Şimdi Ara

God of War PS5 güncellemesi resmen duyuruldu: Yarın geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • God of War PS5 güncellemesi resmen duyuruldu: Yarın geliyor



    Santa Monica Stüdyoları bugün God of War hayranlarına çok güzel bir haber verdi. Resmi bir açıklama yayınlayan stüdyo, God of War (2018) oyunun yarın (2 Şubat) bir PlayStation 5 güncellemesi alacağını duyurdu. Güncelleme tüm PS5-God of War sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılacak.



    Yarınki güncellemeyle birlikte God of War artık PlayStation 5'te 4K Checkerboard çözünürlükte ve 60 FPS'te çalışacak. Burada özellikle de sabit 60 FPS özelliği şu anda tüm God of War hayranlarını heyecanlandırmayı başarmış gibi görünüyor. Birçok hayran oyuna geri dönüp God of War'u bir de yüksek kare hızında deneyimleyemek istiyor.



    Çözünürlük tarafında ise gerçek 4K olmasa da PS4/PS4 Pro'ya oranla çok daha yüksek bir çözünürlük hedef alınıyor olacak. Checkerboard rendering tekniğinin de desteğiyle birlikte oyunun büyük 4K ekranlarda hiç olmadığı kadar keskin görünmesi bekleniyor.



    God of War oyunu şu anda PS5 ve PS Plus sahiplerine PS Plus Collection servisi kapsamında ücretsiz veriliyor. Yarınki güncelleme PS Plus Collection versiyonu için de dahil olacak. Yeni bir PS5 aldıysanız ve hala God of War'u oynamadıysanız şimdi tam zamanı diyebiliriz.






    Kaynak:
    https://sms.playstation.com/stories/enhanced-performance-experience-playstation-5-god-of-war-2018







  • Darısı last of us ın başına
  • Bloodborne a da gelirse mükemmel olur

  • bloodborne nerde kaldı ps4 25-30fps yerlerde oyun

  • Dual sense desteği de olur herelde

  • Bana yakın tarihte piyasaya çıkacak bomba gibi bir ps5 oyunu yazar mısınız? Bunların haber niteliği yokta o yüzden. Çoktandır takip etmiyorum oyun piyasasını. Sanırım ortada oyun yok. Sebebini ben biliyorum onu sonra yazacağım. Bana yakın tarihte çıkacak olan duyurusu yapılmış bomba gibi bir oyun lazım. Bence yok. Varsa alıntılayıp ismini yazar mısınız. Bakıp değerlendireceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.