Şimdi Ara

Razer’dan şık ve RGB aydınlatmalı Thunderbolt 4 kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer’dan şık ve RGB aydınlatmalı Thunderbolt 4 kutusu



    Dizüstü veya masa üstü bilgisayarında daha fazla port imkanı isteyenler için Razer’dan şık ve fonksiyonel bir Thunderbolt 4 kutusu geldi. Razer Thunderbolt 4 Dock istasyonu ihtiyacınızı karşılayacak.



    Razer Thunderbolt 4 Dock özellikleri ve fiyatı



    Razer Thunderbolt 4 Dock modeli firmanın en son port çoklayıcı aksesuarı oldu. Şık ve sade bir görünüme sahip olan aksesuar Thunderbolt 4 uyumlu USB Tip-C üzerinden bilgisayarınıza bağlanıyor ve 10 farklı port sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Nokia 3650 küllerinden doğuyor



    90W enerji aktarımı sayesinde 40Gpbs transfer hızlarının keyfini çıkarırken aynı zamanda dizüstü bilgisayarınızı da şarj edebileceksiniz. UHS-II kart okuyucu, Gb Ethernet portu ve 3.5mm kulaklık girişi yanında 3 adet daha Thunderbolt 4 uyumlu giriş yer alıyor.



    Razer Chroma RGB aydınlatmanın da eksik edilmediği kutunun alt kısmı bunun için ayrılmış ve yüzeye hoş bir yansıtma yapıyor. Ayrıca 4K monitörlere de 60Hz görüntü aktarabiliyor. Kutu Tiger Lake tabanlı Intel işlemci kullanan Windows 10 ve macOS Big Sur ile uyumlu. Fiyatı ise 330$ olarak açıklandı. Diğer taraftan USB Tip-C ve A portları ile HDMI girişi sağlayan Razer Laptop Stand Chroma V2 stand modeli de 150$ seviyesinde.



    Razer’dan şık ve RGB aydınlatmalı Thunderbolt 4 kutusu




    Kaynak:https://www.engadget.com/razer-thunderbolt-4-dock-chroma-030000634.html







  • Şu rgb yi amacına göre kullansalar mesela. Hangi porttan nekadar veri akışı geçiyorsa ona göre renk değiştirsede sorun oluştuğunda görebilsek farkına varabilsek mesela. Öyle birşey var ise almak isterim rgb uyuz olan biri olarak.

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Bende gereksiz buluyorum, o kadar ışık koyuyorlar bari bi işe yarasın. 👌🏻
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.