Şimdi Ara

Kingdom Hearts Serisi PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Square Enix, Kingdom Hearts serisinin PC'ye geleceğini duyurdu.
     
    Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III ve Kingdom Hearts: Melody of Memory.
     
    Oyunların hepsi 30 Mart 2021'de PC için çıkacak ve Epic Games Store'a özel olacak.
     
    Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix 299,00 TL ve diğer oyunların her biri 369,00 TL'den ön siparişe açıldı.
     
     
    Her bir oyun şu anda PlayStation 4 ile Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. Kingdom Hearts: Melody of Memory ayrıca Switch üzerinde mevcut.








  • Hali hazırda steam tekel iken epic nasıl tekel olabilir ki? Bu yapılan konsollara özel oyun çıkmasıyla aynı şey. Bunda tek fark aynı sistemden sadece farklı bir launcher üzerinden oynanıyor olması. Pazarda pay sahibi olmak isteyen, oyuncularının kendi platformu üzerinden de topluluk oluşturmasını isteyen bir firma için bu çok normal. Ayrıca steam'in bu durumda olan bir sürü oyunu var. Her ne kadar gelmediği için steam'e özel olsa da temelde onlar da özel oyunlar. Hatta bazıları steamle yakın ilişkileri yüzünden epic'e gelmek istemiyor bile olabilir. Bunun dışında sektörde tekel olan bir firmanın buna ihtiyacı var mı tartışılır. Ben nerede bir oyun uygunsa, nerede oynanabiliyorsa oynamama ek bir işkence-maddiyat yaratmayacağı sürece ses etmeme taraftarıyım. Şu an epic'e laf etmemi gerektirecek bir durum da yok.
  • ister steam ister epic ister uplay şu oyunların PC de mağazaya özel gelmesi kadar sinir edici bir durum yok.

  • gelde sövme

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheMuyu

    ister steam ister epic ister uplay şu oyunların PC de mağazaya özel gelmesi kadar sinir edici bir durum yok.


    Var, fiyatlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu fiyatlar çok pahalı yurt dışı yorumlarında baktım herkes yakınıyor kaç senelik oyun bazıları pc ye ilk defa geliyor diye bu kadar değer biçmek saçma umarım en azından portları iyi olur.
  • Şu launcher fanatikleri kadar anlayamadığım bir topluluk yok.

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Aman hocam ne yaptın taşlarlar seni şimdi Kingdom Hearts Serisi PC'ye Geliyor 

  • Denuvo ile çıkmaz umarım
  • oynamayacağım oyun epic olunca sıkıntı hayret birde enix epice özel yapmazdı baya şaşırdım.
  • Kaç kere söyledim bilmiyorum ama launcher fanatikliği değil bizim yaptığımız.Sadece oyuncuların seçim hakkının elinden alınması çok berbat.Her mağazaya çıksın isteyen istediği mağazadan alsın.Bunu istemek fanatiklik mi ?
    Epic tekel olmak istiyor.Steam'in hiç bir oyunu özel yaptığını gördünüz mü ? Sadece kendi yaptıkları oyunlar özel.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben bekleyecem sonradan steame de getirirler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    İyi de hocam Kingdom Hearts için konuşursak Epic elini cebine atmasa Square'ın umrunda olmaz bu oyunlar PC'e gelmiş mi gelmemiş mi diye. Mağazaya özel olması süreli de olsa pek iyi değil kabul ama sırf bu mağazaya özel olma durumu bile PC oyunculuğunu konsol oyunculuğuna yetiştirdi ve PC oyunculuğunun tarihinin en parlak dönemlerini yaşattı/yaşatıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Şubat 2021; 1:14:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jer Aders

    Kaç kere söyledim bilmiyorum ama launcher fanatikliği değil bizim yaptığımız.Sadece oyuncuların seçim hakkının elinden alınması çok berbat.Her mağazaya çıksın isteyen istediği mağazadan alsın.Bunu istemek fanatiklik mi ?
    Epic tekel olmak istiyor.Steam'in hiç bir oyunu özel yaptığını gördünüz mü ? Sadece kendi yaptıkları oyunlar özel.

    Hali hazırda steam tekel iken epic nasıl tekel olabilir ki? Bu yapılan konsollara özel oyun çıkmasıyla aynı şey. Bunda tek fark aynı sistemden sadece farklı bir launcher üzerinden oynanıyor olması. Pazarda pay sahibi olmak isteyen, oyuncularının kendi platformu üzerinden de topluluk oluşturmasını isteyen bir firma için bu çok normal. Ayrıca steam'in bu durumda olan bir sürü oyunu var. Her ne kadar gelmediği için steam'e özel olsa da temelde onlar da özel oyunlar. Hatta bazıları steamle yakın ilişkileri yüzünden epic'e gelmek istemiyor bile olabilir. Bunun dışında sektörde tekel olan bir firmanın buna ihtiyacı var mı tartışılır. Ben nerede bir oyun uygunsa, nerede oynanabiliyorsa oynamama ek bir işkence-maddiyat yaratmayacağı sürece ses etmeme taraftarıyım. Şu an epic'e laf etmemi gerektirecek bir durum da yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Umarım optimizasyonu berbat olmaz kh 3 kolay da kh1 ve kh2'i zor portlanır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin derdine bak mağazaya özel diye söyleniyorlar :D diğer mağazada oyunu olursa büyük dert epic uygulamasına tıklayıp açmak filan :D
  • steam zaten tekel olduğu için öyle birşeye ihtiyaç duymuyor. epic le yer degişse aynısını yapardı
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Uplay, Origin onları anlarım. Kendi mağazasına koyup kârın tamamını kendine bırakıyor. Ama başka mağazaya özel olması bence de saçma
  • Steam'de hali hazırda özel oyunlar demişsiniz.Söyledikleriniz epic kurulmadan önce çıkmıs oyunlar.Epic kurulmadan önce çıkmış oyunların epicde olmaması kadar doğal bir durum var mı ? Adamlar aaa bak yeni bir mağaza çıkmış hadi orayada oyunumuzu getirelim mi diyecekler ? Önemli olan şu andaki mağazaların en az 2 sine oyun getirmek ki oyunculara seçim hakkı verilsin.Steam 'in tekel olabilmesi için seçim hakkını oyuncuların elinden alması gerekiyor.GOG,UPLAY,ORIGIN,BATTLE.NET,MS STORE zaten hali hazırda var.Sayısız oyun hem stemde hemde bu mağazalarda bulunabiliyor.Oyuncularda istediği yerden alıyor.Epic ne yapıyor yeni oyunları kendine özel yapıyor ki kullanıcılar sadece beni seçsin, beni kullansın diye.Oyuncularda bir oyunu steamden alıyorsa eminim ki o mağazayı sevdiği için, güvendiği için alıyor.Epic gibi kafeslediği oyunu alabilmek için değil.Ayrıca steam hiç geliştiricilerle anlaşma yapıyor mu sadece benim mağazama oyun koyacaksın diye ? Yapmıyor.Geliştiriciye bırakıyor nereye giderse, gitsin diye.Epic'in yaptığı resmen rüşvettir.Oyunları çalıyor.Pc topluluğunu bölüyor.Tabii küçük yaşta olan arkadaşlarımız için bedava oyun veriyor olması daha önemli...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Nereye çıktığının önemi yok, sonuçta PC'de oynanabilecek bu güzel seri, ileride Steam'e de gelir...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.