Şimdi Ara

Call of Duty: Warzone'da hile sebebiyle tek seferde 60.000'den fazla kişi banlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty: Warzone'da hile sebebiyle tek seferde 60.000'den fazla kişi banlandı



    Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinity Ward ve Raven Software'in yaptığı 2020 yılında yayınlanan Call of Duty: Warzone'da dün akşam büyük bir temizleme oldu. 



    Ayrıca Bkz.Sony, PS5'te oyun içi zorluğu otomatik değiştirecek bir sistemin patentini aldı



    Geçtiğimiz saatlerde Call of Duty'nin resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapıldı ve tek seferde Call of Duty Warzone'dan 60.000'den fazla kişinin banlandığı açıklandı. Sebep tahmin edebeilceğiniz gibi hile. Ayrıca bir diğer açıklamaya göre de şu ana kadar oyundan toplamda 300.000'den fazla kişinin banlandığı açıklandı. Son olarak Activision yaptığı açıklamada hile konusunda hiç tahammülleri olmadığını söyledi.



    2020 Mart ayında çıkan ücretsiz çevrimiçi oyun Call of Duty Warzone, battle royale ve Call of Duty karşımı bir oyun. Salgından dolayı başlayan kısıtlamalar sırasında çıkan ve tüm dünyada büyük ilgi gören bir oyun olmuştu. Hala da popülerliği devam ediyor.



    Olaylara dair daha fazla ayrıntıyı buradan öğrenebilirsiniz.












  • oyunda hile kullanmak

    EZİKLİKTİR!!!!!!!!!
  • Adam hileci izliyorum 95 levele kadar gelmiş. Neden o levele kadar gelmesini bekliyorsun ki hileyi tespit ettiğin anda banla.
  • Multiplayer oyunlarda hile kullanan insanlar gerçek hayatta ezik insanlardır. Bilgisayara karşı oynuyor ve bir bölümü geçemiyorsan kullan sorun yok ama karşında insanlarla oynarken bunu yapmak...

  • Bu oyun şirketleri bu kadar delikanlılarsa gider o hilecilerin donanımlarını banlarlar.hepsi hikaye adam başka hesap açıp tekrar hile açacak.

  • Aslında yeni hesap açtığında ilk bir ay sadece seyirci modun da karşılaşmaları izlemeye izin vereceksin kimse cesaret edip hile yapamaz. Bu bütün bu tarz oyunlar için geçerli. Mesela wot da adam akıllı bir tankı açmak için 2 hafta kafa yormak gerektiğinden kimse cesaret edip hile kullanamıyor kullananın da hesabı uçuyor emekleri boşa gidiyor.

  • oyun ucretsiz bir yeni mail almak 2dk.
    yani laf olsun diye söylenmiş bir laf.

    hile yazılımları bence içeriden biri tarafından yapılıyor.Düşmanın mesafesini, kalan canını hatta elindeki silaha kadar bilgi veriyor.Eskidendi aim bot, wall hack vs.

    Şuan ben karşımdakinde hile varmış yokmuş anlayamıyorum o kadar bilgi var karşımdaki oyuncuda.

  • geçen çok denk gelmiştik, 3 kişi takım olarak paso reportladık bunları. oyun bittikten sonra nicklerinden bulup reportlamaya devam ettik. sonuç olarak sonraki gün raporladığımız kişilerden banlanan birilerinin olduğunu yazan bir bildirim geldi.

  • profecco kullanıcısına yanıt
    Zamanında Apex Legends de para verip hile scripti alan birine çattım hile yapıyorsun diye. Keza saçma silahlarla eşşek gibi mesafeden tekde alıyordu. Bana öyle bir nefret kustu ki, bırak böyle mutlu olsun. Belli ki başka hiç birşeyden mutlu değil hayatında... Ezik çok maalesef.

  • Eskiden internet cafede dota oynarken yaptığımız en büyük hile yandanki arkadaşımın monitöründen hangi koridor olduğunu söylerdik.
  • Yalan ya YouTuberın biri video yaptı peşine 60 bin kişi banladık diyorlar shadow ban atıyorlarmış zaten oyunu kendisi hile konsolcular ne silah sekiyo ne bi şey
  • Hepsi birbirinin aynısı pubg oyunları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.