Arkadaşlar D-smart kullananlara bir soru sormak istiyorum. Malum,kablolu yayında bir mozaik kanal vardı,ve tüm kanallarda neler olup bitiyor toplu halde gösteriyordu. Yalnız d-smart'ta mozaik tuşu olmasına rağmen böyle bir kanal yok,tuşa basınca bildiğiniz gibi 1. kanal açılıyor.
Ama internette gezinirken şöyle bir resimle karşılaştım ve şaşırdım
Böyle birşey var da benim mi haberim yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punkn Roll -- 6 Ağustos 2007; 18:42:39 >
bende yeni aldım dsmart ama açıkcası eski uydu alıcımı arar oldum,kanal sıralama yok-cihaz acayip yavaş alma sebebim ise duyduğum şu dedikodu oldu;güya aydın doğan rekor bir paraya pana film ile kurtlar vadisi pusu'nun dmax'da şifreli yayınlanması konusunda anlaşma yolundaymış
hocam bak ben d-smart savunucusuyum ama bunun için almışsan yanlış yapmışsın gibime geliyo zira ben öyle birşey duymadım
Arkadaşlar D-smart kullananlara bir soru sormak istiyorum. Malum,kablolu yayında bir mozaik kanal vardı,ve tüm kanallarda neler olup bitiyor toplu halde gösteriyordu. Yalnız d-smart'ta mozaik tuşu olmasına rağmen böyle bir kanal yok,tuşa basınca bildiğiniz gibi 1. kanal açılıyor.
Ama internette gezinirken şöyle bir resimle karşılaştım ve şaşırdım
Böyle birşey var da benim mi haberim yok?
mozaik vardı kaldırıldı onun yerine promo kanalı geldi..
Arkadaşım yanlışın var,bak ben mesajını düzelttim,aslı böyle olacak:
quote:
Orjinalden alıntı: mai80
D-Smart'a 3 Yeni Kanal D smart'a yeni 3 kanal daha geliyor. Önümüzdeki günlerde D-Smart ailesine dünyaca ünlü 3 kanal daha ekleniyor.
Bu Kanallar 1.HBO (Ücretsiz) 2.HBO2 (Ücretsiz) 3.HBO Premium (Not:Bu kanal ücretli olacak)
işte üstte gördüğün gibi 3 HBO kanalı gelecek.3'ü de birbirinden kaliteli,tabi üçüncüsü biraz daha kaliteli,ve sadece üçüncüsü ücretli,diğer ikisi ücretsiz olacak ayrıca ücret ödemene de gerek yok,izlemezsin ücret ödemezsin. Zaten ücretini ödemediğin sürece o kanal açılmayacak.Umarım anlatabilmişimdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punkn Roll -- 7 Ağustos 2007; 15:20:24 >
eminim mozaik yerine gelir, hem de daha fonksiyonel olarak suphem yok cok basit bir teknik ayarlama daha zor olani, icerigi zenginlestirmek HD yayinin altyapisini kurmak vizyon ertesi filmleri bolca sunabilmek
insallah bir seneye bunlar ortaya cikar da tuketiciler DT'un yaninda ciddi bir alternatife kavusurlar hoscakal
quote:
Orjinalden alıntı: Punkn Roll
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
mozaik vardı kaldırıldı onun yerine promo kanalı geldi..
onboardx mozaik neden kaldırılır ki ya,benim için önemli bi kanal aslında. promo bi işe yaramıyor ki.Tekrar mozaik gelmez mi acaba
Arkadaşım yanlışın var,bak ben mesajını düzelttim,aslı böyle olacak:
quote:
Orjinalden alıntı: mai80
D-Smart'a 3 Yeni Kanal D smart'a yeni 3 kanal daha geliyor. Önümüzdeki günlerde D-Smart ailesine dünyaca ünlü 3 kanal daha ekleniyor.
Bu Kanallar 1.HBO (Ücretsiz) 2.HBO2 (Ücretsiz) 3.HBO Premium (Not:Bu kanal ücretli olacak)
işte üstte gördüğün gibi 3 HBO kanalı gelecek.3'ü de birbirinden kaliteli,tabi üçüncüsü biraz daha kaliteli,ve sadece üçüncüsü ücretli,diğer ikisi ücretsiz olacak ayrıca ücret ödemene de gerek yok,izlemezsin ücret ödemezsin. Zaten ücretini ödemediğin sürece o kanal açılmayacak.Umarım anlatabilmişimdir
Punkn Roll arkadaşım http://www.turkeysmart.com/ sitesinde aynen bu şekilde yazıyordu da ordan direk kopyala yapıştır yaptım onlar bi hata yaptı sanırım. Tamam yardımın için sağol anladım....
Punkn Roll arkadaşım http://www.turkeysmart.com/ sitesinde aynen bu şekilde yazıyordu da ordan direk kopyala yapıştır yaptım onlar bi hata yaptı sanırım. Tamam yardımın için sağol anladım....
Hocam evet büyük ihtimal onlar yanlış yazmıştır,aslı böyle,endişelenme yani. Önemli değil,ne demek