Şimdi Ara

OneDrive'ın web sürümüne karanlık mod desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OneDrive'ın web sürümüne karanlık mod desteği geldi



    Karanlık modlar, uygulamaların ve web sitelerinin sahip olması gereken yeni özelliklerden biri ve dünyanın en büyük yazılım şirketi olarak Microsoft da bu eğilimi görmezden gelmiyor.



    Ayrıca Bkz.ABD Başkanı'nın değişmesi Huawei'ye uygulanan yasakları kaldırmayacak



    Bu nedenle şirket, Windows 10'dan başlayıp mobil uygulamalarıyla devam eden, ürettiği her küçük yazılım parçasına karanlık bir mod getirmek için çok çalışıyor diyebiliriz. Zaten bildiğiniz gibi, Windows 10'un kendisi zaten bir karanlık modla geliyor ve şimdi Chromium motorunu temel alan ve işletim sistemindeki yeni özellik olan Microsoft Edge tarayıcısı da öyle.



    Kademeli olarak kullanıma açılıyor



    Ancak Microsoft, bu güncellemeyi masaüstü ve mobil cihazlardaki uygulamalarla sınırlamak istemiyor. Bu nedenle şirket web hizmetlerine karanlık bir mod getirme çalışmalarına da başladı. OneDrive kullanıyorsanız muhtemelen bildiğiniz gibi, resmi uygulamalar zaten platformdan bağımsız olarak karanlık bir modla geliyor. Ancak OneDrive'ın web sürümü böyle bir görsel stile sahip değildi. Ancak Microsoft bu konudaki çalışmalarını da sürdürmeye devam ediyor.



    OneDrive'ın web sürümüne karanlık mod desteği geldi



    Daha spesifik olarak Microsoft, web üzerinde OneDrive için karanlık bir mod sunmaya başladı. Bu, bulutta depolanan dosyalarına bir tarayıcıda erişen kullanıcıların artık karanlık bir temaya geçebilmesi gerektiği anlamına geliyor. Sağ üst köşedeki dişli simgesine tıklayarak yeni modu doğrudan ayarlar ekranından etkinleştirebilirsiniz. Artık ayarlar menüsünde yeni bir karanlık mod geçişi var ve bu görsel stili etkinleştirmek için tek bir tıklama yeterli.



    Yeni özellik tüm dünyadaki kullanıcılara kademeli olarak sunuluyor ve bu nedenle henüz görmüyorsanız, kısa bir süre sonra tekrar deneyin.









  • 2021 de böyle büyük güncellemeleri Microsoft dan görmek , gözlerimiz doldu.
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Hemi de kademeli getiriyor. Microsoft, bu kadar hızlı bir şekilde büyük güncellemeleri getirme, yetişemiyoruz

  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    body {
    background-color: black;
    }

    yazmak o kadar kolay mı hocam?

  • Firefox + Dark Reader: Bize her yer karanlık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.