Şimdi Ara

Meizu 18'in ön tasarımını gösteren kısa bir video yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meizu 18'in ön tasarımını gösteren kısa bir video yayınlandı



    Snapdragon 888'in duyurulmasının ardından bu işlemciyle güçlendirilmiş akıllı telefon çıkaracağını açıklayan ilk şirketlerden biri Meizu olmuştu. Markanın yeni amiral gemisi için geri sayım başlarken sızıntıların sayısı da giderek artıyor.



    Ayrıca Bkz.Redmi başkanı, K40'ın render görüntülerini çirkin olarak nitelendirdi



    Son olarak Meizu 18'in ön tasarımını gösteren kısa bir video yayınlandı. Görüntülere bakılırsa akıllı telefon ekranın altına yerleştirilmiş selfie kamerası ile gelecek. Videodaki cihazın Meizu 18 mi yoksa daha gelişmiş Meizu 18 Pro mu olduğu belli değil.





    Meizu 18 hakkında bilinenler



    Çinli duyumcu Digital Chat Station'a göre akıllı telefon Full HD+ çözünürlük ve 120 Hz tazeleme oranı sunan OLED ekrana sahip olacak. Meizu 18 için ayrıca 30W hızlı şarj özellikli 3.910 mAh pil söylentileri var. Pro versiyonunun ise 40W hızlı şarjı destekleyen 4.410 mAh bataryayla geleceği belirtiliyor.



    Yeni Meizu amiral gemileri 2021'in bahar aylarında tanıtılacak. Akıllı telefonların 580 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaları bekleniyor. Ancak Çinli şirket henüz bu bilgileri resmi olarak onaylamış değil.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/meizu_18_in_display_camera_hands_on_video-news-47462.php
    Kaynak:https://sparrowsnews.com/2021/01/28/meizu-18-hands-on-video/
    Kaynak:https://m.weibo.cn/detail/4598456163500073



  • 17 si uğramadı bize teğet geçti😁
  • Ekran altı kamerası yaygınlaştığı zaman tüm telefonlar önden aynı görünüme sahip olacak büyük ihtimalle

  • işletim sistemini lineage os yapsınlar alalım

  • Meizu güzel telefon üretiyor fakat yazılım desteği sıfır. İnsan iyi kötü bi güncelleme verir hangi sürümde alırsanız onda kalıyor. Zamanında Meizu 16 almıştım tasarımı ve kamerası bence çok başarılıydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması gereken o zaten... Bir telefonu ancak 3 bilemedin 5 sene kullanıyoruz. Meizu, önemli güvenlik güncellestirmelerini ve arayüz güncellestirmelerini eğer gercekten hatalar varsa veriyor fakat android sürüm güncellestirmesi vermiyorlar.. Android OS zaten tek bir sürüm dahi en az 3 - 5 yıl yazılım uyumlulugu sorunu yaratmıyor yani yeni sürüm androidlerle eskilerin arasında da ahım sahım farklar yok.. Bugün kullandıgım telefonda android 7 bile olsa store'da ki tüm yazılımları calıstırabilirdim... O yüzden zırt pırt güncellestirmeler zaten gereksiz..


    Ben telefonda nasıl güncelleme yapmam, kurulu düzenimi nasıl bozmam, yeni buglar ve hatalarla nasıl karsılasmam diye düsünürken, millet sürekli güncellestirme almak ve basını yeni buglarla derde sokmak istiyor firmalar da müsteri kacırmamak icin bu yüzden veriyorlar zaten.. yani ben sırf güncellestirme almayayım diye build prop'u editlemeye calıstım bugun fakat android 10'la birlikte system dizini read write mount edilemiyormus.. Root erisimin bile olsa buna izin verilmiyormus.. Bunun icin bir magisk modülü buldum termux dan calısan ama ugrasmaya üsendim Meizu 18'in ön tasarımını gösteren kısa bir video yayınlandı 

  • meizu ölmedi mi ya. e biz senin cenazene geldik?

  • Bu Telefon meizu 18 değil, telefon tersten tutulmuş, alttaki çerçeve daha küçük (birinci kanıt), sol alt bölümü eliyle bilerek kapatmış (2.), şarj yüzdesinin yanında delikli kamera sistemi için yapılmış boşluk var, bir şekilde telefonu ters tutmalarına rağmen sistemi de terslemeyi başarmışlar!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.