Şimdi Ara

GeForce Now by GAME+’ın abonelik paketleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GeForce Now by GAME+’ın abonelik paketleri belli oldu



    Nvidia’nın bulut tabanlı oyun teknolojisi GeForce Now, Turkcell GAME+ iş birliği ile Türkiye sunularından hizmet vermeye hazırlanıyor. Mart ayında kullanıma açılacak GAME+ platformunun abonelik paketleri belli oldu.



    Gameplus.com.tr web sitesinde GAME+ platformunun abonelik seçenekleri yayınlandı. Basic ve Premium adında iki abonelik tipi gözüküyor. Basic abonelik ücretsiz olacak. Premium paketin fiyatı belirtilmemiş.



    GeForce Now’ın ücretsiz abonelik seçeneği Nvidia’nın kendi sunucularında bulunuyordu. GAME+ partnerliği ile açılan Türkiye sunucularında da ücretsiz seçeneğin olması sevindirici.



    GeForce Now Basic abonelik özellikleri



    Basic abonelikte oyuncular sunucuya erişmeden önce kuyruk bekleyecek. Yoğunluğun az olduğu saatlerde direkt erişebilirsiniz. Her oyuncu 1 saatlik oturum süresine sahip. 1 saat sonunda oturum sonlandırılacak. Devam etmek istiyorsanız yeniden kuyruğa girip kaldığınız yerden tekrar 1 saatlik oynayabilirsiniz. Sunucular sınırlı kapasitede hizmet sunduğu için yoğun saatlerde kuyruk uzayabilir. Basic abonelikte RTX desteği bulunmuyor. Bu sınırlamalar haricinde Premium ile aynı deneyim sunuluyor.



    GeForce Now Premium abonelik özellikleri



    Premium abonelikte sıra bekleme derdi yok. Kuyruk beklemeden sunuculara erişebilirsiniz. Oturum süresi daha uzun. Ayrıca oyunlarda RTX seçeneği aktif edilebiliyor. Premium’un fiyatı ilerleyen günlerde açıklanacaktır.



    Ayrıca Bkz.Analiz firması: PS5 ve Xbox Series X|S satış rakamları önceki nesilden yüksek değil



    Ön kayıt yapanlara öncelik



    GAME+ platformu ilk duyurulduğunda sitede ön kayıt formu yer alıyordu. Ön kayıt talebi oluşturan oyuncular, Türkiye sunucuları herkesin kullanımına açıldığında ilk oynayan kişiler arasında yer alacak. Kayıt olan kişilerin erişim sırası geldiğinde kendilerine mail gönderilecek. Merak edilen bazı sorular hakkındaki cevaplar https://gameplus.com.tr/destek sayfasında yer alıyor. Bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.



    GeForce Now nedir?



    GeForce NOW powered by GAME+, NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun stream hizmetidir ve doğrudan bulut üzerinden cihazına gerçek zamanlı oyun deneyimi sunar. Yüksek grafikli PC oyunlarını düşük donanımlı PC’lerde, Mac’te, Android ve iOS cihazlarda oynayabilirsiniz.



    Ücretli oyunları oynamak için oyunu satın almış olmanız gerekiyor. CS GO, Fortnite, Rocket League gibi ücretsiz oyunları ek ücret ödemeden oynayabilirsiniz.



    GeForce Now by GAME+ kütüphanesindeki oyunların listesi: https://gameplus.com.tr/oyunlar









  • O zaman 2 hafta öncesinin haberini yaparken de "clickbait" başlık atarken azıcık utan. Neyse kişisel muhattap olmayayım seninle; kendi editöryal anlayışın. AMA Bir de cevap veriyorsunuz ya yaptığınız amatörlükler için 2 tık uğruna onu anlayamıyorum işte, verme cevap bir de savunuyorsun çok bir halt yapmış gibi.

    TV Haberciliğini örnek aldıkları belli oluyor ; bilmezler onlar Reha Muhtar, Ali Kırca, Mehmet Ali Birand gibi işe yarar haber sunmayı. TV haberleri eskiden gerçekten önemli şeyleri gösterirdi ; Levent Kırca'nın Olacak O Kadarı kadar bile olamazlar :)
    Koyun haberciliğine dönmüş iş ,beyin yıkma haberlerini izleye izleye beyin kalmamış ki adamlarda...Bunların haberciliği; parmağını gösterip ''sokarım'' diyen bir adam vardı Sadettin Teksoymuş(Tolgabjk'den öğrendim), aynı onun tarzında yapıyorlar :D
    Microsoft edge kaldırıldı diye başlık atılmış konuya giriyorum. Güncellenmiş edge geldi diye açıklama var.

    Abonelik paketleri belli oldu diye başlık atılmış konuya giriyorum. Zaten kaç zamandır var olan bilgilerin sunulduğu açıklamalar görüyorum.

    Dh uzun zamandır bu kadar kalitesiz bir hal almamıştı. Yönetimi bu leş başlıkları açanları desteklediği için tebrik ediyorum. Hedef click bait habercilik olduğu sürece kalite muazzam seviyeye ulaşır eminim.
  • Gerçekten haber kalitesinde çok düşme var. Paketler belli oldu diyosunuz zaten bu paketler vardı. Böyle içerikler insanı siteden soğutuyor.

  • Paketler zaten belliydi bu nasıl bir haber, nasıl amatörlük? Paket fiyatları belli olunca yapılması gereken haber bu. GamePlus bile istemez böyle haberciliği. Saçma sapan.

  • keşke show tv deki kırmızı halka kullansaydınız. Paketler göründü.

  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    fiyatlar belli olunca başlığa fiyatlar belli oldu yazarım

  • Premiumda oturum süresi daha uzun denmiş ne kadar mesela?
    2 saat mi?

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    6 saat
  • oly1786 kullanıcısına yanıt

    6 saat diye hatirliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powertr06 -- 12 Şubat 2021; 16:59:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Türkiye de ücretsiz versiyon yoğunluktan kullanılamaz olur çok bekletir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası biraz önce mesaj attı GamePlus beta için.
    Maximum Gaming Kart ile Nvidia GeForce NOW powered by Game+ BETA deneyimi kazan! Maximum Mobil'den Maximum Gaming Kart'ini aninda olusturup kampanyaya katil, 13-14 Subat 2021 tarihleri arasinda Maximum Gaming Kart'in ile tek seferde 150 TL ve uzeri secili e-ticaret sitelerinden ya da fiziki isyerlerinden alisveris yap, Nvidia GeForce NOW powered by Game+ BETA deneyimi kazan! Ayrintili bilgi:https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=maximum-gaminge-ozel-game-geforce-now-beta-deneyimi-kazan&IdCampaign=NDcyNg%3D%3D-ISB





  • Ben böyle clickbait haberi Takvim gazetesinde bile görmemiştim, bravo dh ailesi...
  • yukarıdaki arkadaşlar premium a 6 saat demişler. 6 saat sonra ne oluyor. bu 6 saat ayık 6 saat mi?

  • Xit kullanıcısına yanıt

    Süre kısıtlaması yok. 8 dakika afk kalırsanız ve tek seferde 6 saat online olursanız atıyor, tekrar açıp oynuyorsunuz her açtığınızda süre sıfırdan başlıyor botlara önlem için sanırım. Bir de cyberpunk çıkışında premium üyeler de sıra beklemişti avrupada, büyük ihtimal sıra ilerlesin diye de yapılıyor çok yoğun olunca.


    Ayrıca ayın 15'inde yani 14ünü 15'ine bağlayan gece saat 00.01'de yayıncılara beta kullanımı açılıyor. Ön kayıt yaptıranlara da kısa süre içerisinde açılacak sanırım.


    Bir de en çok kayıt yaptırılan şehire server açılması muhabbeti var. İlki istanbul o kesin, diğerleri nereye açılacak merak ediyorum.

  • Bu şekilde giderse yakın zamanda donanım haberi okumayı bırakacağım. Kendinize gelin bu nasıl berbat bir editörlük biraz yaptığınız işe saygınız olsun burası saçma gazete siteleri değil
  • Oyun çözünürlükleri ne olacak. :=) Ultrawide monitörü olanlar o çözünürlükte oynayabilcek mi :=)

  • Yahu bu sistem tutmaz mecburen taksitler yüksek olacak onu ödeyeceksin
    üstüne oyun almaya ödeme
    üstüne internete ödeme

    ne avantajı kalıyor?

  • Yeni çıkan oyunlar için sürekli donanım güncellemesi yapmaya mecbur kalmayacaksın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt

    O zaman 2 hafta öncesinin haberini yaparken de "clickbait" başlık atarken azıcık utan. Neyse kişisel muhattap olmayayım seninle; kendi editöryal anlayışın. AMA Bir de cevap veriyorsunuz ya yaptığınız amatörlükler için 2 tık uğruna onu anlayamıyorum işte, verme cevap bir de savunuyorsun çok bir halt yapmış gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 12 Şubat 2021; 23:38:48 >
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    TV Haberciliğini örnek aldıkları belli oluyor ; bilmezler onlar Reha Muhtar, Ali Kırca, Mehmet Ali Birand gibi işe yarar haber sunmayı. TV haberleri eskiden gerçekten önemli şeyleri gösterirdi ; Levent Kırca'nın Olacak O Kadarı kadar bile olamazlar :)
    Koyun haberciliğine dönmüş iş ,beyin yıkma haberlerini izleye izleye beyin kalmamış ki adamlarda...Bunların haberciliği; parmağını gösterip ''sokarım'' diyen bir adam vardı Sadettin Teksoymuş(Tolgabjk'den öğrendim), aynı onun tarzında yapıyorlar :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 15 Şubat 2021; 9:25:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.