Şimdi Ara

Crash Bandicoot 4: It's About Time PS5, Xbox Series, Switch ve PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Activision ve geliştirici Toys For Bob, orijinal üçlemenin devam oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time'ın PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC'ye geleceğini duyurdu.

    Konsollar için 12 Mart'ta çıkacak ve PC'ye (Battle.net) 2021'de daha sonraki bir tarihte gelecek.
     
    PlayStation 5 ile Xbox Series için $59.99 ve Switch ile PC için $39.99 fiyattan satışa sunulacak. Oyun Ekim 2020'de PlayStation 4 ile Xbox One için çıkmıştı ve bu versiyonlara sahip kullanıcılar yeni nesle ücretsiz yükseltebilecek. Kayıt dosyaları da aktarılabilecek.
     
    Yeni nesil versiyonlar PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60fps, Xbox Series S'te upscale 4K, hızlı yükleme süreleri ve 3D ses sunacak. DualSense kontrolcüsünün özelliklerinde de faydalanacak.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Neo Cortex ve N. Tropy geri döndü. Sadece bu evrende değil, tüm çoklu evrende bir topyekun saldırı başlattılar. Crash ve Coco, dört kuantum maskesini yeniden birleştirerek ve gerçekliğin kurallarını bükerek günü kurtarmaya geldi.
     
    Yeni kabiliyetler? Tamam. Daha fazla oynanabilir karakter? Evet. Alternatif boyutlar? Belli ki. Tuhaf baş düşmanlar? Elbette. Aynı harika sos? Kot şortun adına emin olabilirsin. Bekle, o gerçekten kot şort mu? Bu evrende değil!
     
    Yepyeni bir Crash macerası
    Neo Cortex ve Dr. N. Tropy cezaevinden kurtuldular ve bu üçünün sadece dünyayı değil, tüm çoklu evreni ele geçirmesini engellemek için zaman ve uzayın öbür ucuna gitme görevi Crash, Coco ve arkadaşlarına bağlı.
     
    Kuantum Maskelerini Takın
    Crash ve Coco'ya gerçekliğin kurallarını bükme ve tehlikeli engelleri heyecan verici yeni yollarla aşma gücü veren uzay ve zamanın dört güçlü koruyucusunu kullanın.
     
    Crash, Coco ve ötesi
    Sadece zıplayan, fırlayan keseli ikilisini değil, aynı zamanda yegane Dr. Neo Cortex gibi farklı perspektiflerden şeyler deneyimleyin.

     
    Yeni platformlar duyuru fragmanı:








  • Uzun yıllardır Oynarak keyif aldığım tek oyundu.Toys for Boba bize ps1 in ruhunu tekrardan yaşattığı için sonsuzadek minnetarım.Oyun şaşırtıcı derecede mükemmel ötesi çıktı.Activision nın yerinde olsam bu stüdyoyu bütçe krizine sokardım. Milyon dolarlık bütçelerle oyun yapmayı hak ediyorlar adamlarda öyle potansiyel varki! Sen kalk ilk 3 oyunun yapısını bozmadan üzerine eklede ekle devam oyunu nasıl yapılır ders vermişler resmen.
  • galiba özel oyun olayı bitti yeni konsollarda .d

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PC ye gelmesini bekliyordum lakin Battle.net e özel olmaz umarım. Steam veya epic gamese gelmesini umuyorum yoksa cidden üzer.

  • Oyun ilk üç oyuna bin çeker bide baya uzun yüzde elli indirimde aldım pişman etmedi. Tekrar oynanabilirliği de yüksek.
  • güzel haber stro bot gibi haptic feedback ile gelirse süper haber

  • Renkli elmasları almak için ölmeden bölümü bitirmek çok zor 😱😭
  • Zor gibi kendi platformu varken gidip yayınlamaz başka yerde aynı cod oyunlarıda olduğu gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Battle.net için özel olması kötü oldu bide 40 euro bize yuh Steam yada Epic için ilerde gelirse güzel olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E bu oyun milletin çöpe attığı PlayStation 2 de de var zaten

    40 dolarmış bide te allahım 20 tl lik PlayStation 2 de böyle bir oyun varmış elma topluyosun cortex i yeniyon falan desek millet hastir ulan der ucuza oynamak yerine gider verir şuna 40 dölar

    Hadi yer yok konsolu koyacak. Onların doları varsa hesabı onların konsolu varsa bizde de emülatör var kur oyna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 9 Şubat 2021; 19:35:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crash Team Racing Nitro Fueled gelmeyince bu son oyun da gelmez PC'ye diye düşünüyordum ki şaşırdım şimdi çok benlik bir tarz değil aslında ama döneminin kült oyunlarındandı ilk üçlemenin remake sürümünü PC'de bitirince bunu da oynarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Epic'e özel olmasından daha kötü bir şey varsa o da Battle.net'e özel olması Crash Bandicoot 4: It's About Time PS5, Xbox Series, Switch ve PC'ye Geliyor Sanmam COD gibi Battle.net'e özel olsun. Battle.net'ten sonra çıkartacaklardır Steam'e vs.

  • Özel oyun denen kavramın bitmesi gerekiyor zaten. Bir kaç oyun için gidip donanım satın almanın devri bitmesi hem oyuncu hem yapımcı için iyidir. Oyunu daha fazla insan oynar yapımcıda daha fazla para kazanır.
  • Steame gelmezse benden bir pas
  • Böyle oyunları Switch'te oynamak ayrıcalık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 9 Şubat 2021; 23:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CANboi kullanıcısına yanıt
    Renkli elmasmı ? Ölmedenmi ? Oyunu bitiriken joytick parçalanıyodu azdaha ne renkli elmasından bahsediyon hemde ölmeden oldu 😄😄😄😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Şubat 2021; 23:30:53 >
  • Uzun yıllardır Oynarak keyif aldığım tek oyundu.Toys for Boba bize ps1 in ruhunu tekrardan yaşattığı için sonsuzadek minnetarım.Oyun şaşırtıcı derecede mükemmel ötesi çıktı.Activision nın yerinde olsam bu stüdyoyu bütçe krizine sokardım. Milyon dolarlık bütçelerle oyun yapmayı hak ediyorlar adamlarda öyle potansiyel varki! Sen kalk ilk 3 oyunun yapısını bozmadan üzerine eklede ekle devam oyunu nasıl yapılır ders vermişler resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 9 Şubat 2021; 23:30:4 >
  • oyun pc de battle.net exc.


    kisacasi single player oyun da her zaman online olma zorunlulugu var. mantikli bir insan bu oyunu pcde almaz eger elinde konsol vs. varsa

  • Remake bile cok güzeldi bu dahada güzel duruyor bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Özel oyun denen kavramın bitmesi gerekiyor zaten. Bir kaç oyun için gidip donanım satın almanın devri bitmesi hem oyuncu hem yapımcı için iyidir. Oyunu daha fazla insan oynar yapımcıda daha fazla para kazanır.


    Özel oyunlar biterse kaliteli oyunlar da biter. Eğer oyunun konsol sattırma kaygısı olmazsa bütün piyasa EA, Ubisoft oyunları gibi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Psfat

    E bu oyun milletin çöpe attığı PlayStation 2 de de var zaten <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/alala.gif" align="middle" border="0" alt="">

    40 dolarmış bide te allahım 20 tl lik PlayStation 2 de böyle bir oyun varmış elma topluyosun cortex i yeniyon falan desek millet hastir ulan der ucuza oynamak yerine gider verir şuna 40 dölar <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Hadi yer yok konsolu koyacak. Onların doları varsa hesabı onların konsolu varsa bizde de emülatör var kur oyna <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/director.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Remake değil bu yeni oyun. Ve güzel olduğu sürece remake'ler gayet de tekrar satılabilir bir şey yok bunda.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.