Şimdi Ara

LG Electronics bu yıl 27 inç OLED monitörünü piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG Electronics bu yıl 27 inç OLED monitörünü piyasaya sürecek



    LG Electronics geçtiğimiz ay 31.5 inç 4K ekranlı ilk OLED monitörünü piyasaya sürmüştü. UltraFine OLED Pro 32EP950 isimli model JOLED imzalı bir panel kullanıyor.



    Ayrıca Bkz.Apple ile Hyundai/ Kia arasındaki elektrikli otomobil üretim görüşmeleri askıya alındı



    Görünüşe bakılırsa LG ve JOLED bu iş birliğini sürdürecek. İnternete sızdırılan yeni bilgilere göre Güney Koreli şirket bu yıl 27 inç OLED monitörünü piyasaya sürmeyi planlıyor. Yeni model muhtemelen 27EP95 olarak adlandırılacak.



    LG Electronics bu yıl 27 inç OLED monitörünü piyasaya sürecek



    JOLED'in geçmişi 2015'e dayanıyor



    JOLED (Japan OLED) 2015 yılında Japan Display, Sony ve Panasonic tarafından OLED ekran üretmek için kuruldu. Şirket, 2017 yılının Aralık ayı itibarıyla 4.5-Gen pilot üretim hattında 21.6 inç 4K OLED panellerin düşük ölçekli ticari üretimine start verdi.



    2020'de ise JOLED, Japonya'da bulunan 5.5-Gen (1300x1500 mm) üretim hattında mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisi kullanarak OLED ekran seri üretimine başladı.




    Kaynak:https://www.oled-info.com/lg-electronics-release-27-inch-oled-monitor-later-year







  • Oled monitor'lerin artilari neler bilen varmi ? Gecikme süresi, ghosting vss nasil acaba

  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt
    En son 4ms'ye kadar düştüler diye biliyorum. Biraz da input laga bağlı olmakla birlikte ghosting bu ekranlarda olması yüksek ihtimal taşıyor. (Ghosting derken ölü pikseli kastetmediğini düşünüyorum.) ELMB ile çözerler şimdilik. Yenileme hızlarında da Asus rog telefonlarda hız aşırtmayla 144Hz kadar çıktılar. Yanlış hatırlamıyorsam tvlerde de aynı. Büyük ihtimal 144Hz 4k veya 2k panelle piyasaya sürerler. Her Oled ekran gibi kontrast oranları muhteşem olacak ama LCD gibi akıcılık olacağına çok ümit veremedim. Eğer Oled ısınması, yanması gibi problemleri çözüp gecikmeyi de düşürdüler ise zaten fiyatı dışında sektörde rakipleri olmayacak. Tabi bu varsayımlar profesyonel anlamda değil gaming anlamında. Yoksa oyuncular olarak en son mikroled çıkana kadar bekleriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fivesecond -- 7 Şubat 2021; 17:43:28 >
  • G2g Total lag 13 ms geçmediği sürece visually real time kabul edilir. Oled görüntü kalitesi ile LCD paneller karşılaştırılamaz bile. 7-8 bin liraya leş Goruntu kalitesi TN veya VA alacağıma 15’e Oled alırım.
  • Su anda samsung C32HG70 kullaniyorum acayip ghosting var fps oyunlarinda daha cok belli ediyor, önceden zowie XL2730 

    kullaniyordum onun ustune monitor tanimam kullandigim en iyi monitordu diye bilirim tek kötü yani asiri parlaklik göz yorabiliyordu

  • usb 4.0 , ddr5 ramlı , pcie 5 anakartlı sistemime başka monitör mü alacaktım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.