak kabul ediyorsanız ok. Ben etmiyorum. Bana göre bu oyun last of us ile tomb raider karşımı birşey. Bu oyun bana god of war haricinde herşeyi anımsatıyor.


    Bu oyun yüksek puanlar aldı diye bu sıkıcı kombatı bu sorunlu kamera yüzünden övemeyeceğim malesef.


    Sana çok basit bir şekilde Black Desert online oyunundan örnek vereyim. Kratos gibi dövüşen Lahn isminde bir klas var Bak aşağıya attığım ilk video klasın nasıl dövüştüğünün tanıtımı. Aynı yakın dövüş kamerasına olan gow daki gibi. ikinci atacağım video da oyuncuların bu klas ile hangi kamera ile dövüştüğü. Kısacası enseye yapışık kamera ile yakın dövüş oyunları oynanmaz. Eğer ki god of war da kamerayı geriye çerkme opsiyonu olsaydı hiç kimse kratosun arkasına bu kadar zoom yapıp oynamazdı. Çünkü görüş açısı yetersiz





    Yeni oyunda arkadaki sabit kamera değişmez ise bu oyuna çok daha ağır eleştirilerde bulunacağım. Bu tarz oyunlar geniş kamera açısıyla oynanır. Kamerayı arkaya sabitlerseniz bu oyunlarda alacağınız heyecan tomb raider kadar olur. Birkaç animasyonlu yakın çekim dövüş sahneleri kombatı kurtarmaz.





  • bizde çok heyecanlıyız .)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.