Şimdi Ara

GameStop hisseleri ile ilgili bir film de HBO'dan geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GameStop hisseleri ile ilgili bir film de HBO'dan geliyor



    Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Reddit'in WallStreetBets isimli konusunda örgütlenen büyük bir grup Amerika'daki dev şirketlere kafa tuttu ve batmak üzere olan GameStop'un hisselerini 400 doların üzerine çıkarttı. Bu olayların bir gün filmi, dizisi veya belgeseli geleceğini tahmin ediyorduk ancak bu kadar kısa süre içerisinde altı farklı proje duyurulmasını beklemiyorduk.



    Ayrıca Bkz.Tom Holland, Spider-Man 3'ün şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman filmi olduğunu söyledi



    Geçtiğimiz haftalarda yaşanan olaylar ile ilgili bir dizi, iki adet de film birkaç gün önce duyurulmuştu. Hatta filmlerden birini de Netflix hazırlıyor. Bu olaylardan sonra üç farklı yapım daha duyuruldu. Yapımlardan biri belgesel ikisi film. Filmlerden dikkat çekeni ise HBO'dan geliyor.



    Daha öncesinde duyurulan üç farklı yapımı sizlere bu haberimizde aktarmıştık. Duyurulan yeni yapımlar arasında en dikkat çekeni şüphesiz HBO'nun filmi. The Wrap'in haberine göre, projeye Blumhouse Productions'tan Jason Blum ve popüler dizi Billions'ın ortak yaratıcısı Andrew Ross Sorkin liderlik edecek. Eski HBO Films başkanı Len Amato yönetici yapımcı olarak görev alacak. Açıklamaya göre HBO'nun filmi The Big Short ve The Social Network tarzında bir film olacak.




    Kaynak:https://screenrant.com/gamestop-stock-movie-hbo-jason-blum-development/







  • O hisseleri yükseltmek için uğraşanlar hala ellerinde tutuyor mu acaba? Yoksa ellerindeki parayı güya savaşta olduklarına mı aktarmış oldular. Bahsi geçen hisselerin güncel fiyatını bilen var mı?
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    Netten baktım, 63.77$ olarak gösteriyor
  • labtek38 kullanıcısına yanıt
    ucuzken alip sonradan satanlar yasadi elinde kalanlar ise... Allah kolaylik versin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.