Giriş | |
|
|
|
5 Eylül 2008; 23:50:22
|
|
|
tamerge, Hayırlı olsun diyelim iyi günlerde kullanırsın inşallah. Sen bir otomatik ayarlat bak ne eksik ne fazla geliyor ona göre yaparız ayarını.
TV: Panasonic 46pz85e / DVD: Pioneer DV600 /A/V Receiver: Onkyo TX-SR 876 / Stereo Integrated:Roksan Kandy MKIII / Cd Player: Roksan Kandy MKIII / Front: B&W 703 / Center : B&W HTM61 / Surround : B&W 686
|
|
|
|
|
5 Eylül 2008; 23:59:49
|
|
|
otomatik ayar danda hiç hoşlanmıyorum be birader ,sen hangi ayarları tercih ettin?
|
|
|
6 Eylül 2008; 0:02:44
|
|
|
front ları vede sub ın crossover ayarlarını nasıl yapmalı,frontları 80 ,sub ı 85 hz demi kullanmalı acaba.buna bi türlü kafam basmadı valla
|
|
|
8 Eylül 2008; 14:39:40
|
|
|
sonunda sub ımıza kavuştuk,artık ayarlar konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
|
8 Eylül 2008; 16:56:38
|
|
|
dvd arşivin sağlammış..
|
|
|
|
|
8 Eylül 2008; 17:56:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tamerege sonunda sub ımıza kavuştuk,artık ayarlar konusunda yardımlarınızı bekliyorum. tamerege , sub.un hayırlı olsun çok güzel fiyata aldın. Evo 40 larıda Hakandan ben alacaktım ama son anda sub. işene girince geri kaldı. Tamerege, frontlar wharfedale 9.6 mı ? Bayağı heybetli görünüyor.
|
|
|
8 Eylül 2008; 19:52:27
|
|
|
quote:
ufukman Tarih 8 Eylül 2008; 16:56:38 dvd arşivin sağlammış.. yok be dostum,sadece çok sevdiğim ve kült film leri arşivliyorum.yoksa can dayanmaz ona,gönül hepsini almak ister ammaaaa ... quote:
ayancıklı Tarih 8 Eylül 2008; 17:56:00 quote: Orjinalden alıntı: tamerege sonunda sub ımıza kavuştuk,artık ayarlar konusunda yardımlarınızı bekliyorum. tamerege , sub.un hayırlı olsun çok güzel fiyata aldın. Evo 40 larıda Hakandan ben alacaktım ama son anda sub. işene girince geri kaldı. Tamerege, frontlar wharfedale 9.6 mı ? Bayağı heybetli görünüyor. evet dostum 9.6.bende ilk gördüğümde "bu ne laaayn" dedim ama şimdi gözüm alıştı.ben aslında evo lara taliptim ama kısmetimizde jbl varmış.olsun süppeeer oldu
|
|
|
8 Eylül 2008; 23:15:57
|
|
|
sub için 300 ytl süper fiyat
|
|
9 Eylül 2008; 15:53:08
|
|
|
TAMEREGE BEY,HAKAN BEY VE TÜM ÜSTATLAR YARDIM! arkadaşlar merhaba,forumu okudukça ve takip ettikçe görüyorumki hepiniz bu işin üstadı olmuşsunuz.ben ev sinema sistemlerinde rx-v663 e mıısıon m-cube 5.1 nasıl olur diye bir başlık açtım burayı görmeden.kusura bakmayın artık kirlilik için.m-cube tercihimdeki amaç az yer kaplama ve şıklıktı.yeni evleneceğim için yeni hayat deyip bir sizinde yardımınzla bir sistem kurmaya karar verdim.eve eşyalar geldi yer çok daraldı.bu nedenle çok yerkaplamayacak ama ses olarakda memnun edecek bir sistem için yardımınızı bekliyorum.ben izmirde oturuyorum.set için yönlenidirirseniz çok sevinirim.a/v receiver olarak kafamda yazdığım gibi rx-v663 var hem onkyolardan daha ucuz hemde sesolarak kardeş sayılabilecek bir amfi ileri.hoparlörler için gerisi siz üztatlara kalmış.acil yardımlarınızı bekliyorum.hayıtlı ramazanlar.
|
|
|
9 Eylül 2008; 16:11:36
|
|
|
güzel olur. @sdertyan ermeni ismi mi? stereo ses çift kolon sesini bekleme ama.
|
|
|
9 Eylül 2008; 16:59:22
|
|
|
jbl e250 300 ytl bulsakda bizde alsak..varmı satan?
|
|
9 Eylül 2008; 17:03:14
|
|
|
sen bekle ben bulup gelcem şimdi ... sizi gidi evo aşıkları siziii
|
|
|
9 Eylül 2008; 17:46:51
|
|
|
Bu arada 663 yamahalarda sayın Oronro'dan esinlenerek yaptığım biamping(ayrı bir anfi ile değil kendisi içinde) iyi bir fark yarattı diye düşünüyorum. Çok inceleme şansı bulamadım. Bu akşam kısmetse daha detaylı dinleyeceğim. İlk dikkatimi çeken bassların çok daha titreşimli gelişi oldu.
TV: Panasonic 46pz85e / DVD: Pioneer DV600 /A/V Receiver: Onkyo TX-SR 876 / Stereo Integrated:Roksan Kandy MKIII / Cd Player: Roksan Kandy MKIII / Front: B&W 703 / Center : B&W HTM61 / Surround : B&W 686
|
|
|
|
|
9 Eylül 2008; 20:18:40
|
|
|
quote:
sdertyan Tarih 9 Eylül 2008; 15:53:08 TAMEREGE BEY,HAKAN BEY VE TÜM ÜSTATLAR YARDIM! arkadaşlar merhaba,forumu okudukça ve takip ettikçe görüyorumki hepiniz bu işin üstadı olmuşsunuz.ben ev sinema sistemlerinde rx-v663 e mıısıon m-cube 5.1 nasıl olur diye bir başlık açtım burayı görmeden.kusura bakmayın artık kirlilik için.m-cube tercihimdeki amaç az yer kaplama ve şıklıktı.yeni evleneceğim için yeni hayat deyip bir sizinde yardımınzla bir sistem kurmaya karar verdim.eve eşyalar geldi yer çok daraldı.bu nedenle çok yerkaplamayacak ama ses olarakda memnun edecek bir sistem için yardımınızı bekliyorum.ben izmirde oturuyorum.set için yönlenidirirseniz çok sevinirim.a/v receiver olarak kafamda yazdığım gibi rx-v663 var hem onkyolardan daha ucuz hemde sesolarak kardeş sayılabilecek bir amfi ileri.hoparlörler için gerisi siz üztatlara kalmış.acil yardımlarınızı bekliyorum.hayıtlı ramazanlar. sdertyan kardeşim ne demek yardım etmezmiyiz?forum ne için var...kusura bakma ben hafta sonları hariç akşam ancak işten gelince girebiliyorum foruma .forumu takip etmen güzel.kafanda bazı marka ve modelleri oluşturmuşsun,ben öyle yapmadım dünya zarar ettim ... görüyorumki avr olarak sende kafanda 663 e karar vermişsin,güzel bir seçim olmuş ,bende kullanıyorum yeni aldım bir ay kadar oldu ve çok keyif alarak dinliyorum.yeni nesil ses formatları dahil tüm ses formatlarını barındırıyor,2 hdmi girişi var (benim için yeterli zira tv dede 2 adet hdmi girişi var)upscalling yapmıyor ama aldığı 1080p görüntüyü aktarabiliyor ve hdmi 1.3 versiyon,7*95 watt çıkışı varki 6 ohm da bu yanlış bilmiyorsam yaklaşık 145 watt a denk geliyor,bu da hele apartmanda oturuyorsan benim gibi,yeterde artar.zaten sesi köklesek apartmandan kessin kovalarlar ... hoparlör mevzuuna gelecek olursak,az yer kaplasın diyorsan işin biraz zor.böyle bir anfi aldınmı bence iyide hoparlör seti almalısın yoksa "yaw ben ne biçim amfi aldım bu ne biçim ses " deyiverirsin.az yer kaplasın diyorsan biraz beklersen 7+1 li kompakt blue ray sistemler yolda.hatta samsung ilkini çıkarmış (Samsung HTBD2 / HT-BD2 7.1 Bluray Sinema Sistemi )...böyle bir sistem hem yer kaplamaz hemde tüm ses formatlarını destekler.ama unutmamalısinki hiç bir kompakt sistem deck sistemlerin yerini tutmaz ... kendi şahsi fikrim bahsettiğin missionlar ile bu avr yi birleştirince çokta mutlu olmayabilirsin
|
|
|
9 Eylül 2008; 20:22:39
|
|
|
quote:
atokgozlu Tarih 9 Eylül 2008; 0:12:42 hayırlı olsun güle güle kullan............ | | | |