Şimdi Ara

Apple'ın iPhone 13 mini planında değişiklik yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın iPhone 13 mini planında değişiklik yok



    Apple ürünleriyle ilgili güvenilir istihbaratlarıyla tanıdığımız duyumcu ve teknoloji analisti Jon Prosser, Cupertinolu şirketin planları hakkında bazı yeni detaylar açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Windows 10 hangi uygulamaların kameraya erişim sağladığını gösterecek



    Prosser yayınladığı son videoda, 5.4 inçlik iPhone 12 mini satışlarının düşük olmasına rağmen Apple'ın iPhone 13 mini'yi piyasaya sürmeye kararlı olduğunu söyledi.



    Apple'ın iPhone 13 mini planında değişiklik yok



    Üretim durdurulacak



    iPhone 12 mini üretiminin 2021'in ikinci çeyreğinde sonlandırılması planlanıyor. Çünkü Apple bu modele yönelik yıllık talebi karşılamaya yetecek kadar akıllı telefon üretmiş durumda.



    Prosser ayrıca yeni nesil iPhone SE'nin bu yıl piyasaya sürülmeme ihtimalinin olduğunu da söylüyor. Bunun nedeni ise o boşluğun iPhone 13 mini tarafından doldurulacak olması.




    Kaynak:https://www.imore.com/iphone-13-mini-still-planned-despite-ailing-12-mini-sales



  • Umarim SE Fiyatlarina yakin bir fiyatta gelir yeni mini. OLED ekrandan maliyeti arttiran seylerden vazgecsinler bir zahmet.
  • tabi 12 mini satılmayınca direk ismini değiştirip satılığa çıkaracaklar.

  • mck94 kullanıcısına yanıt
    Olur mu canım ben mini kullanıyorum ve en iyisini istiyorum fiyatı için küçük almıyorum.
  • gun kullanıcısına yanıt

    Mini zaten sizin dediğiniz gibi en iyi deneyimi ufak formda vermek için var, ucuz olsun diye değil. Aynı zamanında Sony Xperia Z serisindeki "Compact" isimli cihazlar gibi, zaten o serinin ruhani devamı diyebiliriz Mini için. Ucuz iPhone isteyen iPhone 11, XR ya da SE bakabilir. Durumum elhamdülillah yerinde fakat asla Apple kullanmadım. Bana hitap etmiyor. Alana kullanana da saygı duyarım. Apple ekosistemi vardır veya başka sebepleri vardır... Şu anda Apple'a geçecek olsam büyük ihtimalle 11 ile geçerdim. Ekranı çok ufak veya dev gibi değil. 12'nin fiyat farkına da değeceğini düşünmüyorum. Fakat iPhone 12 Mini'nin bir alternatifi bulunmuyor. Android dünyasında bile kompakt amiral gemisi kalmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini apple in bugune kadar cikardigi en guzel cihazlardan biri. Fiyat politikasi bir miktar yanlis olsa da asil sorun artik cok fazla secenek olmasi, en azindan miniyi se olarak cikarmaliydi..
  • gun kullanıcısına yanıt
    Bu benim gorusum, sahsen ben de kucuk olmasini tercih ederim. Ama yuksek fiyata bu modeli satip, istedikleri satis sayisina da ulasamazlarsa bu modeli de muhtemelen tekrar sunmazlar. O yuzden “normal” model ile arasindaki fiyat farki bence 100 $ dan fazla olmali.
  • Ben bu derece az satmasının nedenini mini ekine bağlıyorum eğer adı iphone 12 se olsa daha çok satardı :)

  • kesinlikle, starbucks'da nasıl mini desinler? rezil olurlar..


    normal insanları tenzih ederim Apple'ın iPhone 13 mini planında değişiklik yok 

  • Bataryası Xiaomi Mi10T nin gerisinde kalan cihaza 10bin lira vermek akıl işi değil.. o yüzden satmadı

  • Bence iPhone 12C SE olmalıydı, daha ucuz durur
  • Mini olduğu için batarya teknolojik kısıt. 3. kamera ve diğer sensörler muhtemelen teknolojik kısıt. Yüzey alanı küçük olduğu için ısıyı etkili bir şekilde dağıtmak teknolojik kısıt. Öyle tablet gibi geniş bir alana sahip olunca 5000'lik batarya da koyarsın, ısıyı dağıtmak için bakır ısı borusu da. Asıl mühendislik küçücük alana en son teknolojiyi sığdırabilmekte.

    Mini'nin pro'su çıksın alırım direkt. Fiyatı en yukardaymış vb. hiç takılmam. Yeter ki hatasız ve flagship özelliklerde olsun cihaz.

  • Iphone 13 miniyi çıkaracağına hot iphone SE 3'ü çıkar iphone SE plus'ı çıkar daha iyi ne gerek var zaten satışlar az iphone 12 mininin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.