arkadaslar uefa cupası ve sampiyonlar ligi ön eleme deplasman maclarinida d-smart yaynlıcak bilgisini olan arkadaslar varsa cevap verebilirlerse cok sevinirim simdiden tesekkürler.....
Dsmart la şampiyonlar ligi uefa maclarını discovery kanallarını animal planet yesilcam serisini izlersin..modul takılıo ama DT modul olmuo heralde.
şampiyonlar ligi maçları star tv'de. Sadece ön elemeleri d-smart'tan yayınlanacak...
600 ün üzerinde kanal var demedim.... kanal numaraları sıraylar gitmiyor d-smart ta..mesela 1-2-3-4-7-8-9 gibi atlaya atlaya gidiyor kanallar.. 600 meselesine gelince : kanal eklemek istediğinde eklediğin kanallar 600 numaralı kanaldan başlayarak sıralanıyor.
Ya kusura bakma ben bu aralar meşgulümde uğraşamıyorum yeni güncellememi var ? müşteri hizmetlerini neden arıyoruz? Bir de o yazzdığın kanlların yarısı bizdr yok....
Yurt disinda, komsu ulkelerin birinde calisiyor ve yasiyorum.
Halihazirda normal Slotlu (kart yuvali) bir uydu alici ile Turksat dan yayin yapan tum kanallari izleyebiliyorum.
Kendi uydu alicim varken yeni bir uydu alicisi almak ve onu yurtdisina tasimak istemiyorum. Slotlu Uydu alicimda gomulu modul yok, Modul alabilirim. Zaten biliyorsunuzdur standard Slotlu bir uydu alicisi 100 USD yi gecmez yani max. 130 YTL.
- Dsmart sadece modul veya kart satiyor mu? - DT sadece Modul veya kart satiyor mu? - DT ve DS nun kullandigi modullerin adlari tipleri nedir? Ornegin eskiden yani 1 yil oncesine kadar DT cyrptoworks modul kullanirdi. Hala ayni tip mi oyle ise elimde cyrworks modul de var. - Dsmart hangi uydudan yayin yapiyor.? Turksat dan mi?
Bildiklerinizi paylasarak yararli oldugunuz icin simdiden tesekkurler.
Zevk-i sefa ile ETEN x500 kullandiktan sonra, HTC Touch XL (ELFIN de denir) simdiki favorim. NoName WinCE 5.0 PNA/+TomTom v6.2xx, McGuider 7.5, MioMap v3.2., IGO8, Finean/Polnav v4.0 ve Navturk2007 USA dan s.alinan Mio c520 /+TomTom v6.2xx, McGuider 7.5, MioMap v3.3., IGO8 ve Finean v4.0
Başımda olan bir D-Smart problemini ileteyim. Hotbird ve Turksat olarak 2 çanak kurulumu yaptırdım ( LNB1:Turksat , LNB2:Hotbird )
Geldim tüm ayarları olması gerektiği gibi yaparak D-Smart kanallarını daha dogrusu Turksat'i izlemeye başladım ancak ne yaptımsa bir türlü Hotbird'den sinyal alıp kanal bulamadım, sonunda sorunu buldum, sorun bana kalırsa tamamen D-Smart kaynaklı bir sorun, keza LNB1'de takılı olan Turksat i çıkarıp sadece Hotbird'ü arattıgım zaman kanalları patır patır buluyorum. Ancak öyle garipki bu durumda daUYDU TARA seçeneği ile kanalları taratmaya başladıgımda %70-%80 lere geldiğinde "SINYAL YOK" uyarısı nedeniyle hotbird araması sonuçlanamıyor, Ok deyip mecburen ana menüye geri çıkmak zorunda bırakıyor ekran sizi.
Zaten LNB1'de Turksat takılı iken Hotbird'den hiç sinyal alamıyorum, nalet olsun
Bu arada sizde durum nedir, acaba sorun Diseq mi diye elimdeki eski diseq vardı bir tane onu denedim sorun devam etti değişmedi Evde ev telefonuda yok D-Smart ı arayamıyorum.
dostum bunun nedeni receiver olabilir, benim 2 canagim var 1 tanesi turksata cevrili , 1 tanesi dijiturke , bu iki uydudan cikan kablolari tek kablo halinde eve indirip next receivera taktigimda, sadece turksat kanalari goruyordu , dijiturkun dcr receiverini aldigimda ise 2 uydunun kanallarida mevcut
yeni aldıysanız ve arada bir kanal geçişinde donma oluyorsa sürümü güncellemelisin.müşteri hizmetini arayınca senin güncelleme yapıp yapmana gerek olmadığını söylüyorlar versiyon numarana göre.
son 2 saattir kanal d, ntv ve star dışında çoğu kanal kapalı görünüyor görüntü falan yok. cnbce de film vardı dsmarttan izleyemedim kabloludan seyrettim.
sizlerde de öyle mi?
slm arkadaşlar forumu baştan beri okudum herkesin bir sorunu var bende terettüt ediyorum açıkçası benim merak ettiğim d smart avrupa kupası maçlarını verecekmiş benim şüpem bu adamlar bu kadar yatırımı yapıp yok kardeşim sizden para almıyoruz diyolarsa bu işte bir bit yeniği vardır bence bu benzetme garip olacak ama biliyosunuz fener başkanı aziz yıldırım biz teknik diröktörlerimizin arkasındayız diyor ya aynen o durum d- smart arkamıza geçip bizi destekliycek heralde işine gelmediğnde ise ben sizi kovuyorum yani para ödemeniz gerekiyor diyecek adım gibi eminim. ben yinede maçları seyretmek istiyorm bende d-türk var kartlı abonelık ayrıca lig tv var yine kartlı ayrıca uydu var catıda üç tane çanak var türksat hotbird ve eutelw3(D.TÜRK) yani ben daha ne alıyım bende bilmiyorum birde d smart alırsam ev kablo ve cihaz çöplüğüne dönecek sizden yardım rica ediyorum ben bunların tamamını uydu cihacımdan izliyorum yani tek cihazdan ben eğer bu uydumu değiştirip d smart alsam acaba d türk lig tv kartlarımla d smartıdaa aynı cihazdan seyredebilirmiyim bir bilen varsa yardım lütfeeeeeeen
son 2 saattir kanal d, ntv ve star dışında çoğu kanal kapalı görünüyor görüntü falan yok. cnbce de film vardı dsmarttan izleyemedim kabloludan seyrettim.
sizlerde de öyle mi?
Ya böyle durumlarda fişi çekip tekrar takınca düzeliyor....
Bence digiturk daha iyi aylık para verilmesinin nedeni çok fazla kanal olması bir çok kanalın Türkçe'ye çevrilmesi ama d-smartta böyle bir şey büyük ihtimalle olmayacak
d-smartın
film kanalları: movie smart movie smart 2 comedy smart
çocuk kanalı: d-çocuk
belgesel:(bunlar başka dillerde) discovery discovery science discovery ... animal planet
DT nin
film kanalları: goldmax goldmax 2 moviemax moviemax 2 mgm türkmax comedy max dizi max hallmark ch. action max mymax salonlar
çocuk kanalları:(bunların hepsi türkçeye çevriliyor) jetix jetix play jojo baby tv disney channel nickelodeon
spor: fox sports eurosport extreme sport sailing channel eurosports 2 espn fb tv lig tv tjk tv bjk tv
belgesel: national geo. national geo. wild zone reality crime & investigation network the history ch. iz tv
aradaki fark bu sadece kadar not:sadece o platforma ait kanalları yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrari_16 -- 29 Haziran 2007; 13:00:35 >
Arkadaşlar dturk kullanıyorum, merak ettiğim dsmarttaki filim kanalları aynı dtürk'ünki gibi subtitle ve dil seçimi gibi olaylar oluyor mu ???
Bu benim için gerçektende önemli film izlerken.Ben kendi we sitelerindeki 'kumanda' bölümünü gezdiğimde kumandalarında her hangi bir dil ve altyazı seçeneği göremedim ????
bir kere fbtv ve bjk tv d-smart'ın. Öyle bi yazmışsın ki sanki d-smartta hiç spor kanalı yok
Spor kanalları : D-spor(Türkiye 2. ligi,Uefa,şl ön eleme) Supersport,Gs TV, Fb Tv, Bjk Tv,Tjk Tv (Yabancıları saymıyorum bile 'R.madrid tv. v.s')
Nickelodeon D-smart'ta da var..
Türkmax,dizimax,,bunlar film kanalı mı Onları karşılayan Dmax Dplus var,ayrıca Dyeşilçam var.
Belgesel kanallarından Discovery Channel ve Animal Planet Türkçe Ayrıca animal planet çok beğeniliyor,hayvan belgesel kanalı konusunda rakipsiz olduğunu düşünüyorum.
.. Yani kısacası ferrari_16 senin yaptığın milleti yanlış yönlendirmekten başka bişey değil. Digiturk aylık ücret alıyor,ve eğer 9.9 ytl'lik Dt alırsanız söylediğin kanalların %40 'ı yok! Ancak daha fazla vericeksin ki(28,35 v.s) Dt kanallarının hepsini izleyebilesin.
Ama bu hizmetlerin hepsi D-SMART'ta ücretsiz. Anladın