Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> D-SMART KULLANANLAR MEMNUN MU? Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Mavi Korsan

5 Haziran 2007; 13:39:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

HEP KARŞILAŞMA YAPILIYOR AMA KULLANICILARDAN DEĞİL HEP KULLANMAYANLAR YORUM YAPIYOR PEKİ YA KULLANANLAR NE DÜŞÜNÜYOR.

imza (umarım bu kurallara uygundur)
eozen81

Sisteme Gözat

5 Haziran 2007; 13:44:57 

Bende böyle bir başlık açmayı düşünüyordum aslında ellerine sağlık

Bende o zaman başka başlıkta sordugum soruları burdan sorsam lütfen Dsmart kullanan arkadaşlarım cevap versinler size zahmet

1. D-Smart yetkilileri şu an Dsmart üyeleri tarafından izlenen hiçbir kanalın ilerde ücretli sisteme dahil olmaycagını bana söylediler telefonda, imzalanan sözleşmede de bu zaten yazıyormuş, sizler sözleşmelerinizi okudunuz mu veya elinizin altındaysa bize bir kopya scan etme ya da burdan belirtme durumunuz var mı ?

2. Kim hangi cihazı kullanıyor ve cihazdan memnun mu ? Örneğin Arçelik kullananın kanal geçiş hızı ile Goldmaster kullananın bir mi ?

COWON A2 30 GB PORTABLE MEDIA PLAYER (PMP) Incelemesi
SAMSUNG 37R81B LCD TV Görüntülerim ve Genel Inceleme, Yorumlar
LOGITECH HARMONY 520 EVRENSEL KUMANDA INCELEMESİ
KENWOOD KRF-V6090D AVR ve ONKYO HTP 103E 6.1 Ev Sinema Sistemi İncelemesi
PHILIPS PHILISHAVE HQ 7782 TRAS MAKINASI Incelemesi
Vincent Lord

5 Haziran 2007; 13:51:22 

D-smart platformunda Next ile Gold veya arçeliğin kanal geçiş hızı olarak FARKI VAR MI

Yıldızlar ates böceği sanılmaktan korkmazlar !

„€ Vincent Lord €„ 
Mavi Korsan

6 Haziran 2007; 11:53:57 

yine herkes soru soruyor ama cevap veren yok yakışmıyor dh ya

eozen81

Sisteme Gözat

6 Haziran 2007; 11:57:52 

Cevap veren yok tan ziyade sanırım forumda üye olup Dsmart'ı olan fazla kimse yok aslında benim gözlemlediğim kadarıyla kimse yok

Mavi Korsan

6 Haziran 2007; 12:19:56 

o kadar da değildir ya bi kişi vardır en azından

Excaliburtr

6 Haziran 2007; 12:44:28 

Valla ben kullanıyorum. EMU yüklü receiver'ımı satıp yerine d-smart aldım. Şifre, yeni yazılım yükleme, sürekli yeni modül alma gibi bir derdim kalmadı. Cihazdan ve yayınlanan belgesel kanallarından memnunum. D-Smart'a özel yeni kanallarda eklendikçe dahada güzel olacağını düşünüyorum..
eozen81

Sisteme Gözat

6 Haziran 2007; 12:51:16 

quote:

Orjinalden alıntı: Excaliburtr

Valla ben kullanıyorum. EMU yüklü receiver'ımı satıp yerine d-smart aldım. Şifre, yeni yazılım yükleme, sürekli yeni modül alma gibi bir derdim kalmadı. Cihazdan ve yayınlanan belgesel kanallarından memnunum. D-Smart'a özel yeni kanallarda eklendikçe dahada güzel olacağını düşünüyorum..

Hele şükür bir ses geldi, dostum madem kullanıyorsun benim yukarıda sordugum sorulara cevap verebilir misin lütfen

Mavi Korsan

6 Haziran 2007; 12:55:11 

evet forumu aydınlatman gerek
bu senin görevindir

mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur

_MARS_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Haziran 2007; 12:55:52 

quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Bende böyle bir başlık açmayı düşünüyordum aslında ellerine sağlık

Bende o zaman başka başlıkta sordugum soruları burdan sorsam lütfen Dsmart kullanan arkadaşlarım cevap versinler size zahmet

1. D-Smart yetkilileri şu an Dsmart üyeleri tarafından izlenen hiçbir kanalın ilerde ücretli sisteme dahil olmaycagını bana söylediler telefonda, imzalanan sözleşmede de bu zaten yazıyormuş, sizler sözleşmelerinizi okudunuz mu veya elinizin altındaysa bize bir kopya scan etme ya da burdan belirtme durumunuz var mı ?

2. Kim hangi cihazı kullanıyor ve cihazdan memnun mu ? Örneğin Arçelik kullananın kanal geçiş hızı ile Goldmaster kullananın bir mi ?

belgesel kanalları kesinlikle ücretli olacaktır tahminimce yani yine bir aldatmaca var.. şu an izliyorlar..

6 ay sonra ortaya çıkacak fiyasko. sırf bu yüzden almıyorum.

eozen81

Sisteme Gözat

6 Haziran 2007; 13:01:12 

quote:

Orjinalden alıntı: _MARS_
belgesel kanalları kesinlikle ücretli olacaktır tahminimce yani yine bir aldatmaca var.. şu an izliyorlar..

6 ay sonra ortaya çıkacak fiyasko. sırf bu yüzden almıyorum.

Benim yazdıklarımı takip etmiyorsun sanırım, keza ben bir belgesel tutkunu olarak bu konuyu hukuki açıdan
da takip ediyorum, o nedenle D-Smart a sordum ve teyidini aldım,

Adamlar şu an izlenmekte olan kanalların ilerde hiçbir şekilde paralı ya da kontorlu sisteme girmeyeceğini
abonelerin imzalaayacakları sözleşmede de belirtmişler ve bana açık açık gidin bayiilerden sözleşmeyi alın
ve okuyun dediler, eğer bu kadar kendilerine güvenmeseler bu kadar rahat cevap verebilirler mi ?

Kafadan birşeyleri atmadan önce saglam araştırma yapmak lazım, sırf aylık fatura kesmiyor diye mutlaka ilerde
kesecek diye bir kaideye girmenin manası nedir, sen araştır imzaladıgın sözleşmeyi oku içeriğini adam gibi bil
o zaman kafan rahat olur hepsi bu

Excaliburtr

6 Haziran 2007; 13:04:49 

1. Sözleşme yanımda değil. Ama sözleşmede ücretsiz olduğu yazıyor. Bununla ilgili bir problem yaşanacağını zannetmiyorum.

2. Ben EP-Center'dan Goldmaster aldım. 12 taksit 290 YTL. Görüntü kanal geçişleri oldukça güzel. Herhangi bir problem yaşamadım. Yazılım uydu üzerinden otomatik olarak yükleniyor. Goldmaster'ı tavsiye ederim. Fakat arçelik veya diğerleri nasıl bilemem..

*************************************************************************************************************************

eozen81

Sisteme Gözat

6 Haziran 2007; 13:09:30 

@ex teşekkürler, demek Goldmaster'i EP Center'lardan 12 taksitle alabiliyoruz bunu bilmiyordum umarım