Şimdi Ara

Apple, zayıf satış rakamları nedeniyle iPhone 12 mini üretimini durdurabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Apple, zayıf satış rakamları nedeniyle iPhone 12 mini üretimini durdurabilir



    Apple, geçtiğimiz Ekim ayında iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 mini'yi içeren yeni iPhone 12 serisi akıllı telefonlarını tanıtmıştı. Son cihaza özel ilgi gösterilmişti. Zira bu model, şirketin en uygun fiyatlı, en küçük ve temel sürüm kadar güçlü akıllı telefonuydu.



    Ayrıca Bkz.Huawei telefon kilidini sesle açma işlevinin patentini aldı



    Ancak, nispeten düşük fiyat, Cupertino devinin onu en çok satanlar haline getirmesine yardımcı olmadı. Şu anda en son serideki tüm akıllı telefonlar arasında iPhone 12 mini en az satan model ve satışların sadece %6'sını oluşturuyor. Tedarik zincirindeki kaynaklara erişimi olan birçok analist, Apple'ın 2021'in ikinci çeyreğinde bu akıllı telefonun üretimini durduracağını savunuyorlar.



    iPhone tarihinin en kısa ömürlü modeli olabilir



    Ünlü yatırım firması JPMorgan Chase geçtiğimiz günlerde analist William Young'ın iPhone 12 ve iPhone 12 mini üretim hacimlerini sırasıyla 9 ve 11 milyon olarak öngördüğü yeni bir tahmin yayınladı. Ayrıca iPhone 12 mini için pazar talebinin çok zayıf olduğunu ve küresel satışların çok düşük olduğunu doğruladı.



    Apple, zayıf satış rakamları nedeniyle iPhone 12 mini üretimini durdurabilir



    Böylelikle şirketin en kompakt akıllı telefonu iPhone tarihindeki en kısa ömürlü model haline gelebilir. Aynı zamanda Apple akıllı telefonların yeni serisinin bir kez daha kompakt bir modele sahip olması ve şirketin bu modeli geliştirmesi ve tüketiciler için daha cazip hale getirmesi bekleniyor.



    Geçen yılın son çeyreğinde Apple, rekor sayıda iPhone satışıyla Samsung'u geçerek dünyanın lider akıllı telefon markası olmayı başarmıştı. Şirket ileriye doğru büyük bir sıçrama gösterirken, Huawei'nin konumu da büyük ölçüde zayıfladı. Counterpoint Research'e göre, Apple'ın akıllı telefon sevkiyatları %22 artmış durumda. Bu başarının da büyük ölçüde, beşinci nesil hücresel ağları destekleyen iPhone 12 serisinin yanı sıra önceki seri modellere olan güçlü talep sayesinde olduğu ifade ediliyor.




    Kaynak:https://www.imore.com/apple-may-stop-producing-iphone-12-mini-next-quarter



  • İçerikler bu kadar gelişmişken ne alaka ? İçerikle ekran boyutunun ne alakası var ben hala 4 inc ekranlı telefon kullanıyorum ve senin gelişmiş dediğin uygulamaları bu cihazda gayet rahat kullanıyorum. Benim gibi küçük tasarım küçük ekran seven insanlarda var . Herkes sizin gibi düşünmek sevmek zorunda değil bilin istedim.

    Bu model Iphone se olmalıydı. Maliyetler kısılamıyorsa belki oled ekran olmayabilirdi, a13 çip ile gelirdi fiyat aşağıya doğru çekilirdi. Belki Iphone se'nin fiyatından 50-100 dolar pahalı olabilirdi. Hala daha Iphone se'nin iyi bir cihaz olarak görüyorum ama fazladan iki kuruş kar ve ürün konumlandırma için için çağ dışı tasarım ve ekran kasa oranıyla gelen, ancak Apple'ın cesaret edebileceği oyunlar içeren bir cihaz.

  • Cok iyi bir cihazdi bence, yanlis fiyatlandirmanin kurbani oldu.
  • Fiyati dusurse yok satardi ama hem kulakligi cikar hem sarj adaptorunu cikar bide dalga gecer gibi bataryayi 2227ma yap sonra gel 10000 e sat.......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viky -- 6 Şubat 2021; 20:22:21 >
  • 12 zaten 11’den sonra gayet ergonomik bir cihaz oldu 6.1 inç ekran için. O yüzden aradaki fiyat farkı da çok olmayınca insanlar ister istemez 12’ye yöneliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthK. -- 6 Şubat 2021; 20:20:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh no!
  • Fiyat düşürsün devam etsin bu boyutta bir telefona illa ki ihtiyaç var.
  • Bu model Iphone se olmalıydı. Maliyetler kısılamıyorsa belki oled ekran olmayabilirdi, a13 çip ile gelirdi fiyat aşağıya doğru çekilirdi. Belki Iphone se'nin fiyatından 50-100 dolar pahalı olabilirdi. Hala daha Iphone se'nin iyi bir cihaz olarak görüyorum ama fazladan iki kuruş kar ve ürün konumlandırma için için çağ dışı tasarım ve ekran kasa oranıyla gelen, ancak Apple'ın cesaret edebileceği oyunlar içeren bir cihaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 6 Şubat 2021; 20:45:10 >
  • Seneye imkanı yok daha çıkarmaz Apple bence bu dönemde ufak telefon kakalamaya çalışmak saçmalık kimse kusura bakmasın.

  • Hala %6 akıllı ve zevk sahibi bir kesim varmış. Geriye kalanlar tablet kullanmaktan memnun.
  • 6s 6 kullanıcısına yanıt
    iPhone XR satisindan vazgecilseydi, guzel kompakt ve uygun fiyatli cok satan bir cihaz olabilirdi iPhone 12. Tüm duzeni ordako iPhone XR bozdu.
  • Bende iphone 11 var aynı fiyat olsa 5 dk düşünmem 11 i satıp miniyi alırım ama çok saçma bir fiyatı var o fiyatı veren 12 almak istiyo
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Valla aynı fiyatta olsa ben 12 yerine yine mini alırım . Tasarım ve ergonomi benim için birinci planda çünkü.
  • Fiyattan kaybetti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim yapsınlar yoksa tasarım ve boyut altın oran

  • Viky kullanıcısına yanıt
    Dünyanın geri kalanında 10000’e satılmıyor bu cihaz. Sanki bir tek Türkiye’de satıldığını ima etmişsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat pil ömründen dolayıda olabilir

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.