Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: " _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ "

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: " _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ " Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
zart

13 Eylül 2007; 18:26:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sevgili kursad dostum Allah bağışlasın

A\V Receivers:Yamaha rx-v659 titan,Yamaha ax-396.Kaynak:Sony PlayStation 3 60GB.Tv:Samsung 66 ekran lcd,Speaker:Wharfedale 9.6,wharfedale 9cs,Luxman Ocean III...
kursad_75

Sisteme Gözat

13 Eylül 2007; 19:13:11 

quote:

Orjinalden alıntı: zart
sevgili kursad dostum Allah bağışlasın

Teşekkür ederim sevgili dostum
Kendine iyi bakasın, selamlar..

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
****WHARFEDALE DİAMOND 9 SERİSİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!

zapatero

13 Eylül 2007; 22:23:14 

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

UMARIM BU KONUDA DİYER ÜSTADLARDAN'DA DAHA DETAYLI BİR BİLGİ ALABİLİRİZ BEKLEYELİM GÖRELİM.SAYGILAR
quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

hocam sorunu bugün uzun ugraşlar sonunda hallettim dvd 'nin ses seçenekleri üzerinde PCM ve VERİ AKIŞI şeklinde bir seçenek var daha önce PCM modundaydı bu bugün ise o seçenegi VERİ AKIŞI şeklinde değiştirdim ve filmleri 5.1 şeklinde izlemeye başladım şimdi PCM modunda iken AVR 'nin ekranında PCM ve PII gözüküyor ve sadece L ve R kutucukları çıkıyor VERİ AKIŞI moduna alıncada ekranda sadece dijital ışıgı yanıp bütün hoporlör kutucuklarını gözüküyor şimdi PCM ve VERİ AKIŞI arasında ne gibi özellik ,ses,efekt vs.ne gibi fark var bunu anlayamadım bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum ayrıca film leri genellikle movie spesctioun diye bir modda izliyorum fark edermi bilmem.

Öncelikle sorunu çözdüğün için sevindim.
Anladığım kadarı ile PCM modu, stereo işlevi görüyor. Yani alınan sesi çözerek pcm olarak stereo şeklinde sadece frontlara gönderiyor. Veri Akışı ise sesi çözmeden direkt olarak AV receiver'a aktarıyor, dolayısı ile ses hangi formatta kaydedildi ise o şekilde AV reciever'a aktarılıyor.
Ben efektleri kullanmıyorum film seyrederken ya da müzik dinlerken. Orjinal kayıt ne ise onu dinliyorum. Ancak bu zevk meselesi tabii, yorum yapmak doğru olmaz.
Selamlar...

konuya biraz geç bakmışım..problemini çözdüğüne sevindim arkadaşım.olay Kürşad arkadaşın dediği gibi.dvd lerin menülerinde (hepsinde değil ama) ses çıkışı PCM out stereo veya bitstream olarak seçimlik bulunabiliyor.bunlardan bitstream seçince olay bitiyor..daha önce samsung dvd sahibi bir arkadaş da benzer problemi yaşamıştı..ona yardım etmiştik çözmüştü durumu...sende çözmüşsün deneme yanılma yoluyla.
bu arada kürşad kardeş allah bağışlasın...allah , sağlık, mutluluk, neşe ve muhabbet ile büyütmeyi nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapatero -- 13 Eylül 2007; 22:25:46 >
ilkereferee34

14 Eylül 2007; 8:32:22 

Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhat versin

quote:

Yukarı

kursad_75

Sisteme Gözat

14 Eylül 2007; 13:27:20 

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero
bu arada kürşad kardeş allah bağışlasın...allah , sağlık, mutluluk, neşe ve muhabbet ile büyütmeyi nasip etsin.

Sağol sevgili dostum, bil mukabele
Selamlar...
quote:

ilkereferee34
Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhat versin

Teşekkür ederim ilker
Selamlar...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!

2000watts

14 Eylül 2007; 15:25:00 

Yamaha rx-v559 modelinin fiyatini bilen var mi?
tskler

modernlik yüksek bina dikmekle değil,herkesin ucuz ve hızlı bir internet bağlantısına sahip olması ile belli olur
ilkereferee34

17 Eylül 2007; 9:28:05 

Selamlar arkadaşlar baya güzel bir sistem gördüm paylaşmak istedim gerçekten adamların zevkleri iyi (maddi durumları) da dikkate almak lazım tabi inanılmaz resimler var sitede mutlaka görenler olmuştur bende gezinirken sayfalarda bir arkadaş eklemişti sağolsun onun sayesinde baktım az rüyalarımıza girmedi hani

http://avforum.no/minhjemmekino/show.php/pervind alıntıdır:

.: mds :.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

18 Eylül 2007; 1:12:08 

quote:

Orjinalden alıntı: zart

scubat

Sisteme Gözat

8 Ekim 2007; 9:45:09 

arkadaşlar,

surround hoparlörlerden daha fazla ses almak istiyorum, bunun ayarı nasıl yapılır rxv-661 için bilen var mı?

MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2007; 17:16:32 

quote:

Orjinalden alıntı: scubat

arkadaşlar,

surround hoparlörlerden daha fazla ses almak istiyorum, bunun ayarı nasıl yapılır rxv-661 için bilen var mı?

Bende aynı dertten muzdaribim önlerin sesini kısmadan arkaları kuvvetlendirme şansı var mı acaba dostlar?

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + DEFINITIVE SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
TOYOTA Corolla 2009 1.6 Düz Vites Benzinli Comfort
zapatero

8 Ekim 2007; 17:24:55 

SET MENU de MANUEL SETUP a gir, 1) SOUND MENU de B)SPEAKER LEVEL ı seç...burada istediğin kanalın sesini arttır.kolay gelsin.
kursad_75

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 11:49:20 

Surroundlarla ilgili olarak benim uyguladığımı yazıyorum; bir deneyin isterseniz sevgili scubat ve magesuko,
Otomatik kalibrasyondan sonra manuel setup-speaker level menüsüne girip surroundların ve center'ın sesini maksimum yapıyorum, frontları değiştirmiyorum; sonuç fena değil
Selamlar...

Düzenleme: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 10 Ekim 2007; 12:50:00 >

scubat

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 12:47:41 

tamam teşekkürler..denedim oldu

ya birde şu eksi ses ayari hiç hoşuma gitmiyor bir türlü alışamadım.
sesi actikca sifira yaklasmasini istemiyorum ben normal olsun istiyorum. Bu ayari değiştirebiliyormuyuz?

son olarak da bu otomatik setupi yaptiktan sonra hoparlor ses seviyelerini nasil ayarlamis diye girdim baktim. surrondlarin biri -7 biri -8 db halbuki ayni olmasi gerekmezmi, optimizeri tam ortalarina koymustum. Güvenim sarsıldı bu oto setup'a...

quote:

Surroundlarla ilgili olarak benim uyguladığımı yazıyorum; bir deneyin isterseniz sevgili scubat ve magesuko,
Otomatik kalibrasyondan sonra manuel setup-speaker level menüsüne girip surroundların ve center'ın sesini maksimum yapıyorum, frontları değiştirmiyorum; sonuç fena değil
Selamlar...

Düzenleme: Yazım hatası

kursad_75

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 13:58:04