Orjinalden alıntı: haydarersin d-smartta aylık ödeme olmayacaktı ama locaları aylık 10 smart para(10 ytl)ya satmaya başladılar pek ahım şahım filmlerde yok hani.bir de fx falanda paralı olcakmış.
İleride dijitürk gibi faturaya falan geçerler artık.Sözünde duran bir kuruluş hiç mi gelmeyecek şu televizyon dünyasına ?
Vincent Lord, 6 senelik bir DT kullanıcısı olarak bazı dediklerine katılmıyorum. Diğerleri hakkında da DS kullanmadığım için yorumda bulunamayacağım.
2. DT zamanında MTV ile anlaşmazlığa düştüğü için 1 seneye yakın MTV izleyemedik. Aynı şekilde Discovery Channel da gitti ve hala yok.
3. DS'da bildiğim kadarıyla daha fazla belgesel kanalı var. En azından Discovery Channel'ın bir sürü kanalı mevcut.
quote:
Orjinalden alıntı: Vincent Lord
wala beyler ben vazgeçtim digiturk alıyorum... Paşa paşa veririm parasını olur biter yauw bünyem kaldırmıcak artık bu karmaşayı...
Ama arkadaşlara şu soruları bir sormalarını öneririm.. hem kendilerine, hem başkalarına....
1. Bir kanalı bırakma durumunda kalırsa müşteri memnuniyetini DT mi daha çok düşünür Ds mi ? Size hangisi daha çok güven veriyor ?
2. Bir kanal bırakılırsa yerine aynı kalitede başka kanal koyma işini kim daha çok ciddiye alır ?? 1.5 milyon abonesi olan platform mu yoksa bir başkası mı ?
3. Hangi platformda tek çanak ile ulusal yayınları da (BBC-CNN-Pro7-RTL) izleyebilirsiniz. Sonuçta 2. dil almanca için bana bu da lazımdı. ve gidip 2 alman kanalı için bi çanak daha almak istemiyordum.
4. Hangi platformda daha çok ve kaliteli belgesel kanalı var ?
5. Hangi platformun geleceği belirsiz, gerek paralı/kontorlu yayın açısından yani maddi olarak, gerekse platformdaki kanalların kalitesine verecekleri önem ve özen anlamında
6.Hangi platform daha çeşitli ve değişik kanallar içeriyor..?
Ben DT Eko paketten (sanırım 1 saat sonra ) başlıyorum arkadaşlar.
Vincent Lord, 6 senelik bir DT kullanıcısı olarak bazı dediklerine katılmıyorum. Diğerleri hakkında da DS kullanmadığım için yorumda bulunamayacağım.
2. DT zamanında MTV ile anlaşmazlığa düştüğü için 1 seneye yakın MTV izleyemedik. Aynı şekilde Discovery Channel da gitti ve hala yok.
3. DS'da bildiğim kadarıyla daha fazla belgesel kanalı var. En azından Discovery Channel'ın bir sürü kanalı mevcut.
quote:
Orjinalden alıntı: Vincent Lord
wala beyler ben vazgeçtim digiturk alıyorum... Paşa paşa veririm parasını olur biter yauw bünyem kaldırmıcak artık bu karmaşayı...
Ama arkadaşlara şu soruları bir sormalarını öneririm.. hem kendilerine, hem başkalarına....
1. Bir kanalı bırakma durumunda kalırsa müşteri memnuniyetini DT mi daha çok düşünür Ds mi ? Size hangisi daha çok güven veriyor ?
2. Bir kanal bırakılırsa yerine aynı kalitede başka kanal koyma işini kim daha çok ciddiye alır ?? 1.5 milyon abonesi olan platform mu yoksa bir başkası mı ?
3. Hangi platformda tek çanak ile ulusal yayınları da (BBC-CNN-Pro7-RTL) izleyebilirsiniz. Sonuçta 2. dil almanca için bana bu da lazımdı. ve gidip 2 alman kanalı için bi çanak daha almak istemiyordum.
4. Hangi platformda daha çok ve kaliteli belgesel kanalı var ?
5. Hangi platformun geleceği belirsiz, gerek paralı/kontorlu yayın açısından yani maddi olarak, gerekse platformdaki kanalların kalitesine verecekleri önem ve özen anlamında
6.Hangi platform daha çeşitli ve değişik kanallar içeriyor..?
Ben DT Eko paketten (sanırım 1 saat sonra ) başlıyorum arkadaşlar.
paralı kanalları açılmaya başladı, ben inanmıyorum artık bunlara. bu arada "ücretsiz digital platform" sloganını da değiştirsinler aldığıma pişman olmaya başladım.
dsmartın internet adresinde hala şu ibare yer almakta: "D-Smart kanalları sadece D-Smart kullanıcıları tarafından hiçbir ücret ödemeden şifresiz ve ücretsiz olarak izlenebilir."
Smart puan alınarak izlenen kanallar dsmart kanalları değil mi acaba? yoksa puanı ücret olarak saymıyor mu bunlar? ya da diğer çanaklarla da izlenebilen ulusal kanallar dsmart kanalı, spart puan ile izlenen kanallar ne idüğü belirsiz kanallar mı?
sonra da ileride bazı hizmetler ücretli olacaktır yazılmış? nedir bu çelişki? biz şikayet etmediğimiz sürece bu çelişkiler (ya da aldatmacalar) daha çok sürer..
arkadaşlar bende digi kullanıcısıyım yaklaşık olarak ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. diginin benim için en önemli kanalı dizimax. lostu, greysanatomiyi, csı miamiyi, eurekayı,kyle xy yi ve benzeri dizileri d-smartta izleyebiliyormuyuz onu merak ediyorum.
2. bir sorumda ben bu d-smart receiverı aldıktan sonra diyelimki bu herifler bu işi paralı yaptı. aylık ücrete bağladı. o zaman ben yerim d-smartı deyip çanaklarımı türksata falan çevirip kullanabilecekmiyim receiver ı
benimde sorum aslında degok'un 2. sorusuna benzeşiyor kısmen
dsmartta eve ikinci receiveri gidip antenciden digital receiver alıp bağlasak seyredebiliyormuyuz, yoksa sadece uydudan gelen platforma ait olmayan yayınlarımı izleyebiliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: degok
arkadaşlar bende digi kullanıcısıyım yaklaşık olarak ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. diginin benim için en önemli kanalı dizimax. lostu, greysanatomiyi, csı miamiyi, eurekayı,kyle xy yi ve benzeri dizileri d-smartta izleyebiliyormuyuz onu merak ediyorum.
2. bir sorumda ben bu d-smart receiverı aldıktan sonra diyelimki bu herifler bu işi paralı yaptı. aylık ücrete bağladı. o zaman ben yerim d-smartı deyip çanaklarımı türksata falan çevirip kullanabilecekmiyim receiver ı
benimde sorum aslında degok'un 2. sorusuna benzeşiyor kısmen
dsmartta eve ikinci receiveri gidip antenciden digital receiver alıp bağlasak seyredebiliyormuyuz, yoksa sadece uydudan gelen platforma ait olmayan yayınlarımı izleyebiliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: degok
Başka bir reacever taktığınızda uydudan gelen platfora ait olmayan kanalları izleyebilirsiniz.D Smart yayınlarını o 2.reaceverdan şifresiz alamazsınız eğer sorduğunuz bu ise...
D Smart yayınları zaten Türksatta.Siz diyelim ki hotbirde çevirdiniz.Hotbird yayınlarından şifresiz olan yayınları izleyebilirsiniz sadece.Çünkü D Smart cihazlarına şu an için yabancı yayınlar için atılan emu atılamıyor mualesef..