Şimdi Ara

Türkçe seslendirmeyle çıkacak olan Türk yapımı samuray temalı oyun Ronin: Two Souls'tan fragman paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkçe seslendirmeyle çıkacak olan Türk yapımı samuray temalı oyun Ronin: Two Souls'tan fragman paylaşıldı



    Yayıncılığını ve geliştiricliğini Türk oyun stüdyosu M11 Studio'nun yaptığı samuray temalı rol yapma oyunu Ronin: Two Souls'un çıkış fragmanı yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Türk yapımı simülasyon oyunu Toy Tinker Simulator'ın deneme sürümü Steam'de yayınlandı



    Ronin: Two Souls, 18 Şubat'ta erken erişime açılacak. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyun çıkışında Türkçe seslendirme ve Türkça altyazı seçeneği sunacak. Oyuna baktığımızda temanın samuray olması gerçekten ilgi çekici. Ancak oyun genel olarak bakınca Ghost of Tsushima'ya benzediğini söyleyebiliriz.



    Son olarak M11 Studio'nun yalnızca iki kişilik bir ekipten oluştuğunu hatırlatalım. Yani iki kişinin geliştirdiği bir oyun için bu proje fazlasıyla büyük. Böyle bir projeye cesaret ettikleri için bile kendilerini tebrik ediyoruz.



    Oyun için paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca tanıtım yazısını da aşağıdan okuyabilirsiniz.





    Tanıtım Yazısı



    Tamamen kurgusal olan bu dünyada Japonya’nın ücra köşesinde küçük bir adada yaşayan Kenji’nin yolculuğuna tanık olun, başka insanlarla tanışın ve Kenji’nin hikâyesine yön verin. Toshi adasında yalnız başına yaşamakta olan Kenji, bir gün istemediği bir şey yapmak zorunda kalır ve tüm hayatı değişir. Siz burada oyuncu olarak düşmanlarınızı dost, dostlarınızı düşman olarak belirlemekte serbestsiniz.



    FPP ve TPP kamera açısına sahip oyunumuzda, etraftaki insanlarla sohbet edebilir, onların hayatlarına dair ek bilgiler öğrenebilirsiniz. Düşmanlarınız ile dostluk kurup ileriki bölümlerde kendinize bu dostluklardan çıkar sağlayabilirsiniz. Erken erişim olarak yayınladığımız ilk bölümümüzde karakterinizin temel yapısını oluşturun, güncellemeler ile eklenen yeni bölümlerde bu yapının üzerine oyunu inşa edin. Samuray olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kenji’yi siz canlandırın.



    “Bazen hayat sana acımasız olur ve senden yapmak istemediğin bir şeyi yapmanı ister, yapmak zorundasındır. Çünkü seçme hakkın aslında yoktur.”



    RONIN hikâyeyi odağına almış tamamen oyuncuyu oyunun evreninde serbest bırakan gerçek bir RPG oyunudur. Sıkıcı ve gereksiz boş görevlerin olmadığı, devamlı aynı ganimetin kazanılması için yapılan o sıkıcı etkinliklerden sıyrılan, kendi tarzı olan bir aksiyon/macera oyunudur. Bölüm 1 ile oyuna başladığımız Kenji karakteri samuray olmak için sıkı çalışmaktadır. Fakat ilk bölümün bitmesi ile beraber peşimizden asla kaçamayacağımız bir bela gelmektedir. Artık Kenji yalnız değildir ve o iş bitene kadar da yalnız olamayacaktır. İlerleyen bölümlerde oyuna gizlilik ve daha birçok mekanik eklenecektir. Hatta Co-op ve PVP modu ekleme gibi çılgın bir planımız dahi var. Co-op modundan çok ümitli olduğumuzu da bilmeniz daha iyi olabilir.




    Kaynak:
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Turk_Yapimi_Ronin_Two_Souls_18_Subatta_Erken_Erisime_Aciliyor-107451.htm







  • Ghost of Tsushima'nın yüzde bin beş yüz downgrade yemiş hali.
  • Çok güzel olmuş kardeşim bir daha yapmayın.

  • Ortada daha bir şey yokken bu kadar boş yorum yapmak neden ? Cesaretiniz ya da bilginiz varsa sizde yapanlara katılından da daha iyi çıksın ortaya. Hee "Bizim bilgimiz yok biz ne anlarız " derseniz !! O zaman boş boş eleştirmeyi bırakın.

  • Kurana el basan lol karakter tanıtımı gibi olmuş.

    Şaka bi yana bekliyoruz bakalım nasıl olacak :)
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Bir şeyler yapılmasını kaldıramıyorlar hocam normal..

  • Bence çok güzel görünüyor başarılar yapım ekibine, böyle böyle üstüne koyacaklar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kendi kültürümüzü de biraz tanısak ve tanıtabilme lüksüne erişebilsek. Kültürümüze has o kadar kılıcımız ile ne oyunlar döner.

  • Turkce seslendirme olmasi guzel olmus, iyi dusunmusler.

  • Tebrik ederim. Türk yapımı Türkçe dublaj oyunların daha çok olması temennisiyle. Başarılar dilerim.

  • Oyundan iki görüntü olsaydı da bekleseydik şişirme olmasında
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Saçma bence. Bir araba alırken tipini eleştirdiğinizde oto tasarımcısı olmanız gerekmez. Bir işlemci çok ısınıyor diye eleştirince, çekirdekleri tasarlamanız gerekmez. Bir çok konu daha yazılabilir. Oyun bu oynarsınız yada fragmanda grafikleri beğenmezsiniz, konusunu beğenmezsiniz ve bunu insanlar söyler. He bu arada inşallah oyun iyi çıkar. Sonuçta bizim oyunumuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuhaser -- 29 Ocak 2021; 23:40:55 >
  • Hayırlı olsun. İlerleme adına her adım önemli. Saruman'ın eli dahi var, maşallah. :)

  • Oynanış fragmanı nerede?

  • yuhaser Y kullanıcısına yanıt

    Ortada olmayan bir ürün için eleştirilmez. Ürünü görün ondan sonra eleştirin. Jokey olmak için önce at olunmayacağını bende biliyorum. İşkembeden eleştirenlere benim sözüm.

  • Baya iyi duruyor bence. İnşallah başarılı olur. Erişilebilir bir fiyat olursa desteğimizi oluruz.
  • Türkçe Seslendirmeli gameplayhttps://www.youtube.com/watch?v=-GrumUqi56s

  • Türk yapımı, samuray temalı oyun? İlginçmiş.

  • Oyun güzel duruyor terbiyesizlik yapmaya gerek yok. İki kişi birleşip casaret edip bir projeye girişmişler bizede desteklemek düşer

  • Yabancı gömmez de bizim insanımızı. Bizim insanımız bizi gömer.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.