Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: " _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ "

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: " _____ YAMAHA AV RECEİVERS _____ " Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kursad_75

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2007; 17:36:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Gördüğüm kadarı ile sen de 659 almışsın zart, iyi günlerde kullan, hayırlı olsun...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
zart

4 Temmuz 2007; 21:13:00 

sağol kursad dostum...
bende yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum amfiyi 900ytl gibi bir ücrete aldım tanıdıktan sıfır titan rengi...yorumlarımı daha sonra senin açtığın bu topiicde yazacam inşallah.resimlerde koyarım yorumlarınızı beklerim...

A\V Receivers:Yamaha tx-v659 titan,Kaynak:Sony PlayStation 3 60GB,Tv:Samsung 66 ekran lcd,Speaker:Wharfedale 9.6,wharfedale 9cs...
zart

4 Temmuz 2007; 21:15:11 

@magesuko dostum yorumun için çok teşekkür ederim bu yorumu dikkate alarak hareket edeceğim...

saygılarımla

A\V Receivers:Yamaha tx-v659 titan,Kaynak:Sony PlayStation 3 60GB,Tv:Samsung 66 ekran lcd,Speaker:Wharfedale 9.6,wharfedale 9cs...
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2007; 9:56:01 

Zart dostum bütçe ne kadar? Diğer hoparlörlerde klipsch mi olacak yoksa mevcut hoparlörlerin var mı hazırda? Eğer büyük bir alanda kullanacaksan Center olarak RC-62 de önerebilirim biraz tuzlu olmasına rağmen

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
zart

6 Temmuz 2007; 10:10:36 

magesuko dostum
hoparlör set olacak yani herşey aynı markanın ürünü olacak.amfi hariç tabi.kullanacağım alan büyük değil 12m2 civarında.

selamlar

MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2007; 11:03:33 

Dostum öyleyse sana benim kullandığım sistemi önereyim hatta Ankaradaysan gelip dinleyebilirsin bizzat. Sana maliyeti anfi hariç 2500 ytl civarı olur tahminen.

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz Zalman 9700 LED, GigaByte P45-DS3R, HIS 512MB ATI Radeon HD4850 IceQ4 Turbo, Seagate 160+300+500GB Sata2, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Fatal1ty 1066MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
zart

6 Temmuz 2007; 12:17:19 

çok saol magesuko dostum ev istanbulda ankarada işim olduğunda veya tatile filan gelirsem eğer uğramaya çalışırım.sıcak kanlılığın ve yardımseverliliğin için çok teşekkür ederim...seti toparlamak için acelem yok aslında belki amerikaya gitme durumum var onu da göz önünde bulundurarak hareket ediyorum.gidemesemde akrabalar var onlardan yardım isterim bişeyler yaparlar artık

wezzi

6 Temmuz 2007; 14:22:29 

Slm arkadaşlar bu alt başlık gerçektende çok ilgi gördü bende işi bilenlerden zevkle okumaya çalışıyorum. kursad_75 arkadaş gibi bende bir tane 659 Yamaha ve Harman/Kardon HKTS 11 hop. aldım. Sağolsun Zapatero arkadaşın yardımıyla ayarları yaptık. Şuan gayet iyi sayılır ( tabi atladığım bır yeri yoksa.) Subwoofer biraz kuvvetli müstakil evde olsa ortaığı epeyce sallıyor. Herkese slm lar.

kursad_75

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2007; 18:12:31 

Hayırlı olsun sevgili wezzi,
İyi günlerde kullan, keyifli dinletiler. Demek zapatero ayarlara yardım etti, o pek anlamaz da bu işlerden Bu vesile ile ona da buradan selamlar... Hoparlör setininin performansını merak ettim şahsen. Paylaşımlarını yaz lütfen, kal sağlıcakla...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
MaGeSuKo

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2007; 9:20:09 

quote:

Orjinalden alıntı: zart

çok saol magesuko dostum ev istanbulda ankarada işim olduğunda veya tatile filan gelirsem eğer uğramaya çalışırım.sıcak kanlılığın ve yardımseverliliğin için çok teşekkür ederim...seti toparlamak için acelem yok aslında belki amerikaya gitme durumum var onu da göz önünde bulundurarak hareket ediyorum.gidemesemde akrabalar var onlardan yardım isterim bişeyler yaparlar artık

Herzaman beklerim

zapatero

7 Temmuz 2007; 10:36:58 

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Hayırlı olsun sevgili wezzi,
İyi günlerde kullan, keyifli dinletiler. Demek zapatero ayarlara yardım etti, o pek anlamaz da bu işlerden Bu vesile ile ona da buradan selamlar... Hoparlör setininin performansını merak ettim şahsen. Paylaşımlarını yaz lütfen, kal sağlıcakla...

kursad dokundurmuşsun kardeş bize.
valla yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince ama dün subwoofer konusunda sefalenk arkadaşın durumuna çok üzüldüm yaa...arkadaşa bende kullandığım yst sw-030 yamaha yı önermiştim..o da almış ama hiç memnun kalmamış ...cihaz pörtleme falan yapıyor dedi...iade etmiş..yeni cihaz bakıyomuş şimdi...kafam bozuldu...benim kullandığım cihaz çok iiyiydi halbuki...şimdi de definitive pro sub-80 kullanıyorum.bu da hayli güzel bir ürün...ama bundan sonra tavsiye felan olayına girmicem...dinledim memnun kaldım...karar senin demek en mantıklısı...
sefalenk

7 Temmuz 2007; 12:35:28 

olur böyle şeyler sonuçte herkesin baklentisi farklı yamaha pureye göre daha iyiydi. ama malesef bunu iade etme şansım kalmadı alıcı bulursam satıcam artık yeni subuda hala karar veremedim bakıyorum şimdilik aslında bilindik temiz bir ikinci el bulursam oda olabilir aklınızda bulunsun

quote:

valla yardımcı olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince ama dün subwoofer konusunda sefalenk arkadaşın durumuna çok üzüldüm yaa...arkadaşa bende kullandığım yst sw-030 yamaha yı önermiştim..o da almış ama hiç memnun kalmamış ...cihaz pörtleme falan yapıyor dedi...iade etmiş..yeni cihaz bakıyomuş şimdi...kafam bozuldu...benim kullandığım cihaz çok iiyiydi halbuki

satılık yamaha rx-v361(400ytl)-pure acoustics joniour hop seti(180 ytl)-definitive pro sub 1000-(600ytl)ürünlerin hepside çiziksiz ,garantili ve faturalıdır.
zart

7 Temmuz 2007; 18:40:53 

bende üzüldüm...
sefalenk dostum sub olayı çok ciddi birşey o yüzdem paraya kıyıp iyi bir şey almak lazım ( yamahanın sub'ını kötülemiyorum ) definitive bu konuda gerçekten iyi sub olarak bu markaya bak istersen...

zart