AV receiver'ın menülerinde speaker setting'e gir. Orada L, R, C, SR, SB ve SW seçeneklerine bir bak sefa. Hepsi " yes " ya da " on " olarak seçili mi? Player'ınla optik ya da coax bağlatı yaptı isen problem yoktur. Yine kumandan da " straight" tuşu varsa ona bas, film orjinal olarak nasıl kayıt edildi ise o formatta dinlersin...
AV receiver'ın menülerinde speaker setting'e gir. Orada L, R, C, SR, SB ve SW seçeneklerine bir bak sefa. Hepsi " yes " ya da " on " olarak seçili mi? Player'ınla optik ya da coax bağlatı yaptı isen problem yoktur. Yine kumandan da " straight" tuşu varsa ona bas, film orjinal olarak nasıl kayıt edildi ise o formatta dinlersin...
hocam dvd player coax baglantı ile avr'ye baglı speaker seçeneklerine girince bütün hop ses alınıyor bütün kumanda üzerindeki modları kurcaştırdım ama olmadı malesef.
Gerçekten çok şık görünüyor scubat, güle güle kullan. Frontlar göz alıcı özellikle ve iri-yarı benim wharf. 9,6'lar gibi Sistemin altına ses ile ilgili bir yalıtım mı yaptın, yoksa bana mı öyle geldi?
henüz evde düzenli olarak oturmuyorum, paketten cikan ambalaj malzemesini koydum kolonlarin altina, mobilyayi cizmesin diye
renk ve mazleme uyumuna dikkat ettim, beyaz lake + piano black + ceviz
alttaki raflari da siyah cam yapacagim.
quote:
Orjinalden alıntı: kursad_75
Gerçekten çok şık görünüyor scubat, güle güle kullan. Frontlar göz alıcı özellikle ve iri-yarı benim wharf. 9,6'lar gibi Sistemin altına ses ile ilgili bir yalıtım mı yaptın, yoksa bana mı öyle geldi?
Orjinalden alıntı: scubat henüz evde düzenli olarak oturmuyorum, paketten cikan ambalaj malzemesini koydum kolonlarin altina, mobilyayi cizmesin diye
Eee, mal canın yongasıdır demişler scubat Bahsettiğin tadilatlardan sonra çok daha hoş görüneceği kesin. İleri de ben de geniş bir salona sahip olduğumda siyah ağırlıklı bir düzenleme yapacağım. Şimdilik yerlerde sürünüyor benim sistem Tekrar hayırlı olsun,selamlar...
@scubat gerçekten çok şık gözüküyor ses ve görüntü performansının da güzel olduğu belli.güle güle uzun ömürlü kullanman dileklerimle.yanlız sol front hoparlörün'ün yanında subwoofer galiba zaten hoparlör kendinden sub'lı okadar da yakınında olması rezonansa neden olmuyor mu?
selamlar
@scubat güle güle kullan gerçekten çok şık görünüyorlar . zart arkadaş haklı jamo s 606 HCS3 kolon takımı ve yanındaki de hediye olarak gelen A200 sub olsa gerek. scubat ile daha önce mailleşmiştik 1200 es ile jamo takımı aldığını biliyorum. ben de bu seti düşünüyordum ancak yerim pek müsait değil :( . Hem sinema hem müzik için benim gibi yeni başlayanlara yeterli bi sistem olurdu aslında. yer sıkıntısından dolayı müziği bir kenara bıraktım şimdilik sadece sinema için salonuma bir sistem kurmayı düşünüyorum. (Salonum oldukça ufak 16 17 metrekare kadar) Sizce onkyo HTC 304 veya HTS 590 gibi kompact bir sistem mi alsam daha iyi olur yoksa anfiyi daha iyi bişey alıp diğer parçaları yavaş yavaş mı toplasam daha iyi olur. Bütçem şimdilik 1000 YTL ancak kasarsam 2000 e kadar esneyebilirim. Şimdiden teşekkürler.
Orjinalden alıntı: ayhifi @scubat güle güle kullan gerçekten çok şık görünüyorlar . zart arkadaş haklı jamo s 606 HCS3 kolon takımı ve yanındaki de hediye olarak gelen A200 sub olsa gerek. scubat ile daha önce mailleşmiştik 1200 es ile jamo takımı aldığını biliyorum. ben de bu seti düşünüyordum ancak yerim pek müsait değil :( . Hem sinema hem müzik için benim gibi yeni başlayanlara yeterli bi sistem olurdu aslında. yer sıkıntısından dolayı müziği bir kenara bıraktım şimdilik sadece sinema için salonuma bir sistem kurmayı düşünüyorum. (Salonum oldukça ufak 16 17 metrekare kadar) Sizce onkyo HTC 304 veya HTS 590 gibi kompact bir sistem mi alsam daha iyi olur yoksa anfiyi daha iyi bişey alıp diğer parçaları yavaş yavaş mı toplasam daha iyi olur. Bütçem şimdilik 1000 YTL ancak kasarsam 2000 e kadar esneyebilirim. Şimdiden teşekkürler. saygılar.
AV receiver+hoparlör seti şeklinde kurulacak sistemler, hazır setlerle kıyas tutmaz ayfihi. Eğer gerçekten hem ses hem zerafet açısından seni tatmin edecek bir