Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: " _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ "

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Omer76
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: " _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ " Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kursad_75

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 9:59:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

AV receiver'ın menülerinde speaker setting'e gir. Orada L, R, C, SR, SB ve SW seçeneklerine bir bak sefa. Hepsi " yes " ya da " on " olarak seçili mi? Player'ınla optik ya da coax bağlatı yaptı isen problem yoktur. Yine kumandan da " straight" tuşu varsa ona bas, film orjinal olarak nasıl kayıt edildi ise o formatta dinlersin...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
sefalenk

29 Ağustos 2007; 10:23:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

AV receiver'ın menülerinde speaker setting'e gir. Orada L, R, C, SR, SB ve SW seçeneklerine bir bak sefa. Hepsi " yes " ya da " on " olarak seçili mi? Player'ınla optik ya da coax bağlatı yaptı isen problem yoktur. Yine kumandan da " straight" tuşu varsa ona bas, film orjinal olarak nasıl kayıt edildi ise o formatta dinlersin...

hocam dvd player coax baglantı ile avr'ye baglı speaker seçeneklerine girince bütün hop ses alınıyor bütün kumanda üzerindeki modları kurcaştırdım ama olmadı malesef.

Avr:Yamaha 361
HOP:Pure acoustics joniour set
Sub:Definitive pro sub 1000
Dvd Player:Saba 5309
Tv:Vestel/zeta 72 ekran trueflat
kursad_75

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 10:42:07 

Sen bu işi orjinal bir dvd ile dener misin lütfen. Eğer orjinal dvd'de problem yoksa sorun da yoktur...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
scubat

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 11:54:38 

Kürşad,

radyo bilgileri için teşekkürler,

bu da benim sistem ama detaylar çok belli değil...

kursad_75

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 12:01:41 

Gerçekten çok şık görünüyor scubat, güle güle kullan. Frontlar göz alıcı özellikle ve iri-yarı benim wharf. 9,6'lar gibi
Sistemin altına ses ile ilgili bir yalıtım mı yaptın, yoksa bana mı öyle geldi?

scubat

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 12:41:13 

teşekkür ederim,

henüz evde düzenli olarak oturmuyorum, paketten cikan ambalaj malzemesini koydum kolonlarin altina, mobilyayi cizmesin diye

renk ve mazleme uyumuna dikkat ettim, beyaz lake + piano black + ceviz

alttaki raflari da siyah cam yapacagim.

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Gerçekten çok şık görünüyor scubat, güle güle kullan. Frontlar göz alıcı özellikle ve iri-yarı benim wharf. 9,6'lar gibi
Sistemin altına ses ile ilgili bir yalıtım mı yaptın, yoksa bana mı öyle geldi?

kursad_75

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 13:31:41 

quote:

Orjinalden alıntı: scubat
henüz evde düzenli olarak oturmuyorum, paketten cikan ambalaj malzemesini koydum kolonlarin altina, mobilyayi cizmesin diye

Eee, mal canın yongasıdır demişler scubat Bahsettiğin tadilatlardan sonra çok daha hoş görüneceği kesin. İleri de ben de geniş bir salona sahip olduğumda siyah ağırlıklı bir düzenleme yapacağım. Şimdilik yerlerde sürünüyor benim sistem
Tekrar hayırlı olsun,selamlar...

scubat

Sisteme Gözat

29 Ağustos 2007; 15:15:34 

çok teşekkürler

zart

29 Ağustos 2007; 19:24:31 

@scubat gerçekten çok şık gözüküyor ses ve görüntü performansının da güzel olduğu belli.güle güle uzun ömürlü kullanman dileklerimle.yanlız sol front hoparlörün'ün yanında subwoofer galiba zaten hoparlör kendinden sub'lı okadar da yakınında olması rezonansa neden olmuyor mu?

selamlar

Yamaha rx-v659,Philips dvd player dvp-5980,Wharfedale 9.6,Luxman ocean III,Ps3 60 gb ,Samsung 66 Lcd
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Ağustos 2007; 13:37:50 

Scubat sistemin çok şık. Hoparlörlerin markası ne? Ayrıca televizyonun süper

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz
Zalman 9700 LED Cooler, GigaByte P35-DQ6 Anakart, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2 Harddisk, NEC 3520a DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066 MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
hometheatre

30 Ağustos 2007; 14:26:51 

güle güle kullan scubat kardeş çok şık durmuşlar

zart

30 Ağustos 2007; 15:42:11 

bana jamo gibi geldi.
quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Yamaha rx-v659,Philips dvd player dvp-5980,Wharfedale 9.6,Luxman ocean III,Ps3 60 gb ,Samsung 66 Lcd
sefalenk

30 Ağustos 2007; 16:31:40 

pure dream 77'ye daha çok benziyo gibi ama jamo havasıda yok degil.
quote:

Orjinalden alıntı: zart

bana jamo gibi geldi.
quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefalenk -- 30 Ağustos 2007; 16:38:18 >

Avr:Yamaha 361
HOP:Pure acoustics joniour set
Sub:Definitive pro sub 1000
Dvd Player:Saba 5309
Tv:Vestel/zeta 72 ekran trueflat
JuneSUN

31 Ağustos 2007; 0:26:52 

arkadaslar oyle guzel ses duzeneklerınız varkı hepsı bırbırınde şık hepsıde ust sınıf ses sıstemlerı. yanlıs anlamayın lcd ve plazma tvlere karsı degılım onlarda evımızde bulunsun ama neden ev sınemanızı 10000:1 yada 15000:1 kontrastlı 1000 ıle 1600 arası ansılumen ısık gucune sahıp hd cozunurluklu HDMI desteklı 2-(2,5) metre gıbı kısa mesafeden dev goruntu alabılecegınız bır projeksıyonla tamamlamayı dusunmuyorsunuz. projeksıyonla perdeye aktarılan goruntude benım farkına varamadıgım dezavantajımı var.

SEG106 plazma,next 2000cıs,epson TW20,panasonıc bd10,pioneer VSX-415K,pioneer S-V230A-W,pioneer S-W90S,pioneer SE-M380,sony MDR-DS1000
ayhifi

31 Ağustos 2007; 3:13:58 

@scubat güle güle kullan gerçekten çok şık görünüyorlar . zart arkadaş haklı jamo s 606 HCS3 kolon takımı ve yanındaki de hediye olarak gelen A200 sub olsa gerek. scubat ile daha önce mailleşmiştik 1200 es ile jamo takımı aldığını biliyorum. ben de bu seti düşünüyordum ancak yerim pek müsait değil :( . Hem sinema hem müzik için benim gibi yeni başlayanlara yeterli bi sistem olurdu aslında. yer sıkıntısından dolayı müziği bir kenara bıraktım şimdilik sadece sinema için salonuma bir sistem kurmayı düşünüyorum. (Salonum oldukça ufak 16 17 metrekare kadar) Sizce onkyo HTC 304 veya HTS 590 gibi kompact bir sistem mi alsam daha iyi olur yoksa anfiyi daha iyi bişey alıp diğer parçaları yavaş yavaş mı toplasam daha iyi olur. Bütçem şimdilik 1000 YTL ancak kasarsam 2000 e kadar esneyebilirim. Şimdiden teşekkürler.

saygılar.

----------------------------------------------------------------
kursad_75

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2007; 9:25:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ayhifi
@scubat güle güle kullan gerçekten çok şık görünüyorlar . zart arkadaş haklı jamo s 606 HCS3 kolon takımı ve yanındaki de hediye olarak gelen A200 sub olsa gerek. scubat ile daha önce mailleşmiştik 1200 es ile jamo takımı aldığını biliyorum. ben de bu seti düşünüyordum ancak yerim pek müsait değil :( . Hem sinema hem müzik için benim gibi yeni başlayanlara yeterli bi sistem olurdu aslında. yer sıkıntısından dolayı müziği bir kenara bıraktım şimdilik sadece sinema için salonuma bir sistem kurmayı düşünüyorum. (Salonum oldukça ufak 16 17 metrekare kadar) Sizce onkyo HTC 304 veya HTS 590 gibi kompact bir sistem mi alsam daha iyi olur yoksa anfiyi daha iyi bişey alıp diğer parçaları yavaş yavaş mı toplasam daha iyi olur. Bütçem şimdilik 1000 YTL ancak kasarsam 2000 e kadar esneyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
saygılar.

AV receiver+hoparlör seti şeklinde kurulacak sistemler, hazır setlerle kıyas tutmaz ayfihi. Eğer gerçekten hem ses hem zerafet açısından seni tatmin edecek bir