Şimdi Ara

Steam Oyun Festivali Başlıyor! 500'den fazla oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam Oyun Festivali Başlıyor! 500'den fazla oyunu ücretsiz deneyebileceksiniz



    PC oyunculuğunun artık en vazgeçilmez platformu olan Steam, yeni oyun festivali için hazırlanıyor. Bu sefer çok daha fazla oyunu deneyebileceğiz. 



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin resmi modlama araçları indirilmeye hazır; artık daha fazla mod göreceğiz



    Geçtiğimiz saatlerde Valve, yeni Steam Oyun Festivali'nin ne zaman başlayacağını duyurdu. Duyuruya göre Steam Oyun Festivali 3 Şubat 2021'de başlayıp 9 Şubat 2021'de son bulacak. Bu festivalde 500'den fazla oyunun demosunu deneyebileceksiniz ve oyunlar ile ilgili canlı yayınlara katılıp geliştiriciler ile sohbet edebileceksiniz. 



    Festival tam olarak 3 Şubat'ta Türkiye saati ile 21.00'da başlayacak. Ayrıca bu sefer ek olarak bir açılış canlı yayını da yapılacak ve onu da Twitch ve Steam üzerinden izleyebilceksiniz. Festivalin resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Festival için yayınlanan videoyu da aşağıda bulabilirsiniz. 



    Son olarak 11 Şubat'ta başlayıp 15 Şubat'ta bitecek bir Steam indirimi olacağını hatırlatalım. İndirimler başladığında sizlere tekrar aktaracağız.











  • Oyun 18 lira, indirimde 1,63 TL'ye iniyor. Ve senede 8-10 kere bu fiyata düşüyor. Bu fiyata da almıyorsan git torrentten indir oyna. Bedava versiyonunu indirince oyun firması açısından bir şey değişmiyor çünkü. Bu arada 1,63'e alıp yarım saat oynasan açacağın 2-3 kartı envanterden daha pahalıya satarsın ve oyun için üste para almış olursun
  • Boş iş, zaten normalde alıp deneyip beğenmezsen geri iade edebiliyorsunuz
  • Demo nedir allah aşkına denemek istesem korsan indirir denerim hatta oynarım bedava kampanya yapın yada oyunları ucuzlatın millet korsana yönelmesin demoymuş

  • Bişi diyecem bu half life 1 ne zaman ücretsiz olacak!! Tekrardan
  • level atlayacagimiz xp kasacagimiz etkinlik lazim grand prix gibi
  • boşyapanlaratepki B kullanıcısına yanıt

    Az daha bekle, birkaç ay sonra alırsan üstüne para verecekler.

  • O kadar oyunu oynamaya vakit ayiranda ne biliyim
  • boşyapanlaratepki B kullanıcısına yanıt
    Oyun 18 lira, indirimde 1,63 TL'ye iniyor. Ve senede 8-10 kere bu fiyata düşüyor. Bu fiyata da almıyorsan git torrentten indir oyna. Bedava versiyonunu indirince oyun firması açısından bir şey değişmiyor çünkü. Bu arada 1,63'e alıp yarım saat oynasan açacağın 2-3 kartı envanterden daha pahalıya satarsın ve oyun için üste para almış olursun
  • kbere K kullanıcısına yanıt
    E iyi peki ozmn ama ben tor indirdiğimde mod indirebilicek miyim knk
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Seğk ol karşim
  • Bende başlığı görünce bedava felan bişey sandım. 1 gün indirmeye çalışan bir gün oyna sonra para istesin. Kimse kusura bakmasın epic kraldır. Gerisi faso fiso. Orijinal oyun alırken de epic kullanıyorum. Sizede tavsiyem fakir zengin oyuncuyu mutlu Eden epic ten alışveriş yapın.
  • Epic Games bir sürü bedava oyun verdi, üstelik adına festival bile demeden. Bunca zamandır koskoca firma, hiç yoktan 1 tane oyun bedava verebilirdi.
  • Yux[H]ell!cA kullanıcısına yanıt
    E verdi zaten?

  • Steam, Epic'i bir rakip olarak görmüyor ki. Adamların gram umrunda bile değil, Epic o kadar oyun veriyor da kim kalıcı olarak Steam'i bırakıp Epic'e geçiş yapmış? Kimse, ee niye steam taksın ki? Epic'in bedava oyun vermeleri, kupon dağıtmaları Steam'den adam çalmak değil, kendilerini popüler yapmak. Oyunları exc yapıyor mesela 1 seneliğine, Steam gram takmıyor nasılsa ilk fırsatta Steam'e geliyor bu oyunlar ve alan yine steam'den alıyor.


    Borderlands 2 deli gibi tutan oyun, 3.serisinde tökezledi, neden? Epic exc çıktı diye. Steam'e geldi adam gibi yüzüne bakan olmadı, çıkıp kayboldu resmen oyun. Steam'in keyfi yerinde, hiç oyun vermese bile sorun olmaz. Epic'in Steam'i devirebilmesi için oyundan çok UI ile uğraşması lazım. Steam gibi seviye, grindleyecek şeyler, eşya vs bu tarz şeylerin gelmesi lazım ya da buna benzer daha yaratıcı bir şey. Millet güzel UI istiyor, topluluk istiyor, Steam sanki discordmuş gibi kullanılıyor. Bu sistem ile Epic hiçbir zaman Steam'i geçemez.





  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    Yazılanlarlara genel anlamda katılıyorum. Bir şey belitmek istedim, UI görsel ayrıntıları ifade eder. Steam UI konusunda Epic'in gerisinde. 15 senedir küçük ayrıntılar dışında pek bir şey değişmedi ve hala modern değil.

    "Steam gibi seviye, grindleyecek şeyler, eşya vs bu tarz şeylerin gelmesi lazım ya da buna benzer daha yaratıcı bir şey." veya "Millet topluluk istiyor" derseniz bunlar UX alanına giriyor.
  • Burnin kullanıcısına yanıt

    Epic'in UI'ı iyi mi? Ha?


    Steam daha göze hoş ve kullanması kolay bir arayüz sunuyor.

  • İndirim olurmu sizce
  • Burnin kullanıcısına yanıt
    O kadar iyi UI’si var ki sistemi kastırıyor ve işlemciyi ısındırıyor. Epic Launcher beş para etmez bir Launcher.
  • Yine bu da UI'ın ne olduğunu bilmemekten kaynaklı bir yorum olmuş. Benim yorumum zaten desktop app'inin ne kadar CPU kullanıp fanları uçurduğuyla ilgili değil. Aynı sorunları ben de görüyorum. Önceki mesajımda sadece UI'dan bahsettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.