Şimdi Ara

Google Stadia'nın oyun geliştirme stüdyoları kapatılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Stadia'nın oyun geliştirme stüdyoları kapatılıyor



    Oyunları stream ederek oynamamızı sağlayan Google Stadia'dan kötü bir haber paylaşıldı. Şirket, oyun geliştirme bölümünü kapatıyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft'un Bethesda satın alımı Avrupa Komisyonu tarafından incelemeye alındı!



    Dün akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre Google Stadia'ya bağlı olan dahili video oyun geliştirme stüdyoları kapatılıyor. Elbette bu oyun çıkmayacak anlamına gelmiyor. Bundan sonra Stadia, kendi platformuna özel oyun çıkarmayacak. Yalnızca üçüncü parti oyunlar, yani başka şirketlerin geliştirdiği oyunları platformlarına getirmeye çalışacak. 



    Kotaku'ya göre ne yazık ki bu kapanmanın sonucunda 150 çalışan etkilenecek. Ancak Google, işsiz kalanlar için şirkette yeni pozisyonlar bulacağını açıkladı. Ayrıca kapanma sonucunda da Ubisoft'tan transfer edilen oyun yapımcısı Jade Raymond da şirketten ayrıldı. 



    2019 yılında kullanıma açılan Google Stadia, oyunları stream ederek oynama anlamında ilklerden biriydi. Ancak ne yazık ki çıkışından bu yana durgun olduğu ve istenileni veremediği bir gerçek. Aksine GeForce Now daha fazla içerik getiren ve daha fazla gündemde kalan bir platform oldu. İlerleyen süreçte Stadia'dan umuyoruz ki güzel haberler duyarız. Stadia'nın ülkemizde kullanıma açık olmadığını belirtelim. 




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/google-stadia-reportedly-shutting-down-internal-game-studios







  • nasıl bir çalışma sistemi olduğunu
    editörlerin bile anlamadığı bir sistem olarak
    tarihteki yerini alıyor !

  • Stadiayi deneme şansım oldu GFN'den daha rahat ama oyun az
  • Malumun fermanı.
  • şu 800 küsür elektirikli arac alanlarin icinden kac kisi şu konuda :) mizmizlaniyorsunuzda elektirikli arac mi alacaktiniz noldu :) zenginin derdi fakiri geriyor :) nedense.

  • 250 mbit internette donan bir sistem yapmışlar

  • wolferto kullanıcısına yanıt

    Bildiğiniz ana akım elektrikli araba WhatsApp gruplarına üyeyim. Kendi elektrikli arabam da var. İnanın yaşanan hayal kırıklığı çok büyük. Bu arabaları kullanan insanlar arabalarını seviyor ve bu karar, yeni araç gelişi ve şarj altyapı gelişimine çok ciddi sekte vuracak. Meseleyi taycan vb gibi görmeyin. 2021 de 300-400 km bantında çok araba gelecekti. İnsanlar 500bin lira civarına sirf elektrikli diye kona alıyorlardı. Şu haliyle ironik olarak gene en çok ithal edilecek araba Taycan olacaktır. 125 kw 2 ton ağırlığındaki bir aracı hareket ettirmek için ancak yeter. Kw ya göre değil TL ye göre vergilendirme yapılmalıdır ve bu da piramid modeli şeklinde olmalıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.