Şimdi Ara

Google Play Mağazası sahte Clubhouse uygulamarıyla doldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Play Mağazası sahte Clubhouse uygulamarıyla doldu



    2020 yılında yazılım geliştiricisi Alpha Exploration tarafından yayınlanan bir sesli sohbet sosyal medya uygulaması olan Clubhouse'un ismini son günlerde birçok kez duymuşsunuzdur. Bazı tanınmış isimlerin son günlerde teker teker Clubhouse'a girmesi ile birlikte uygulamanın popülerliği de gittikçe arttı. 



    Özellikle geçtiğimiz günlerde Tesla ve SpaceX'in kurucusu olan Elon Musk da Clubhouse üzerinden bir sohbet başlatmıştı. Sohbet sırasında da Bitcoin'e dair fikirlerini paylaşmıştı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi duyurdu: 30 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de üretime başlıyor



    Bildiğiniz gibi Clubhouse uygulaması şu anda yalnızca iOS cihazlar için kullanılabilir durumda. Uygulamanın Android cihazlarda olmadığını bilen bazı uygulama geliştiricileri de belli ki bu durumu bir fırsata çevirmek istemiş. 



    Şu anda Google Play'de Clubhouse diye aratma yaptığınızda birçok sahte uygulama çıkıyor ve mağaza bu tarz uygulamalarla dolmuş durumda. Google Play'in sağladığı indirme sayılarına baktığımızda da bu uygulamaların on binlerce indirildiğini görebiliyoruz. 



    Clubhouse'un Android Sürümü Yolda



    Dediğimiz gibi ne yazık ki şu an Clubhouse'un Android sürümü bulunmuyor ancak geçtiğimiz günlerde uygulamanın Android sürümünün de geiştirildiği açıklanmıştı. Şu an için ne yazık ki bir yayın tarihi yok ancak çok uzakta olmadığını tahmin edebiliriz. 



    Şu anda iOS üzerinde yalnızca davetiye ile üye olunabiliyor. Ancak Android sürümünün çıkması ile birlikte davetiye kuralının kaldırılacağı ile ilgili de söylentiler bulunuyor. Sizlere soralım, sizce yalnızca davetiye ile üye olunabiliyor oluşu güzel bir özellik mi, değil mi?









  • Google Play'in bu huyunu sevmiyorum. Kontrol sıfır, mağaza çöp gibi ipini koparan uygulama yazıp yüklüyor. Güvenlik konusu zaten ayrı muamma
  • Asıl suç geliştiricilerindir. Bu kadar popüler bir uygulamanın Android sürümü nasıl olmaz? Hangi çağda yaşıyoruz? Final sürüm olmasa bile bir official beta sürümü markete koymak çok mu zor?

  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Uygulama en başla zenginlerin k*çını daha fazla kaldırmak için tasarlandı kaç zengin Android kullanıyor? (Reklam anlaşmaları hariç)

  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Size garip bir sey söyliyeyim. Kardesim uygulama gelistricisi ve birkav uygulamasi mevcut.
    Birinde uygulamayi yükledi ve bir hafta sonra uygulama kaldirildi. Sebebi aciklamasinda tütün ürünleriyle ilgili bir ibarenin olmasi. Yahu, Apple gibi bastan baksana bir nedir ne degildir.

  • Google Play maalesef App Store'ya göre sınıfta kalıyor. O kadar fazla çöp uygulama var ki aradığınızı bulamıyorsunuz.

  • Bir kaç ünlüye para ver sohbet yapsın. Tabiki uygulama ünlü olur. Diğerleri de zaten bu ünlüler kullanıyor madem bizde ünlüyüz biz de kullanalım diyorlardır.

    Davetiye olayı merak uyandırmak için. Beni de birileri davet etsin ne var acaba ne oluyor.

    Parayla davetiye satıldığını gördü bu gözler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.