Şimdi Ara

Bu yıl çıkacak olan Call of Duty'nin geliştirici stüdyosu belli olmuş olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yıl çıkacak olan Call of Duty'nin geliştirici stüdyosu belli olmuş olabilir



    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, her yıl düzenli olarak yayınlanan Call of Duty serisinin yeni oyunu geçtiğimiz hafta duyurulmuştu. Yine yıl sonunda çıkacak olan oyunun yalnızca çıkacağı açıklandı. Hangi seriye ait olacağı, konusunun ne olacağı açıklanmadı. Ancak çıkan güçlü bir söylentiye göre geliştiren stüdyo belli olmuş olabilir.



    Ayrıca Bkz.Sony, PS5 kontrolcüsü için gelen şikayetler yüzünden davalık olabilir



    Activision'ın her yıl Call of Duty çıkartabiliyor olmasının sebebi birkaç farklı stüdyo ile çalışıyor olması. Bu yüzden genelde görsellik ve oynanış her farklı oyunda birbiri ile yakın olsa da her yıl başka bir alt seriye ait oyun görüyoruz. Her stüdyo da belli başlı serilerin geliştirmesini üstleniyor.



    ModernWarzone isimli Call of Duty oyunları ile ilgili haberleri önceden sızdırmasıyla tanınan Twitter sayfası da geçtiğimiz saatlerde yeni bir söylenti paylaştı ve söylentiye bir hayli güveniyorlar. Söylediklerine göre bu yıl çıkacak olan Call of Duty'i Sledgehammer Games geliştiriyor. 



    Sledgehammer Games daha önce Call of Duty: WWII, Advanced Warfare ve Modern Warfare 3 gibi oyunların geliştirmesinde çalışmıştı. Geçtiğimiz yıl Black Ops oyunu çıktığı için bu yıl Black Ops oyunu görmeyiz. Modern Warfare de ondan önceki yıl çıktığı için onun ihtimali biraz düşük ama elbette ihtimali var. Ancak eğer gerçekten Sledgehammer Games oyunu geliştiriyorsa Advanced Warfare 2 veya yeni bir serinin başlangıcını görmemiz daha olası.



    Siz hangi alt serinin oyunu çıksın isterdiniz?




    Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/call-of-duty-2021-developer-reportedly-revealed/







  • Konuyu ben size söyleyeyim. İkinci dünya savaşında kahraman Amerikalıları(!) gösteren bir başka seri olacağı kesindir.
  • WW3 yapabilirler bence
  • Uzayli istilasini konu alsin, yada robot istilasi yapay zeka dünyayi ele gecirsin vss :))))

  • Call of Duty Ghosts 2 olabilir mi ? Malum finali ikinci oyunun geleceğini gösteriyor olabilir.
  • 3 ayda bir yeni call of çıkacağına oyunun içindeki fps düşüşlerini çözsünler

  • COD da o kadar çok seri ve oyun var ki takip etmek çok zor..

  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt
    Ghosts çok iyi değil miydi? Köpekbalığı sahneleri gibi saçmalıklar olsa da en iyisiydi bence.

  • Bilemem ama alternatif ww2 senaryoları olabilir mesela amerika normadiyada başarısız olur çünkü ordu oradadır isveç ingilterenin geçmesine izin verse de Hitler rusyaya saldırmaz ve birlik olarak ingiltereyi yenerler italya operasyonları başarılı olur vs sonra Hitler rusyaya saldırıp orayı da alınca isvece saldırır ve orayı da alır biz ise isveçte gönüllü bir suikast birliğine katılıp almanyanın kilit isimlerini vurup onları teslim olmaya itebiliriz yani pek sanmam ama olursa ve hikaye falan da iyi olursa tamamdır

  • Kemik gibi Mw2019 a icerik destegi sunup,yillik bozuk Cod oyunu cikarma gelenegini terk etseler iyi olurdu ama Activision en dejenere oyun sirketlerinden biri oldugu icin iyi oyuna destegi kesip bitmemisi satmaya calisti(Bo ColdWar u).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hopeyoung H kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir oyun bence. Hikayesi maalesef vasat seviyede fakat karakterleri sağlam olduğundan dolayı ikinci oyun için iyi bir senaryo yazılırsa potansiyeli olabileceğini söylemem gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.